Bilgisayar Mühendisliği Artık Bitti Mi?
-
Humanka'ya söyledikleri konusunda sonun kadar katılıyorum hatta iş bulursam haziran ayından sonra bende istanbula taşınmayı planlıyorum.
-
ölmez,ölemez.
-
Kişiye bağlıdır.
Ancak iyi işler başaramayacak birçok mühendis için öldü gibi birşeydir benim gözümde. Ancak şimdilik. İlerde en amelelerine bile ihtiyaç olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta her firma artık bulundurmak zorunda kalıyor.
-
Hocam bilgisayar mühendisliğinin ölmesi imkansız. Hele ki bizim gibi diploması olmayan alaylı yazılımcıların yerine bilgisi ve tecrübesi olmamasına rağmen diploması olanı öncelikle işe alırlarken. Odtünün seminerine gitmiştim çok sağlam ücretler alanlar var ama 650$ a çalışanlar da. Olay kendini geliştirebilmekte. EDIT: Konunun pörtlediğini ancak mesaj attıktan sonra farkedebildim taaa 5 mayısın konusuymuş
-
hocam bu devirde güncel kalıp kendini geliştirdikten sonra hiçbirşey bitmez ve ölmez. O biten mühendislik aslında ne biliyo musun? Müfredata bağlı kalmak ...
-
çömezler hort için kaydoluyo foruma heralde
-
Ben ki sektor degistirdim elimi etegimi cektim. Artik spordan para kazanayim diyip, ustune birde ikinci universite BESYO spor yoneticiligi okuyorum. Gectigimiz haftalarda hocalar beni aramak icin kantine baskina geldiler :) Ellerinde sporcu fizyolojisi ve performans degerlendirmesi ile ilgili bir proceleri varmis, butun yazilim isleri uzerime kaldi. Ben sektore bulasmamak icin elimden geleni yaparken bilisim seni icine cekiyor:)
O amcalar icin uydu ayarlayamiyorsan muhendisligini yemisim mantigi var :)
-
__hsyN__ bunu yazdı:
-----------------------------çömezler hort için kaydoluyo foruma heralde
-----------------------------
Ne alaka hocam ne alaka ? Benden bir önceki mesaja bak bakalım kim hortlatmış? Anasayfada görünce yorum atıverdim. Sen de bilip bilmeden laf atmak için üye oldun tarikata heralde?? -
ömrümde gördüğüm en ama en saçma forum başlığı desem inanır mısınız?
Fatih tarafından 22/Ağu/12 11:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Fatih bunu yazdı
ömrümde gördüğüm en ama en saçma forum başlığı desem inanır mısınız?
bunun için mi buraya yorum yaptın birader bende bir şey söyleyeceksin zannettim