folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bayrak Böle Asılır.. Özel Harekat İçerir.



Bayrak Böle Asılır.. Özel Harekat İçerir.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sandman02
    sandman02's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Mayıs/2012
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

    Tekbiiiir  Dolar 2.94 

    Tekbiir   Euro 3.28

    şu yazdığını bu ortamla ilişkilendiremedim sırf yazmak için yazılmış bi yorum.bişeyleri eleştirmeye kendi kişiliğinden başla insanların manevi değerlerine saygı göstermeyi bi öğren önce

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    pesimistzombie bunu yazdı
    ...
     

    Hacı sen olayı anlamıyorsun aklın karışık çünkü duygusal yaklaşıyorsun. Duygusal değil mantık çerçevesinde yaklaş. 

    1 - Bayrağın göndere çekiliş biçimi bayrak yönetmeliğinde belirtilmiştir.

    2 - Göndere çekiliş biçimi videoda kesilerek servis edilmiş. Servis edilen görüntülerde tekbir çekerek havaya sıkan polis gücü görüyoruz. 

    3 - Görüntü muhtemelen insanların gazını almak için servis edilmiş, başarılı da olunmuş. Ancak o mermilerin boşa harcanması, militan gibi tekbir getirmek, güvenlik önlemi almadan havaya sıkmak amatörlüktür, kabul edilemez. Tartıştığımız nokta budur.

    4 - Dediğim gibi bunu asker yapamaz. Savunma moduna geçen herkes asker diyor. Bunlar asker değil. Polis özel harekatı. 

    5 - Sırf ibnelik olsun diye bana tek tek nasıl davranırlar açıkla diyorsun ben de sana al buyur polis özel harekatı budur diyerek video gösteriyorum. 

    6 - Gösterdiğim video + haber içeriğini okursan ne denmiş; Terörle mücadelenin demokratik hukuk devleti kuralları çerçevesinde taviz verilmeksizin sürdürülmesinin altını daha önce de defaatle çizen sayın başbakanımız kanunsuz hiç bir uygulamaya izin verilmeyeceğinin de altını çizmektedir. Bununla ilgili gerekli inceleme tamamlandıktan sonra kamuoyuna gerekli açıklamalar da yapılacaktır

    Daha önce burada da tartışıldı git konuyu oku, böyle videoları çekip kanunsuz hukuksuz davranarak artistlik yapanlar asker değil, polis özel harekatıdır. 

    7 - Neden hükümete giydiriliyor ben bunu anlamıyorum demişsin ya tüm bunların toplamında onu söylüyorum sana; Polis özel harekatı tayyibin özel harekatıdırve artistlik içeren tüm videolar bunlardan çıkar.

    Anlaşılmadığım bir nokta var mı hala?

    İlk 4 maddeyle ilgili sorunum olmadığını belirttim o anlaşıldı farklı olmasının sebebini sormam da ibnelikten değil bilgilenme amaçlı daha doğrusu bakış açını görmek içindi. 6. Maddeni yine anlamadım da anlatma yani şimdi hükümeti destekliyor olduk tabi sayın başbakanımızı severiz bu konuda sözünü dinlemeyecek de değiliz neticede değil mi. "Artis"lik yaptıkları kişiler de bildiğimiz terörist la. Neyse yine de hukuksuz buluyoruz bunu. Bunu da anladık.

    Neden hükümete giydiriliyor ben bunu anlamıyorum demedim. Giydirelim hükümete daha iyi de devletle hükümetin farkını algılanamamasına isyan ettim. Devlet != hükümet yani. 

    Tayyibin özel harekatıdır demişsin ben dsp anap mhp döneminde kurulan özel harekat bir süre çekildikten sonra tekrar aktif hale geldi sanıyordum. Bizim özel harekatçıların oğlu olan 2 arkadaş da yanlış biliyor galiba pardon.

    Ha şuan onların da selamı var onlar da seni sevmiyorlarmış hocam duygularınız karşılıklı.

    Bu durumda ben mantık göremiyorum kendi kendine duygu yapmışsın "artist" olarak görmüşsün asker hariç hepsini. Laf atıyorsun. Hepsi devletin kurumu; hükümetin değişmesi düşüncelerin değişmesi kurum olarak onların devlete bağlı olduğu gerçeğini değiştirmez.

    Özetle: anlaşamadığımız nokta polis asker özel harekatçı "farkı" idi. Şuan anlaşıldı hocam.

