Bilene Beleş Hosting Veriyorum Tıqla.
-
=1 dediğine göre cevap 9 :P
bu arada sorular hoşuma gitti :D host içi kasmıorm yanlış anlaşılmasın :D
-
Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------3.9.1.8.?.5.1.9.?.7?
3.9.1.8.?.5.1.9.1.7? burda kırmızı renkli soru işaretinin 1'e denk geldigini söylemişsin
kırmızı olan ? işareti = 1 yeni durum burda da mavi soru işareti =1 demişsin yani soru işareti 1 dir.
200.1.2.1.4.1.2.1.2.1.6.1.4.1.3.1.7.1.?. burda da yine kırmızı soru işaretini soruyorsun 3 ü cözemeyen 4 ü cözemeyecegine göre burdaki kırmızı soru işareti de 1 dir.
-----------------------------
güzel mantık... herhalde budur... ama inş. değildir:D ben çözecektim -
zhuauhauha :D
bundan sonra host sorularını kendim hazırlayacam çok kolay olm ya soruda cevabı görebilirsiniz.ipucu1 : http://www.mjturkiye.net/forum/index.php?showtopic=119064 buradaki soruyu ordaki kişiler bilemez neden dersen cevap zaten http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=56420&sayfa=11#523167 burda sorduğum soruyla tamamen bağlantılı kaldıki cevapları hep yazdım :D karakterlere çok dikkat edin
ipucu2 : ipucu null :)
bilen olamazsa akşam cevapları açıklıycam ama dikkatli bakın belli bir düzen var orda belirli bir düzen var tekrar diyorum :) çok kolay dikkatli bakın..
-
null ipucuna dayanarak 0 diyorum ama kendi fikrime dayanarak 9 esittir kirmizi soru isareti demisin ilk soruda yani 9 diorum :d
-
200 mb alan 2 GB trafik yine her zamanki porsiyon.
3.Aşağıdaki dizideki eksik kısımları bulunuz?
3.9.1.8.?.5.1.9.?.7?
Cevap : arkadaşlar burda zaten soru cevaptır.
3.9.1.8.?.5.1.9.?.7?
yani en sondaki soru işaretini sormuştu oda zateb soru işaretinin kendisidir.
bir kişi sallama cevap verdi o yüzden değil dedim :D 3. ile başlıyor 1 le ve sondaki hariç soru işaretleri boşluk anlamına geliyor :Dipucunda farkettiyseniz ipucu : =1 şeklinde yazdım ve baya bi ipucu verdim :)
4.
Aşağıdaki dizideki eksik kısımı bulunuz ?200.x.2.y.4.z.2.x.2.y.6.z.4.x.3.y.7.z.?.
Gelelim bu bonus sorumuza :D
Cevap :
200.x.2.y.4.z.2.x.2.y.6.z.4.x.3.y.7.z.?.yani 8. olacaktı son soruda :)
3.soru ile aynı mantık olmak üzere x , y , z boşluk veya yukarıdaki gibi 1 diyebiliriz.
x=y=z :)
? nedir ?4 ünü cevaplayana 300 mb 2 GB vericem haydi buyrun.
çok ipucu verdim hatta sorunun cevabını bile verdim:)
ben 2 günde bulunur diye tahmi ediyordum ama herkes ters köşeye atlamış aslında bu kadar karışık bişey sormayacaktım ama baktımki sorduğum sorular hemen bulundu dedim onu bulanlar bunuda bulur :) zaten 3. ile 4. soru aynı mantık nerdeyse lenght diye falan ipucu vermiştim neyse sağlık olsun :)bir kaç soru hazırlayıp tekrar sorucam yine burdan...
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------200 mb alan 2 GB trafik yine her zamanki porsiyon.
3.9.1.8.?.5.1.9.?.7?
Cevap : arkadaşlar burda zaten soru cevaptır.
3.9.1.8.?.5.1.9.?.7?
yani en sondaki soru işaretini sormuştu oda zateb soru işaretinin kendisidir.
bir kişi sallama cevap verdi o yüzden değil dedim :D 3. ile başlıyor 1 le ve sondaki hariç soru işaretleri boşluk anlamına geliyor :Dipucunda farkettiyseniz ipucu : =1 şeklinde yazdım ve baya bi ipucu verdim :)
4.
Aşağıdaki dizideki eksik kısımı bulunuz ?200.x.2.y.4.z.2.x.2.y.6.z.4.x.3.y.7.z.?.
Gelelim bu bonus sorumuza :D
Cevap :
200.x.2.y.4.z.2.x.2.y.6.z.4.x.3.y.7.z.?.yani 8. olacaktı son soruda :)
3.soru ile aynı mantık olmak üzere x , y , z boşluk veya yukarıdaki gibi 1 diyebiliriz.
x=y=z :)
? nedir ?4 ünü cevaplayana 300 mb 2 GB vericem haydi buyrun.
çok ipucu verdim hatta sorunun cevabını bile verdim:)
ben 2 günde bulunur diye tahmi ediyordum ama herkes ters köşeye atlamış aslında bu kadar karışık bişey sormayacaktım ama baktımki sorduğum sorular hemen bulundu dedim onu bulanlar bunuda bulur :) zaten 3. ile 4. soru aynı mantık nerdeyse lenght diye falan ipucu vermiştim neyse sağlık olsun :)bir kaç soru hazırlayıp tekrar sorucam yine burdan...
-----------------------------hocam 2gb bw yi benim site günde yiyo napıcaz bu hostu :D
-
valla hacı veriyorum işte :D kimine çok bile geliyor
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------cimri :P
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı: