Bilene Beleş Hosting Veriyorum Tıqla.
-
amna koyim boş mezar bulsanız içine giriceksiniz.adam host veriyo diye adamlar hucum etmiş Allah bilir host 20 mg alan 100 mb trafiktir.ehe
-
Kongur derlerdi.
Vermesen hostumu dayı oğlu senin a.q. :D
-
kahverengini diger renklerden ayırmak için kestanede bulunan renk ile tanımlanıp (konur) ismi kullanılmakta idi osmanlıda ise anlamı fındık demekti. yani şimdiki kahveye benzeyen tüm renkler konur ismi ile adlandırılırdı.
-
benım guvencem ne ya dogru cevabı soyleyıp hostingi alamazsam ilk once hostu ver sonra cevabi solıyım sana
-
bykusx bunu yazdı:
-----------------------------
amna koyim boş mezar bulsanız içine giriceksiniz.adam host veriyo diye adamlar hucum etmiş Allah bilir host 20 mg alan 100 mb trafiktir.ehe
-----------------------------Hoca korkma beleş mezar bulsak önce seni sokarız içine :D
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------bykusx bunu yazdı:
-----------------------------Hoca korkma beleş mezar bulsak önce seni sokarız içine :D
-----------------------------ahahaha :D:D:D süper cevap oldu :D bu arada o -9 ayı hala bulamadım :| genkiyede sordum sktir çekti bana :D
-
yaa fox boşver kasma kendini :) bi -9'u bulamadın die seni dışlayıp dalga geçmeyis (: oluruna bırak belki bi gün çözersin :P ( imzanın en başına beni yaz pls :) çünkü ben senin bilmediğin bişi biliyorum )
-
Kafan iyi mi lan senin ? :D
-
Hoja benim hosta ihtiyacım yok, elimde 2 reseller paketi var işimi görüyor. Hosta ihtiyacı olupta bu iletiyi alıntı yapan ilk kişiye verebilirsin benim hostu. Teşekkürler.
-
Swool bunu yazdı:
Hoja benim hosta ihtiyacım yok, elimde 2 reseller paketi var işimi görüyor. Hosta ihtiyacı olupta bu iletiyi alıntı yapan ilk kişiye verebilirsin benim hostu. Teşekkürler.
ben ben ben
alıntı yaptım :D