    Yine de piç kurularına yapılan (o sözde işçiler olan videoyu kastediyorum) herşey gayet güzel olmuştu. Düşüncelerinin bu noktada birebir olduğu hükümet zaten onlara "gereken" cezayı verdi.

    Tayyibin askeri dediğin adamlar senden daha çok nefret duyuyor o şahsa, sen ise o şahsın siyasi düşüncesiyle onun atadığı başbakanın sözleriyle onlardan bir adım önde tayyibist oluyorsun bunu da ek olarak belirteyim.

    Hacı yapmasınlar demiyorum yapsınlar ancak amaç güç gösterisiyse vuracak, o akıllı telefonuyla resim çekip vurduğunun resmini atacak. Tekbir çektiği, mermileri boşa harcadığı veya mermi sıkamayıp da yere yatırıp hava attığı "artislik" videoları atmalarının bir lüzmu var mı? Yok. Bunları izleyip de 10 saniyelik vatani, dini duyguları kabartıp sağda solda klavyeden cengaverlik yapmaya gerek var mı? Yok. En azından bir mermi sıkılmış pkklı görsek helal olsun deriz.

    He yav hepsi dsp, anap, mhp zamanından kalma elemanlar. Hiç yaşlanmamışlar, ideolojileri değişmemiş maşallah diyelim. Aleykum selam başım üstüne.

    Devlet eşit değildir hükümet olayını tayyibi seçerek eşitledi bu millet hacı sene 2015 oldu hatırlatayım. Kurum vardır, kurum vardır. Bir kurumla istenildiği gibi oynanır, diğer kurumla oynamak için zaman ve zemin gerekir. Zamanında askeri de bu hale getirdiler. Dokunmadılar değil. Ancak bazı şeyler değişse bile ruhu değişmiyor işte. Askeri de kurtaran o ruhtur.

    Ek; Zamanında da cemaatin polisiydiler. Cemaatin polisi, tayyibin polisi. İkisi de aynı şey. Dini bir ideoloji altında yapılanmış herşeyden nefret ederim malesef huyum bu napalım.

    İkimizde birbirimizi anladığımıza göre, alluhu ekber. tatatatata. 

     

    pesimistzombie tarafından 20/Ağu/15 19:48 tarihinde düzenlenmiştir

    :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    Hocam bana düşmez de sen bi bilgini tazele bence. Arkadaşım cemaatin dersanesine yazılmamak için hep ismini değiştirmiştir. Kendimi bildim bileli söverler tayyibe. Fikirler değişmedi mi yaşlanmadılarmı diyorsun da yaşlandılar yaşlandıkça iyice öfke duydular.

    Hepsini geçtim sen özel harekata yeni alım duydun mu hiç? Gölbaşındaki eğitim bilmem nesi kaç sene önce kapatıldı fiili olarak biliyor musun?

    Kendimden şüphe eder oldum da çevremde senin öcü gözüyle baktığın özel harekatçıların çocukları var hep sanırım mynet haberden fazla haber okumuşsun özel harekatçı cemaatçi yada tayyipçi demel ne demek yahu. Kapatacaktı tayyip yıllarca pasivize etti. Ha içinde yoktur demiyorum ama azınlıktır


    iyibu! yeniden..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

    Hocam bana düşmez de sen bi bilgini tazele bence. Arkadaşım cemaatin dersanesine yazılmamak için hep ismini değiştirmiştir. Kendimi bildim bileli söverler tayyibe. Fikirler değişmedi mi yaşlanmadılarmı diyorsun da yaşlandılar yaşlandıkça iyice öfke duydular.

    Hepsini geçtim sen özel harekata yeni alım duydun mu hiç? Gölbaşındaki eğitim bilmem nesi kaç sene önce kapatıldı fiili olarak biliyor musun?

    Kendimden şüphe eder oldum da çevremde senin öcü gözüyle baktığın özel harekatçıların çocukları var hep sanırım mynet haberden fazla haber okumuşsun özel harekatçı cemaatçi yada tayyipçi demel ne demek yahu. Kapatacaktı tayyip yıllarca pasivize etti. Ha içinde yoktur demiyorum ama azınlıktır

    Ya hacı niye böyle yapıyosun arkadaşına kasten ben bir şey yazmıyorum. Genel konuşuyorum ben burada. Geneli neden özele çekmeye çalışıyorsun :/ Tayyibe de sövmesinler cumhurbaşkanına sövülmez. Seçenlere sövün veya partisine sövün. Tayyip kaç senedir başımızda, kaç sene önce kapatılmış yeni alımlar. Ne değişir. Özel harekatın bu tarz videolarla gündeme gelmesi kurumun ve devletin sorumsuzluğudur benim sorumsuzluğum mu veya arkadaşının babasının sorumsuzluğu mu? Bizi ne bağlar? Çoğu da tayyibe bağlı elemanlar senin elemanların tayyibe bağlı değilse ne mutlu onlara. Benim lafım tayyipci olup tekbir çekerek ülkeyi kurtaracağını sananlara.

