Bilgisayar Kasasının Bir Yani Açık Olanlar
-
Açıktır we açıq kalcak .d
-
kardeş bırak benim bilgisayarın kapağını bizim hp server kasası bile açık
-
Benimde kasanın kapakları hep açıktır taaakiiii 6 ay öncesine kadar.
Birgün işteyim kardeşim bilgisayarı açıyor ve bil. açılmıyor.ekran kartını oynamış anakartı oynamış parmaklamış derken kısacası benim kardeş anakartı ve ekran kartını uçurmuş.o gün bugündür kapatıyom ama hala alışamadım.
-
Benim kasanında sağ tarafı daimi açık yoksa ekran kartı 100 derecelere vuruyor :S
-
exper marka bilgisayarım var iki buçuk yıl oldu alalı
hala aldığım günkü gibi sessiz çalışıyo hiç ses mes yok
sadece fanın sesi oda çok az her bilgisayardaki kadar
kapakları falanda iki kere açtım birinde ram taktım birindede
anakartın cd sini bulamadım ses kartına bakmak için ikisindede tozunu aldım çokta memnum :D:D
-
Benim de açık. Neden bilmiyorum fan da yeterli ama kendimi havalı hissediyorum açık olunca :D
-
sürekli aç kapa aç kapa vidalar yalama olacak ben arada hard diski çıkarıp kutuya koyup götürdüüm için öle yapıom bide daha ii hawa alıyo :d daha ii toz çekiyo ama o sesi duymassam mutlu olamıyom laptopta masaustu gibi rahat edemiyom arada ram i söküyom üzerine kendi taktııım termik macunla yapıştırdıım aliminyum şerit soouutuculara bakıyım :D 8ay oldu daha birisi bile düşmedi sonra cdrw alıyom bazı geceler yataama falan filan :D:D:D:D yakında içine bakır kasa süspandeksiyonu yapacam :D dehşet bir soutma sistemi aynı zamanda kasalar aliminytum ya onuda salamlaştıracak mesela deprem oldu kasa yamulmıcak kırılmayacak salam kalacak
-
valla yıllardır açık :D
-
Bilgisayarı alalı iki sene oldu yan kapaklarını daha hiç açmadım hiç de gerek duymadım :)
-
benm makına dell sol kapagı falan yok dırek ustunu acıyorum dertlerımden kurtuluyorum
herkesede tavsıye edıyorum
kasamda acık sayfamda ......!
hatta işyerındekı anakart sungerının ustunde yatıyor devamlı sok tak kasa bozuldu son care olarak sungerın uzerıne yatırdık pcyı acmak ıcın uzerınde power pınlerıne kısa devre yaptırarak acıyoruz :P:P