Bilgisayar Kasasının Bir Yani Açık Olanlar
-
bende sol kapağı hep açık tutarım,kasanın ta**kları havalansın diye,oda zaten gavur şeysi gibi yanıyo 2de bir kitlenip duruyo makine,bir yandan fan sesi bazen düşünüyorum kasayı evin dışında tutsam diye :P
-
bazen düşünüyorum elektriği kaçak bağlatsamda 1-2 vantilatörmü koysam kasanın yanına.. yoksa çok girer fatura yaw
-
benim ki demir yığıntısı hurda tam sol kısım açık fan sesi gelmeyince rahat etmiom yeni alıcam makina yani eski makinamı abimden geri almaya çalışıom
-
kasanın bi tarafının açık olması iyi bişey özellikle yazın ayaklarımıda sokuyom içine fan üflüyo serin serin.tabi birazda dikkatli olmak lazım bi kere herhalde ram e dokundum galiba pc reset attı,benim göt te 3,5 attı.
-
fareler kemirir diye açık değil biri de bu 4 duvar çizgisinde ler her yandan saldırı içinde olduğum için picler ya belediyeye şikayet edecem a.q:)
-
benim ilk pc aldıgımdan beri açtık halada açıktır yani :)
-
ben ıs yerımdekını cok sık acıyorum basım agrıyınca yada beynımı dınlendırmek ıcın o calısıyo vın vın bende ızlıyorum belırlı bı sure sonra kafam tüy gıbı oluyo fan sesi bana huzur vermeye basladı :)) hem havalı havalı azcık nefes alsın hayvancaazz
-
iyi oluo oda ısınıyo...
-
open rlz
-
1998 den beri sol kapak hep açık hiç kapanmadı :)
Toplam Hit: 13722 Toplam Mesaj: 108