    Kimseye öcü gözüyle de bakmıyorum, nefret de duymuyorum videoya ithafen taşak geçiyorum ne yapayım başka bu videoya tanıdığım kalbi güzel özel harekatcılar var, allahu ekber çekmişler, bayrağımızı göndere çekmişler diye kahraman mı ilan edeyim adamları? Getirsinler böyle video yerine kafasına sıkılmış pkk videosu kahraman ilan edeyim diyorum işte. Vatandaş olarak kötü bir şey mi istiyorum ben. Vergisini verdiğim kurşunun adresini bulmasını istiyorum ucuz kahramanlıklar yüzünden boşa harcanmasını değil. Seninle aynı saftayım yani. Ancak bu sorumsuzluğu savunmuyorum, özel harekatın genelinin sorumsuz davranışlarda bulunduğunu çok sık gördüğümüzü bunları da askerle karıştırmamız gerektiğini söylemeye çalışıyorum, tanıdığım kalbi güzel arkadaşlarımın hatrına susup oturmuyorum.

    Boşa tartışıyorsun benle yeter da :|


    :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek
    Austen bunu yazdı

    @PcK0

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26973250.asp

    DİYARBAKIR'da 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığı'nda Türk bayrağını indiren 34 yaşındaki Ö.M, bugün Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde düzenlenen operasyonla yakalandı.

    Öyle sokak arası yerdeki bayrak değil, TSK'ya ait bir komutanlığın önündeki bayrak indirildi.

    Konuya ait videoyu sen komutanlığın önündeki bayrak mı sanıyorsun?????????

    http://www.milliyet.com.tr/ozel-harekat-bayragi-yeniden-boyle-gundem-2104835/

    Silvan ilçesi Tekel Mahallesi'nde bulunan 4 Nolu Sağlık Ocağı'nın önündeki Türk bayrağı indirilmiş yerine PKK flaması asılmıştı. Sağlık ocağı yaklaşık bir hafta da hizmet verememişti. Mahallelerde Hendek kazıp, yollara barikat kuranlara yönelik 700 polisin Katıldığı geniş kapsamlı bir operasyon düzenlenmişti. PKK'lıların indirdiği Türk bayrağı yeniden yerine asıldı. Özel Harekat polisinin bayrağı tekbirlerle göndere çekme görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde bayrak asılırken polisin havaya ateş açtığı görülüyor.
     
    Ben sizlerin sizin fark ettiğiniz ya da etmediğiniz etkiler altında bulunduğunuzu düşünüyorum.
     
     
    @student: dayı sen niye paylaşıyon ki yalnış haberin içeriğini???
     
     
    Kumanaga bunu yazdı

    Toprak mı aldık? bu neyin sevinci ayıptır be! O bayrağı indirtmeyeceksin diye ora daolduğunu unutmuş 3-5 kendini bilmezden başka bişe değil. Bu tekbir de amma moda oldu kafa keserken tekbir, kendi toprağında bayrak çekerken tekbir.  Özel harekatdaysan yüzünde maskeli elinde molotoflu piçleri emir almadan vuracaksın o zaman başımın üzerinde yerin var.

    Not: Sen orada olsaydın falan filan gibi muhabbetlere girmeyiniz. Zamanın da ben de orada askerlik yaptım. Bayrağı indirtmedim. 

    Kimi vurdun?

     

    PcK0 tarafından 20/Ağu/15 21:57 tarihinde düzenlenmiştir

    Sadece bi imza..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Nisan/2007
    Erkek

    Çok güzel yönlendirebiliyorlar insanların düşüncelerini ben cürmün kadar ateşimle ne yapabileceğim? İnsanları yönlendirenlere helal olsun. Anlatmak ve değiştirmek neredeyse imkansız hale getiriyorlar. Ben pes ediyorum.

     

    PcK0 tarafından 20/Ağu/15 21:03 tarihinde düzenlenmiştir

    Sadece bi imza..
Toplam Hit: 7812 Toplam Mesaj: 77
türkiye