Bilene Beleş Hosting Veriyorum Tıqla.
-
şey hocamm ımm hani bende sade adını söledim ya banada bi alan adı çıkmazmı :D
-
önce kahverengi demişler, ardından biz buna kahverengi dedik ama kahve ne demişler, öle olunca da aynı renkten kahveye rastlamışlar ve kahvenin adını kahve koymuşlar :P
türkler yapsa yapsa böle bişi yapmıştır xD
-
bir soru daha sorman gerekmiyormu hacı, hadi bekliom;)
-
kim bilir bunu buzula kim sordu oda size çözdürüp parseli topladı sizede kıytırıktan bi host verdi olum asıl olaya gel bu soruları nie soruyon lan:D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------önce kahverengi demişler, ardından biz buna kahverengi dedik ama kahve ne demişler, öle olunca da aynı renkten kahveye rastlamışlar ve kahvenin adını kahve koymuşlar :P
türkler yapsa yapsa böle bişi yapmıştır xD
-----------------------------bonjour :D:D:D:D tatlı su uyanığı :P :D:D:D
-
buzul hocam sen belki şimdi yatıyosundur. bi soruda ben soram senin yerine ama bilemesler se hostu ben kaparım :P ona göre
soru : kör'ün annesi ölürse dilsiz bunu köre nasıl anlatır :P ...
-
kalibre bunu yazdı:
-----------------------------buzul hocam sen belki şimdi yatıyosundur. bi soruda ben soram senin yerine ama bilemesler se hostu ben kaparım :P ona göre
-----------------------------Hoca sen daha soruyu bilmion :D Dokunmak yasak ben cvp biliom ama sana sölemem (:
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------
kalibre bunu yazdı:
-----------------------------buzul hocam sen belki şimdi yatıyosundur. bi soruda ben soram senin yerine ama bilemesler se hostu ben kaparım :P ona göre
-----------------------------mantken: kör alfabesi!
ama sorunun saçma bi cevaabı oldugundan da eminim :O
-----------------------------Onun adı Mors alfabesi :P
-
Bir Buzul kuyuya tas atmis...:D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Bir Buzul kuyuya tas atmis...:D
-----------------------------harbi dediğin gibi oldu haa :) ...bu arada buzul 3. soruyu beklioz :)