Bilgisayar Kasasının Bir Yani Açık Olanlar
-
Garantili bilgisayarımı aldığımın ertesi günü açtım bi daha da kapanmadı.
-
Aynen beyler benimde açık sabahtan akşama kadar pc başındayıs azıcık oda serinlesin. hatta ben bi ara pervaneyi açıp kasaya doğru üfletmeye başladım. kasa baya iyi çalışıodu teklemeden açıodu dosyaları evinde pervanesi olanlar bi denesin memnun kalacaklardır.
-
ben kullanıyorum walla hatta gerektiğinde elertirği bile oradan alıyorum(12V 7V 5V) hava çok sıcaksa bir tane fanı kendime çviriyorum(normalda takılı değil ben takıyorum)
-
bende kasa yokki :) adı üstünde masaüstü bilgisayarı dimi:) ama hdd bazan yerinde durmuyo ozaman kötü oluyo
-
benimkide açık hoca.bi taraf hep açık duruyor.hatta bi ara oda yetmedi pc yi çıkartıp ayakkabı kutusunun içine koymuştum.ama harddisk-ses kartı-power-ram vs.. yanınca tekrar kasa içine koydum. :)
-
benimkinin iki tarafı da açık :D
hatta tepesini de açmayı düşünüyorum :P
-
abi benim kide full acık. hepsi acık hatta. yeni pc gelince ilk iş yan kapagı acmak oluyo :)
-
Benimkide Açık.. Daha İyi Oluyor.. Acık olması
-
Sürekli bir şeyler yaktığım için zahmet olmasın diye açık tutuyorum.
-
iki yıldır kullanırım bu kasayı geçtiğimiz kışın başlarında sorun yaptı o yüzden açıp baktım baktım baktım baktım tabi sorun büyük olunca açık kalma süreside uzadı sonra sorunun kasada olduğunu fark ettiğimde kasadan aldım masanın altına küçük çapta bir masa attım üzerinde çalıştırdım iki hafta kadar(kasasız meydanda) sonra kasayı yeniledim ondan beri kasaya tornavida tecavüzü gerçekleşmedi 3 aykadar iyi ama eski kasanın sorununu çözemedim içinde sistem çalışmadı başka başka sistem yok olmadı olmadı olmadı ... sonra arkadaşın biri power düğmesini aldı gitti de kurtuldum :d:d
Toplam Hit: 14559 Toplam Mesaj: 108