Ben Ve Vukuatlar
-
olm adamın uzerine tırı vırı konusmayın..Bence yazdıkları ıcten ve samımı gorunuyor.Yapacaksanız yanlıs veya dogru seklınde yorum yapın yalanı dogrusnu kendıne bırakın.Size ne aq. Hemen yok kompozisyondu ivirdi zivirdi olayina giriyosunuz. Yalan makinasimisiniz siz aq.
-
ortaokul vukuatlarımı anlatsam sıçarsınızda "geyik"te bi ara anlatıcam :D
-
1903 ten beri istanbulda mı ikamet ediyorsunuz :D
-
ailem yani dedelerim 1903 yılında istanbula gelmişler
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
keşke benim de hayatım da böyle atraksiyonlar olsaydı
-----------------------------
abi ne atraksyonu yaa abimin anlattığı şeler hiç güsel atraksyon arıosan gel beraber takılalım .d -
türk sinemasına konu olacak derecede bi hayat yaşamışsın.. zor yaşantılara rağmende hala da doğrunu peşinde olcağını söylüyorsun. inş bidaha içeri girmezsin
-
benım evide bassalar bende çok atraksiyon yaşarım ev zamanlayıcı kaynıyo ayrıyetten eve sığğmıyor artık kutulayıp gömüyorum :D tabi başka şeylerde var ama boşver... :D
-
"Dedem, Gofret ve Ben"
Diye bir dizi vardı izler miydin ?
-
ben izlerdm noldu
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------BuD_LiGhT abimizi takdir ediyoruz :D (buda biraz geyiq)
ilk yaziyi ve geriye kalan butun yorumlari usanmadan SIKILmadan okudum, ilk yaziyi okurken inandim gibi olsamda genede bir hayal urunu suphesi vardi, sonra inanmayan arkadaslarin yorumlarina verdigin cevaplari okudum, biraz epmati yaptim ve dogru soyledigine inaniyorum...
Empati yaparken sunu farkettim, demekki uygun kosullar altinda herkes herzaman hata yapabilir, bu hatalarin cezasida agir olablir...
Felek biraz test vurmus olabilir, ama her zaman biseyleri duzeltmek icin vakit vardir (insallah!) diye dusunmek, inanmak ve oyle oldugunu umit etmek istemisimdir herzaman. Eger oyleyse (insallah!) gel sen biraz sinirlerine hakim ol, biraz daha sabretmeyi ogren, ters gelenin duzelecegine inanip sabret ki, bu guzel dunyanin ve ozgur yasamanin bundan sonra tadina varabilesin kardesim.. Benim senin icin temennim bu yondedir, kal salicakla...
bu arada ben arada bir istanbula geliyorum, tanismak isderdim ama ne yalan solim korktum biraz acikcasi...
not: biraz eski konu hortlatma gibi oldu ama dayanamadim :(
-----------------------------buyur gel istanbul'a geldiğinde bi çayımı içersin sohbet eder tanışırız geldiğin zaman bana haber verirsin özel mesaj yoluyla bana msn adresini verirsen daha kolay irtibatta oluruz. öyle kortum falan deme canavarmıyız bizde korktun bizden:D