Bilgisayar Kasasının Bir Yani Açık Olanlar
-
abicim bende ibm vardı ilk donınımı onda öğrendim çok sorunluydu makina format v.s. her şeyi onda öğrendim.KAsayı bi dağıttım bütün parçaları ayırdım tak tım sorna ama ondan sonra sorun oldu kasnaın kapağını kapatamadım.Ondan hep açıkta duruyordu ordan gelme alışkanlıktır herhalde.
-
bende soktum daha ıyı oluyor
-
benim 7/24 açık duruyo kapatcam diyorum kapıyorum bişi oluyo cd rom deiştirmem gerekiyo hep açık duruyo fanlardan çıkan hava ayağıma vurmassa duramıyom :D
-
bende kasa yok oylesine yere serili durumda zaten durmadan konfigrasyonu ile oynuyorum
-
bnmkini duvara astım ben cok yer kaplıyo diye:D
Fantastik bişe.. deneyin sakın..
-
kapaklarınb nerde oldugunu hatırlamıom :D
-
açık açık bende de
-
valla ben pcyi 2001 yılında aldım 2002 yılında kapağı açtım 1 hafta öncesine kadar açık duruyordu yeni kapatıldı ama yine ben değil kuzenim kapattı üzerinde 1 karış toz vardı silindi şimdi yine açacam =) (=
-
Eski Bilgisayar durmadan bozuldugundan aliskanlık olmus bu pc geldiginden beri hep acik ama kolaylık oluyor bazen 3 harddisk'den biseyler almam lazim oluyor dvd rw sokuyom ama Bence bilgisayar kasasının bir yani açık olanlar varmi diyecegimize
Kasa'sının Kapakları kapalı olan varmi dicektik...
-
vidalarını açmak için tornavidaya gerek yok benimkinde elle açılabilen vida olduğu için kafama esince açar temizlerim :D
millet hafta sonu müziği açar araba yıkar bende müziği açar kasayı temizlerim :)
Toplam Hit: 13719 Toplam Mesaj: 108