Bilgisayar Mühendisliği Artık Bitti Mi?
-
Ülkede eğitim olmadiktan sora bilg muh ne işe yarar. kagit parcasi icin okuyun işte.
-
bitmedi.
-
bi program yapılıyormuş 1 seneye hazır olacakmış diyorlar. program öyle bi programmış ki istediğini söylüyormuşsun kendi yazıyormuş programı. yani anlayacağın bitti güzelim meslek. ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum ama bölümümü değiştireceğım. :/
-
duyduğum en saçma şeylerden bunu diyen moronlar neyse
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------bi program yapılıyormuş 1 seneye hazır olacakmış diyorlar. program öyle bi programmış ki istediğini söylüyormuşsun kendi yazıyormuş programı. yani anlayacağın bitti güzelim meslek. ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum ama bölümümü değiştireceğım. :/
-----------------------------Bilgisayar mühendisinin işi program yazmakmı, bencede değiştir sen bölümünü
-
Hangi salak diyo lan onu :D
Envayi çeşit iş var yetişemiyoruz bile...
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------Buremba bunu yazdı:
-----------------------------bi program yapılıyormuş 1 seneye hazır olacakmış diyorlar. program öyle bi programmış ki istediğini söylüyormuşsun kendi yazıyormuş programı. yani anlayacağın bitti güzelim meslek. ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum ama bölümümü değiştireceğım. :/
-----------------------------Bilgisayar mühendisinin işi program yazmakmı, bencede değiştir sen bölümünü
-----------------------------yazılımları kim yapıyor?
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hangi salak diyo lan onu :D
-----------------------------hocam piyasada salak çok galiba ben söylenene inanarak moralimi bozdum :D :D
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------düşünceye bak sen zaten okuma bu bölümü :| mühendis program yazmak içinmi var? diyelimki öyle o kıçı kırık program nasıl algoritma geliştirecek?
-
Buremba bunu yazdı:
-----------------------------Nereden duydun çok merak ediyorum