Bilgisayar Mühendisliği Artık Bitti Mi?
-
arkadaşlar dokuz eylül üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum ama halkın ağzında gezen tek laf var bilgisayar mühendiliği öldü sizce bu ne kadar doğru?
-
gidip dükkan açıp pc satıcaksan öldü. Hayatımda duyduğum en saçma şey..
-
yok öyle bir şey.
-
gömülü sistemler,mobil sistemler,cloud computing,grid computing bu kadar patlamışken en ideal bölüm bence.
Halk dediğin kitle için Google'ı kuran mühendisle pc'ye format atan adam aynı işi yaptıgı için onların dediklerine bakma
-
Yahu sen kendini geliştirip bişeyler üretiyorsan ne ölmesi? Gazete ilanlarına baksana senin diploman yetiyo, yerinde olmak isterdim...
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------gömülü sistemler,mobil sistemler,cloud computing,grid computing bu kadar patlamışken en ideal bölüm bence.
Halk dediğin kitle için Google'ı kuran mühendisle pc'ye format atan adam aynı işi yaptıgı için onların dediklerine bakma
-----------------------------En güzel yorum bu bence ;) gömülü sistemler'in geleceği parlak üniversitede dersleri yok belki ama kendin çalışarak bu konuda geliştirmelisin kendini.
-
acayib saçma.
kendileri ölmüş, haberleri yok. o sığırın elindkei telefondaki yazılmlardan tut her gün girdiği facebok twitter youtube u geliştiren adamlar mühendis.
edit: hazır mühendisler toplaşmış bi soru sorcam
diploma şart mı? ne kadar işe yarar? alaylı yazılımcılara nasıl bkaıyorlar sektörde?
-
Yok abü ne bitmesi.
yanlız diploma pek isine yaramaz sürekli kendini gelistirmen ve gelistirebilmene müsait işlere girmen önemlidir
-
Bilgisayar mühendisliği devri daha yeni başlıyor :D
-
GomuluSistem bunu yazdı:
-----------------------------sandman bunu yazdı:
-----------------------------gömülü sistemler,mobil sistemler,cloud computing,grid computing bu kadar patlamışken en ideal bölüm bence.
-----------------------------En güzel yorum bu bence ;) gömülü sistemler'in geleceği parlak üniversitede dersleri yok belki ama kendin çalışarak bu konuda geliştirmelisin kendini.
-----------------------------Artık üniversitelerde derslerini koymaya başladı.Ben lisanstayken sadece bilgisayar mühendisliğinde vardı.Şu anda elektronik bölümünüde 2 farklı gömülü sistem dersi açmışlar
-
batuhanavl bunu yazdı:
-----------------------------ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------ölmedi kalbimizde yaşıyor :D
-----------------------------
hocam sen işin dalgasındasın galiba
-----------------------------yok hocam be dalgasında değilim bende bilgisayar mühendisliği okuyorum ve bu sektörde kendini geliştirisen varsın.