folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Birinin Tanımadığı Birine Kardeşim Diye Hitap Etmesi

Birinin Tanımadığı Birine Kardeşim Diye Hitap Etmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

büyük derdin var allah yardımcın olsun

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

Ben sadece hocam ve abi yle yaşıyorum valla sade bu ikisini kullanırım, tahribattaki kullananımı bir yana bursada hocam hitabı çok yaygındır genç yaşlı kulanır insanlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tbt de herzaman karşılaştığım olay 

tbt olduğu için benim için sıkıntı olmuyor bütün müridler kanımca kardeştir.

ha tbt de lafta değil gerçektete baya muhabbetimin ilerlediği sağlam kişilikler var onlarda olmasa çekilmezzzzzz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Aslında seninde bu lafa kıl olmanın sebebi sürekli kendini akıllı bi bok sanan birilerinin sana çıkar amaçlı yalancı ve samimiyetsiz yakınlaşma çabaları.

Kardeş diyen adamlara hiç güvenmem.Kardeş diye karşılıkda vermem.Kardeş demek bir insanın bir insana söyleyeceği en yakın kelimedir ama o da artık ortalık lafı olmuş,samimiyetsiz ve sinsi bir laf olmuş artık.

Hoca de arkadaşım de adını söle ama kardeşim demek bence daha başka.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

"o zaman nasılsın" mı desin adam

http://www.youtube.com/watch?v=eFLZXlyZT4c

S0KR4T3S tarafından 06/Kas/14 15:48 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı

büyük derdin var allah yardımcın olsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bazı laflara insanlar gıcık gidebilir, her hangi bir sebepten olabilir.. bana ta ortaokuldan beri arkadaşım olan samimi olduğum arkadaş bi gün kanka demişti baya bi laf etmiştim çocuğa.. 

u235 in söylediği gibi bazı insanlar samimiyetsiz olduğu halde sana bu hitaplarda bulunduğu için bir tepki doğuyor içinden.. 

@umit, ironi mi yapmışsın bilmiyorum ama bir sürü insanla uğraşıyorum daha doğrusu bir sürü insana bir çok konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Öğrendiğim şey şu, dünyanın en zor şeyi insanlarla uğraşmak. Bir noktadan sonra artık kaldıramadığını farkediyorsun. Bazıları takma diyor, ama cidden bazen küçük bir şey gereksiz bir şey büyük patlamaya sebep olabiliyor, futurist de bunu söylemiş. bendeki durum o.. sanırm bunlar bir birikimin neticesi.. kısa zamanda tatile çıkmak lazım.. 

şimdi alt katımda balkonda mı ne dengesizler akordiyon mu ne çalıyorlar, şimdi pencereyi açıp bağıracağım adamlara ama kendimi zor tutuyorum, bi kaç keredir daha yapıyorlar.. Cidden insanların sınırını çok zorluyor bazı tipler. arada bir helikopter uçuyorlar gıcık bir sesi var, ama düşünemiyorlar, zaten buralı değil o yüzden böyle çingene hareketleri var.. bazı insanların harbi anlayışı kıt. karşıdaki ne düşünür, ne hisseder düşünemiyorlar. çünkü adam yamyam gibi yetişmiş hiç bir şeyden haberi yok, bu konuda taktir ettiğim millet ingilizler. adamlar zamanında ve hala ülkeleri sömürüyor ama bunun yanında nerede nasıl hareket etmesini falan biliyorlar..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    SeyhSamil bunu yazdı

"o zaman nasılsın" mı desin adam

bak hoca bana mesaj atmış bir yerden 

s.a. kardeşim demiş

ben de cevap olarak a.s. yazdım. 

sonra nasılsın iyi misin kardeşim yazmış

ben de bu sefer o kardeş lafına takılıp yazdım.. ilkinde yazdığı kardeşim için hadi bir şey demedm ama sonra yine kardeşim diyince art niyet seziyorum. daha doğrusu bir şey isteyecek çıkardan dolayı böyle davranıyor. bu kişinin benim üzerimde bir çıkarı olmasa ilk ben yazsaydım eminim ki bana kardeşim diye hitap etmeyecekti

işte bu sebepten dolayı bu lafı sevmiyorum.

adam gibi şunu yazabilirdin, benim şu konuyla ilgili problemim vardı yardımcı olabilir misiniz

bu kadar.. lafı dolandırıyor ortam hazırlıyor v.s.

ben eskiden freelancer çalıştığım için çok tip gördüm, önce samimiyeti kurmaya çalışıyor, bir şeyler paylaşıyor benimle işte bir şeyler anlatıyor, iş para konusuna gelince atıyorum 10 tl dedim, bu başlıyor yapma be abi bana da mı bu fiyat, bi güzellik yapar insan kardeşine v.s. muhabbetine dönüyor

yani adamların her samimi yaklaşımı aslında samimilik değil çıkardır, ben bunu sezdiğim insandan hemen soğur ve kendimi geri çekerim.. Benim kimseden bir beklentim yok, yardımcı olmak için parada istemiyorum, ismine cismine cinsiyetine bakmadan bana soru soran herkese yardım etmeye çalışıyorum.

bunu tahribat için söylemiyorum tabi, buradaki ortam aile gibi, buradan çok kardeşim yazan oldu ama bana koymuyor, çünkü tahribat.com daki aktif olan tüm üyeleri ben tek bir kişi gibi ve gerçekten çok yakın olarak görüyorum. o yüzden samimiyetine inanıyorum ve bu laf rahatsız etmiyor beni

farkı anlatabildim umarım ?

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Babacım diye yasitina seslenene bile rastladim :)

Tamam namussuzda cok piyasada ama bu ictenlik hic bi millette yok amk :) seviyorum bu yüzden insanimi :)

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    HannibALgan bunu yazdı

Bende bu kardeşim lafına ayar olanlardanım. Haa kendim yeni tanıştığım birine daha çok hocam, hafız, başkan diye hitap ederim. Kardeşim nedir ya? Sanki babam anasını sikmiş ibnenin...

Sana kardeşim diyen biri babam anasını sikmiş tarzında düşünerek diyor o zaman öyle mi?

Ya, yöreye ve yetişmeye göre değişir hitaplar.

Olayları bu denli vurgulamayın. Her şey ses tonuna bakar, bu tip yerler de de, aradaki konuya bakar.

Bana kardeşim diye hitap ediyorsa aynı atadan gelmemiz lazım. Ben anneleri ortak babalar ayrı insanları öz kardeş gibi görmüyorum zaten. O yüzden biri kardeşim diyorsa bizim pederle validesinin evveliyatında güreş tutmuş olmaları gerekir BÎİZNİLLAH...

DanLev tarafından 06/Kas/14 16:36 tarihinde düzenlenmiştir

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
Toplam Hit: 11421 Toplam Mesaj: 96