Birinin Tanımadığı Birine Kardeşim Diye Hitap Etmesi
-
gün gelecek ayırım yapmaksızın herkesin sadece sana işi düştüğü zaman gülümsediğini ve kardeşim , birader, kanka, selamunalykum dediğini anlayacaksın.
-
nedense "kardeş" ve "kardeşim" kelimeleri bana samimiyet değilde samimiyetsizlik gibi geliyor.
öz kardeşimle bile "bro" diyerek diyalog kurduğumuzdan olabilir belki de :/
-
aklıma geldı sımdı Lost dizisinde Desmond da kardeşim derdi :)
-
Hocam kızma ama incir çekirdeğini doldurmayacak şeyleri problem ediyorsun gibime geldi
keşke hayatta sadece bu kadar basit sorunlarımız olsa -
sende bi tuhaflık yok. insanlar tuhaf.
arkadaşa katılıyorum.
hiçbir samimiyetin olmayan insan sana kardeşim/kanka/panpa vs diyorsa sorun ondadır.
öylelerine ben de çok rastladım. ve genelde "senden bişi isteyecem girizgah yapıyorum" modudur.
ama geçmişin olan birinin senle böyle konuşmasına çok da aldırmamalısın.
-
2 sene önce tahribata ilk kayıt olduğumda kardeşim dedi diye 2 3 kişi bir birine girmişti çok ne hatırlıyorum ondan sonra hep hocam diye hitap etmeyi başladım böylede kaldı ama genelde abi diye kitap edelim öyle alışmışım bence çok büyütecek birşey yok sonuçta hepimiz vatan evladıyız böyle basit şeyleri takmamak gerek
-
Kardeş niye takıyorsun ki ?
Naber yarram dese daha mı iyi ?
-
PathfindeR00 bunu yazdı
bak hocam sabrımı sınama benim, sana öyle bir küfür ederim ki 7 sülalen altından kalkamaz.
edebinle otur .. üsul erken adap bilmiyorsan aile terbiyeni gözden geçir. böyle mal sorular da sorma. kendine yakıştırabiliyor musun böyle bir soruyu sormayı ... yaşın kaç 5 yaşında falan mısın yeni bir küfür mü öğrendin de burada deniyorsun. kimle konuştuğuna da dikkat et ..
-
unbalanced bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
bak hocam sabrımı sınama benim, sana öyle bir küfür ederim ki 7 sülalen altından kalkamaz.
edebinle otur .. üsul erken adap bilmiyorsan aile terbiyeni gözden geçir. böyle mal sorular da sorma. kendine yakıştırabiliyor musun böyle bir soruyu sormayı ... yaşın kaç 5 yaşında falan mısın yeni bir küfür mü öğrendin de burada deniyorsun. kimle konuştuğuna da dikkat et ..
Tamam korktum susuyorum. :) Kızdın mı bana sen ?
-
Kardeşim, abicim diye konuşmaya başlayanlar yani ilk cümlesi kardeşim diye konuşanlar tartışma anında vs özgüveni olmayan insan belirtisi olabiliyor. özgüveni tam insalar kardeşim abicim bak brader gibi cümleler kurmadan direk konuşuyor. normal ortamda olsun tartışma ortamında olsun kendini ispatlamak için birşeyler söyleyecek olsun dikkat edin bu böyle sadece benim yorumum. illa öyledir diyemem insan ilişkileri uzmanı değilim.