Birinin Tanımadığı Birine Kardeşim Diye Hitap Etmesi
-
unbalanced bunu yazdı
bazı laflara insanlar gıcık gidebilir, her hangi bir sebepten olabilir.. bana ta ortaokuldan beri arkadaşım olan samimi olduğum arkadaş bi gün kanka demişti baya bi laf etmiştim çocuğa..
u235 in söylediği gibi bazı insanlar samimiyetsiz olduğu halde sana bu hitaplarda bulunduğu için bir tepki doğuyor içinden..
@umit, ironi mi yapmışsın bilmiyorum ama bir sürü insanla uğraşıyorum daha doğrusu bir sürü insana bir çok konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Öğrendiğim şey şu, dünyanın en zor şeyi insanlarla uğraşmak. Bir noktadan sonra artık kaldıramadığını farkediyorsun. Bazıları takma diyor, ama cidden bazen küçük bir şey gereksiz bir şey büyük patlamaya sebep olabiliyor, futurist de bunu söylemiş. bendeki durum o.. sanırm bunlar bir birikimin neticesi.. kısa zamanda tatile çıkmak lazım..
şimdi alt katımda balkonda mı ne dengesizler akordiyon mu ne çalıyorlar, şimdi pencereyi açıp bağıracağım adamlara ama kendimi zor tutuyorum, bi kaç keredir daha yapıyorlar.. Cidden insanların sınırını çok zorluyor bazı tipler. arada bir helikopter uçuyorlar gıcık bir sesi var, ama düşünemiyorlar, zaten buralı değil o yüzden böyle çingene hareketleri var.. bazı insanların harbi anlayışı kıt. karşıdaki ne düşünür, ne hisseder düşünemiyorlar. çünkü adam yamyam gibi yetişmiş hiç bir şeyden haberi yok, bu konuda taktir ettiğim millet ingilizler. adamlar zamanında ve hala ülkeleri sömürüyor ama bunun yanında nerede nasıl hareket etmesini falan biliyorlar..
hacı ortaokuldan beri arkadaşın olan samimi biri kanka dediyse ona da bişey deme yahu :D
-
ne desin adam ? ismini de bilmiyorsa ne desin yani ? şşşşt sen ordaki falan mı ?
-
unbalanced bence sen bir piskologa gorun yada çok kalabilik bir yerde yaşıyorsan bir iki ay köy hayati orman havasi felan birşeyler al tatil yap ortamından uzaklaş bir zamanlar bende herşeye kızardım ince fikirliydim memlektte ev aldık senede 2-3 kere gidiyorum motorumda var geziyorum tozuyorum az insan cok huzur veriyor aynı hava şehir insanlar iş insanı böyle yapıyor en ufak şeyde kizmaya agresiflige sürüklüyor..
-
sende bir tahammülsüzlük var. Ağız alışkanlığı diye bir şey var
-
Kimseye hitap şekliyle ilgili birşey söylemem eğer gerçekten argo olmadığı sürece ki bence olması gereken de odur. Birisi sana kardeşim der birisi abi der birisi hocam birisi hacı birisi kanka. O onun jargonudur, tam aksine birinin gelip hop bakar mısın demesi veya hiçbirşey demeden konuya atlaması çok iticidir. Umarım anlatabilmişimdir sendeki bence bir sorun ve bunun üstesinden gelmelisin.
-
Kibir nelere kadir...
Bir gün o insana işin düşerse o zaman sen nasıl hitap edeceksin hocam mutlaka buraya yaz.
-
Unbalanced çok yoğun çalışan biri.
5 dakka fazladan dinlendiğini görmedim duymadım.
Haliyle bazı konularda uç noktaları olması çok çok doğal.
Onun için tepki vermesi de doğal.
Keza bende hiç sevmem kardeşim sözünü. Özellikle bazı kızlar diyor sanki sarkmışımda dur orda der gibi geliyor.
O yüzden çok büyütmeyin kibirlede alakası yok bence.
-
Konuya ve probleme bak hele, bana niye kardesim demismis..
Rusya'ya ilk gitmisiz asil kodamanimiz emekli bi istihbaratci is adamin fabrikasinda calisiyoruz..
Bu lavuk hersabah gelip kapidan girerek gulerek soyle bi selan verir...
(Zdorova kak dela yob tvoy mat yibanute urrodi)
Bizde rusca bilmiyoruz bi kisi haric.
Bizde mal gibi gulerek eyvallah saol diye karsilik veriyoruz..
1 ay gecti selam felan ogrendik ulan ogrendigimizle adamin dedigi birbirini tutmuyor..neyse bilen elemana sorduk bu ne diyor diye..
Megersem..lavuk hersabah kapidan girerken soyle selam veriyormus bize.
Saygilar nasilsiniz anasini...s...lerim s..kilmis serseriler..
Once bizim elemana saldirdik sonra lavugu cagirttik vay sen nezamandan beri akrabamiz oldun diye...
Guluyor bide normal normal diyor..dedik turkuz rus deil karistirma kotu olur..neyse ozur diledi felan gecti olay.
Adam sana kardesim demis la...ya deseydi naber la.dallama.kamil.denyo...garip otesi dengesiz varlik..
Ne yapardin!
-
bende birisinin bilgisayar ekranında birşey gösterirken ekrana dokunmasina ayar oluyorum, kafayı çakasım geliyor her yer parmak izi oluyor :)
-
aynen bende ayar olurum bi kaç kişiyi uyarmışlığım var bu konuda söylememesi için..
arkadaşın demek istediği durumun özeti de, şu resimde ki gibidir bence