Ben Ve Vukuatlar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuD_LiGhT
    BuD_LiGhT's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2007
    Erkek

    arkadaşlar siteyi gördüm 4 gündür ziyaret ediyorum epey güzel anılar ve vukuatlarınızı okudum sanırım çoğunuz aynı okuldasınız bu arada hangi şihirlerden yazdığınızıda merak ediyorum neyse geçen sene kendi hakkımda yazdığım ve arkdaşlarımla paylaştığım küçük bir hayat yazımı koyacağım buraya. vukuatlar anlatılınca bende kendimi tanıtayım aranıza karışayım dedim. biraz otobiyografi gibi oldu ama idare edin artık:)

     

     

     

    Ön Bilgi:

    Adım Hasan 16/01/1983 doğumluyum. Aslen Erzincanlıyım ama 1903 yılından beri İstanbul'da ikametteyiz. Annem Balıkesir Bandırmalı babam oğuzların kınık boyundan gelme. 186 boyunda 98 kiloyum şişman değilim ama epey bi iri yarıcayım.


    Çocukluğum:

    Annem bana hamileyken 1983 yıında talihsiz bir nedenden dolayı cezaevine girer. Ben cezaevinde doğmuşum. 6 yaşına kadar cezaevinde annemle beraber kaldım. Bizimle aynı koğuşta olan 18 yaşına yeni girmiş ve hırsızlıktan sabıkalı urfalı bir kıza o yaşımda aşık oldum. Annem aşık olduğum kıza ( Adı Zuhal) hırsızlıktan içeriye girdi diye yapmadığını bırakmamıştı. Bu yüzdende ben bir türl
    ü zuhale açılamıyordum gerçi açılsamda neyle karşılaşırdım onu bilmiyorum. Benimkisi sadece çocukça bir aşktı ama zuhal benim ilk aşkımdı. 6 yaşındayken okula yazılmak için cezaevinden çıktım ve babam babanem ve dedemin yanına yerleştim.


    Okul Yıllarım:

    Okula başladığımın ikinci günü öğretmenim babamın yanıma koyduğu köfteli ekmeği çöpe attığı için daha ikinci günden okuldan soğumuştum. Zarla zorla öğretmenden öğrendiklerim her gün kavga ediyordum okulda. Okul iyice mimlemişti beni. En sonunda Ortaokula güç bela geçebildim. Orta okul dahada beter oldu. Bu sefer kavgaların yanında öğretmenlerede kafa tutmalar başlamıştı. orta okulda 3 okul değiştirdim ve kadıköydeki bir okuldan mezun oldum. Liseye gelince okumak istemediğimi ne kadarda söylesem okula gönderildim. Yaptıklarımdan dolayı sayısız defa okuldan atıldım ve mahkeme sonuçlarında okula geri döndüm. En sonunda liseyide bitirdikten sonra İstanbul Üniversiesinde 2 yıllık bir bölüme geçtim.


    Hayatımın Unutulmazları:

    1999 yılında okuduğum lisede öğrencilerin sahte karne basması üzerine ve bu işide yüksek paralara yapıp öğrencilerin ailelerinden para çalıp karne aldıklarını öğrenince tepem attı. Telefonda sahte karne basan başka bir öğrenciyle buluştum aramızda kavga çıktı karşımdaki lise son sınıf öğrencisini bıçakladım. Cezamı daha rahat olurum gerekçesiyle araya tanıdıklar sokarak sinop çocuk ceza evinde 4 ay olarak çektim.

    yıl 2001 olduğunda bir haksızlığa karşı gelmemden dolayı dışlanmış olduğum yerden birisini bıçakla hafif şekilde yaraladım. Bu sefer 6 ay sağmalcılar cezaevinde yatıp çıktım.

