Bilene Beleş Hosting Veriyorum Tıqla.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Bu Soru Ödülsüz Olsaydı Eminim Hiçbiriniz Cevap Bile Yazmazdınız ... 100 Mb Host İçin Beyin Yoruyorsunuz Çok Saçma ... :) Gerçi Beyin Yormanız İyi Bişi ... :P Bende Bi Soru Sorucam Ödülsüz oQe ? :D
-----------------------------
kahve bahane sohbet şahane anladın sen :) -
BuZuL bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Bu Soru Ödülsüz Olsaydı Eminim Hiçbiriniz Cevap Bile Yazmazdınız ... 100 Mb Host İçin Beyin Yoruyorsunuz Çok Saçma ... :) Gerçi Beyin Yormanız İyi Bişi ... :P Bende Bi Soru Sorucam Ödülsüz oQe ? :D
kahve bahane sohbet şahane anladın sen :)
-----------------------------Kahve bahane reklam şahne de olabilir :D 4808 hit oldu.
-
yunus_89 bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
kahve bahane sohbet şahane anladın sen :)
-----------------------------Kahve bahane reklam şahne de olabilir :D 4808 hit oldu.
reklam için yapıyorsam en büyük namerdim.reklam için yapacak olsam ;
1- sitemin adını vs. verir ne olduğumu vs. yazar yapardım
2- mağdem bedava host veriyorum reklamımı yapmalarını isterdim.
3- reklama ihtiyacım zaten yok sagolsun tbt nin yarısı benden alıyor hostu (beleş verdiklerim hariç) -
1-2-4 cevaplarsak bişe alabiliyomuyuz????
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------1-2-4 cevaplarsak bişe alabiliyomuyuz????
normalde yoktu ama cevaplarsan veririm. -
ipucu1 : herşey gözünüzün önünde duruyor
ipucu 2 : =1 :)
ipucu 3 : 3 bulan 4 düde bulur. 3 ü bulmadan dördü zaten bulamazsınız :D
ipucu 4 : p.m veya mesajlarda sallama cevap verirseniz doğruda olsa yanlış derim. :)
sorular o kadar kolayki anlatamam :Dbonus ipucu : ipucu 2 bir cevap niteliğindedir.
-
onu buldum ama:D
-
sirpence bunu yazdı:
onu buldum ama:D
nedir ? :Dilk 3 ü bulana 300 4 ünü bulana 400 mb yaptım hostları. 1 GB trafikte artırıyorum..
-
1. soruyu dershanede dusundum 1 buldum ama sen de demissin :1 die 1:9 o zaman 9:1 dir
-
mataramasuko bunu yazdı:
1. soruyu dershanede dusundum 1 buldum ama sen de demissin :1 die 1:9 o zaman 9:1 dir
evet doğru :=)1=9 ise
9=1 olacaktı orası.
p.m il biri daha yollamıştı bo sorunun cevabını
kaldı 3 ve 4...