Bilgisayar Kasasının Bir Yani Açık Olanlar
-
Terzi kendi söküğünü dikemez, 2 kasamın ikisininde kapağı kapalıdır, çünkü benim bilgisayarım bozulmaz arızalanmaz :)
Acık olunca toz oluo, 2 bilgisayar aralıksız çalışıo zaten yeterince gürültü var evde...
-
Bu durum bende de var. Daha hiç kapanmadı sol kapak :) Nedeni ni bilmiyorum ama.
-
benim kasanın yanında fanı var açmaya gerek yok arkasınada fan taktım taktım idare ediyom böyle...
-
Valla kapak kayıp evde bi yerlerde de nerde bilmiyom. İçi bi karış toz, kıl yün, sigara külü felan dolu arada yengeniz elektrik süpürgesi yanaştırıyor felan "hoop diyorum ben onu kirli seviyom" :D:D
Ordan ışıklar yanıyor felan yanıp yanıp sönüyor geri, fanının sesi hdden gelen tıkırtılar (kafamı acaip bozuyor) bide önceden zırıltı yapardı tepesine bi yumruk keserdi (türk usulü tamir) :D:D
-
fan kapalı yanı bi karış toz açık olsa nolacak acaba :D kaliteli kasada kapak açık kalmasada arıza yapmaz ne asus kasalar war ses diyem birşey yok a.q. tozuda kendi kendine imha eder herhalde :) kapağın açık bırakılmasına bi örnek prince of persian oynamak için cdroom kablosunu çekmek lazımdır bunun için açık bırakan da war tabi :D
-
@Zumzuk
SAdece sen degilsin ustad. kendim teknik nservisde calsııyorum pcyi kendime topladım.. Kapağı eve hiç getirmedim bile..
-
Kasamda yolumda hep açık :D
ama bu aralar sıçalak oldu :D wooowoowaoow diea sesler çıkarmaya başladı :P biraz süpürgeyle çekem içini :D
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------Valla kapak kayıp evde bi yerlerde de nerde bilmiyom. İçi bi karış toz, kıl yün, sigara külü felan dolu arada yengeniz elektrik süpürgesi yanaştırıyor felan "hoop diyorum ben onu kirli seviyom" :D:D
Ordan ışıklar yanıyor felan yanıp yanıp sönüyor geri, fanının sesi hdden gelen tıkırtılar (kafamı acaip bozuyor) bide önceden zırıltı yapardı tepesine bi yumruk keserdi (türk usulü tamir) :D:D
-----------------------------tuğrul baba sende mi vurarak kesiyorsun sesi :D iide burunca bad sector oluyor diyorlar.
-
teknik servisteyken benim pcmin değişmeyen tek parçası atx kasasıydı kapağı yoktu zaten :D
-
kasamı topladıgım gündn beri anakartımın kutusunun üstünde bütün sistem :))