folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Bilgisayar Kasasının Bir Yani Açık Olanlar

Bilgisayar Kasasının Bir Yani Açık Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Terzi kendi söküğünü dikemez, 2 kasamın ikisininde kapağı kapalıdır, çünkü benim bilgisayarım bozulmaz arızalanmaz :)

Acık olunca toz oluo, 2 bilgisayar aralıksız çalışıo zaten yeterince gürültü var evde...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek
    Bu durum bende de var. Daha hiç kapanmadı sol kapak :) Nedeni ni bilmiyorum ama.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    benim kasanın yanında fanı var açmaya gerek yok arkasınada fan taktım taktım idare ediyom böyle...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Valla kapak kayıp evde bi yerlerde de nerde bilmiyom. İçi bi karış toz, kıl yün, sigara külü felan dolu arada yengeniz elektrik süpürgesi yanaştırıyor felan "hoop diyorum ben onu kirli seviyom" :D:D

Ordan ışıklar yanıyor felan yanıp yanıp sönüyor geri, fanının sesi hdden gelen tıkırtılar (kafamı acaip bozuyor) bide önceden zırıltı yapardı tepesine bi yumruk keserdi (türk usulü tamir) :D:D

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

fan kapalı yanı bi karış toz açık olsa nolacak acaba :D kaliteli kasada kapak açık kalmasada arıza yapmaz ne asus kasalar war ses diyem birşey yok a.q. tozuda kendi kendine imha eder herhalde :) kapağın açık bırakılmasına bi örnek prince of persian oynamak için cdroom kablosunu çekmek lazımdır bunun için açık bırakan da war tabi :D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    superboy2525
    superboy2525's avatar
    Erkek

@Zumzuk

SAdece sen degilsin ustad. kendim teknik nservisde calsııyorum pcyi kendime  topladım.. Kapağı eve hiç getirmedim bile..

Bilgi Paylasmak İcindir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Kasamda yolumda hep açık :D

ama bu aralar sıçalak oldu :D wooowoowaoow diea sesler çıkarmaya başladı :P biraz süpürgeyle çekem içini :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------

Valla kapak kayıp evde bi yerlerde de nerde bilmiyom. İçi bi karış toz, kıl yün, sigara külü felan dolu arada yengeniz elektrik süpürgesi yanaştırıyor felan "hoop diyorum ben onu kirli seviyom" :D:D

Ordan ışıklar yanıyor felan yanıp yanıp sönüyor geri, fanının sesi hdden gelen tıkırtılar (kafamı acaip bozuyor) bide önceden zırıltı yapardı tepesine bi yumruk keserdi (türk usulü tamir) :D:D

-----------------------------

tuğrul baba sende mi vurarak kesiyorsun sesi :D iide burunca bad sector oluyor diyorlar. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    teknik servisteyken benim pcmin değişmeyen tek parçası atx kasasıydı kapağı yoktu zaten :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webmaster61
    Webmaster61's avatar
    Erkek
    kasamı topladıgım gündn beri anakartımın kutusunun üstünde bütün sistem :))
Toplam Hit: 14545 Toplam Mesaj: 108