    Gene mahkemeler ve okula geri dönmeler beni iyice bunaltmıştı. Depresyon apanik ataklara girdim zor kurtuldum. Tam kendimi buldum dediğim sırada bir başka suç yüzünden 2004 yılı sonunda izmir buca cezaevinde buldum kendimi. 1 sene 3 ay ceza alım yatarım olan 11 aya sayıp çıkarttılar. Bu arad içeride gördüğüm buca isyanı diye medyaya yansıdığını tahmin ettiğim olayların içine zorla sokulmuştum.
    En sonunda rahat bir hayata kavuştum derken şimdide içimi bir TÜRKÇÜLÜK kapladı ATATÜRKÇÜLÜK kapladı. Sanırım dışarıda fazla durmam bu gidişle içeriye geri döneceğim.
    Bunlar benim hayatımda unutamadığım hatırladıkçada kaçmya çalıştığım olaylar.

    Şu anda üniversitedeyim dersler yine kesat ortalık karışık üniversitede pamuk ipliğine bağlı çıkacak olaylar. Okul beni atmaya yer arıyor. Tanıdıklarımız olasa şu ana kadar okuldan atılmıştım bile. Hala 1. sınıftayım yaşıtlarım evlendi ben yerimde sayıyorum. Ama şunu biliyorum ki bir gün gerçekten iyi şeyler yapıp hayatımı kurtaracağım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    keşke benim de hayatım da böyle atraksiyonlar olsaydı

    kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuD_LiGhT
    BuD_LiGhT's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2007
    Erkek

    kardeşim bunlar atraksiyon olma yolunda yapılan şeyler değildi. sadece haklılığım ve inançlarım doğrultusunda yapılan işlerdi.

    hayatında atraksiyon istiyorsan ben sana bir dolu atraksiyon sunayım:)

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Yuh aq Türk filmi gibi :) bilseydim buca cezaevinde olduğunu ziyarete gelirdim yemin ederim :) ne diyim yani dicek laf bulamadım...

    :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuD_LiGhT
    BuD_LiGhT's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2007
    Erkek
    RudeboY arkadaşım. Türkiye'de cezaevlerinde yatan mahkumları ziyarete gelecekler belirli kişilerdir. 1. dereceden akrabaları ve 3 ismini verdiği kişi (bazı cezaevlerinde değişiyor bu) bu yüzden o kadar kolay değil cezaevlerine girmek çıkmak:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek
    1.sınıfta devam mı ediyosun yoksa 1 . sınıf derslerinimi veriyosun anlamadım 1. sınıfta isen evlenmemen normak henüz 20 filan

    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuD_LiGhT
    BuD_LiGhT's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2007
    Erkek

    84 doğumluyum 24 yaşındayım

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2005
    Erkek
    hapisane hayatını merak ediorm ya söle 1 ay kalıp cıksam  sicilimede işlenmesee :D

    ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    Yok ordaki gardiyanlardan biri bizim eski komşu :D şimdi 3-5 sokak ötede :) yani bi şekilde girerdim heralde :D

    :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek

    Ohoo :) ben böle yazsam kitap olur :)

    1 kere haneye tecavüz, 1 kere üniversite basma,1 kere kamu malına zarar, 1 kere dinamit yapmaktanmı

    160 tane civciv alıp üreticiliğe başlamammı, tek gözüm japonlu şehir değiştirmemmi, liseye başladığımın 41. dakkasında dayak yiyip tarihe geçmemmi, aynı günde 8 hocadan dayak yiyerek inanılması zor bir rekora imza atmammı

    Böle yazsam kitap olur sanırım :D


    Sanıyorum kendi atasözümü yaptım, kaynak belirterek kullanabilirsiniz. 10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Not : Söyleyeni belli olduğu için(Ben) atasözü değil, özlüsöz oluyormuş, dolayısı ile kendi özlüsözümü yapmış oldum :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuD_LiGhT
    BuD_LiGhT's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2007
    Erkek
    o yazdıklarını topladığımda kardeş ortalama 4 sne kadar ceza alırsın 2 seneden daha az yatar çıkarsın. yani pek bir şey değil onlar ben şu anda hayatımda hatırladıklarımı yazdım. daha nelere karışmamışım ki ben anlatamam bile...
Toplam Hit: 13665 Toplam Mesaj: 63