Bilgisayar Kasasının Bir Yani Açık Olanlar
-
dedim varmı böyle kişiler benden başka.Bir manyaklık bende pisikolojik sorun gibi birşey koydumu sanki çok ses çıkartıyor nromaldede zaten kafa şişirici bir ses çıkartıyor ama kapağı takmıyorum bi türlü illa masamın üstünde durcak o kapağının bana doğru olan kısmı açık şekilde.
-
bende acıyorum arada, yoksa odada durulmuyo yaw!
-
Sürekli arzalandığı için her seferinde vidaları çıkarmak zor geliyor bende o yuzden bi yanını hep açıkta bırakıyorum =)Tabii sesi biraz daha artıyo ama..ÜşengeNçlik işte...
-
benimkide açık =)
-
hep açık :)
-
Benimde Açık, GaLiba Bu Bir PsikoLojik Sorun (: Açık oLmadımı Rahat Etmem
-
bende de sürkeli açık kesin pisikolojik benimki
Şunu fark ettiniz mi yanlız kasayı açınca oda çok sıcak oluyor.Fark eden oldu mu benim pc sabah 12 de bi çalışıyor gece 1 e kadar.13 saat bazen daha fazla oda resmen yanıyor.Bir kere kışın hiç unutmuyorum 2 gün açık kaldı pc.Birşeyler indiriyordum.
Yanlız oda çok sıcak olmuştu.Ama kapağın açık kalması bi yondne kötü çükü işlemcinin mazgal gibi aralıklı telleri var orası toz doluyor.
Bilgisayarınız durduk yere kapanıyorsa, çalıştıktan sorna acayip ses çıkartıyorsa orasına bakın eğer toz varsa pcyi kapatıp elektirik süpürgeisnle iice alın oraları birşeycik kalmaz başıma geldi biliyorum.
Birde kasanın demir kısmında elektirik oluyor :D elledimi ufak çapta çarpıyor sonradan fark ettim kablo var onlar değiyormuş üstünde speaker yazıyır :D
Başka sorun vs.. ile karşılaşan varmı?
-
yiğidin donanımı meydandadır :)
-
kasanın sağ ve sol tarafları açık sadece ön tarafı var oda açma kapama tusu için kasayı kapatınca sanki yavaslıyo gibi hissediyom kendimi rahat edemiyom
-
ßen Pc'yi alalı 3 sende oluyor..o Günden beri sol kapak ile kasa Hiç buluşamadı..Aldığım Günün ßir gün sonrası söktüm..Açıkken makina daha iyi çalışıor sanki :D
-
bende sol tarafı söktüm :D garantili bide casper dayanamadım 2. hafta söktüm.