folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilene Beleş Hosting Veriyorum Tıqla.

Bilene Beleş Hosting Veriyorum Tıqla.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    @NoktaliVirgül, pm'den @BuZuL'la irtibata geçebilirsin. İyi günlerde kullan :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

Saolasın.Allah ne muradın varsa versin ;)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Tüüü hayvanlar gibide hosta ihtiyacım vardı.Sağlık olsun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Allah kahretsin ilk alıntıyı yapamadım:D zaten ne zaman böle şeyler olursa en geç benim haberim olur:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    RIPER bunu yazdı:
    Tüüü hayvanlar gibide hosta ihtiyacım vardı.Sağlık olsun.

içim kötü oldu şimdi be :S

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    nerdesin buzul hocam şöyle bi soru sor ben gelene kadar kimse bilemesin ben geldikten sonrası önemli deil zaten :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    Ya tahribat kardeşliği bu olsa gerek. Adam almak yerine başkasına veriyor. Görgüsüz değil tahribat müridleri. Herkesle paylaşmayı seviyor. Taktir ettim hocam seni gerçekten.

eski bir dost mu aradınız?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi kusura bakmayın net satim biraz azaldı şimdi gelebildim hostu kazananlar pm atsınlar açalım hostlarını.

pm lere cevap verdim zaten

bekleyin az size kazzık gibi bi soru soracam :D onu bilene reseller bile verebilirim..
    azcık bekleyin :D arama motorunda bulamayacaksınız bu soruyu öyle bişey... :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    sen beleşi felan boş geçte : ) domain+host ne kadar o kadar pm attık para ele gitmesin diye tınlayan yok :S

eski bir dost mu aradınız?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

atat bunu yazdı:
    sen beleşi felan boş geçte : ) domain+host ne kadar o kadar pm attık para ele gitmesin diye tınlayan yok :S
    yok hacı yeni gördüm cevap yazdım.

3.soru :  birbirine uzaklıkları 32 km olan 2 üçtekerli birbirlerine karşılıklı yola çıkıyorlar. ikisininde hızı saate 16 km olmak üzere gidiyorlar Allah yoluna.. üçtekerlilerle birlikte aynı anda başlayan bir at sineğide sabit olarak 24 km ile a üçtekerlisinin ön tekerinden b üçtekerlisinin ön tekerleğine doğru yola çıkmış at sineği artık sıkılmıştır atların üstünde gitmekten ulan ne yapıyım ben bu 2 içtekerlinin birinden başlayım karşıdakinin tekerleğine deyip geri diğer üçtekerliye ondan ona ondan ona olarak gidip geleyim ezilene kadar demiş.
    At sineğinin kat ettiği toplam yol ne kadardır ?

bunu bilene 200 mb alan 1 gb trafik asp/php destekli host vriyorum.

Kafadan sallamazsanız sevinirim vereceğiniz cevabada neden/sonuç ilişkisinide katınız...

not : :) sizi gidi google uyanıkları sizi googlede bu soruyu bulamazsınız editledim çünkü.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 22775 Toplam Mesaj: 190