Birinin Tanımadığı Birine Kardeşim Diye Hitap Etmesi
-
Ben yurtta arkadaşları sabahları namaza kaldırıyorum. Hepsinin adını bilmem mümkün olmadığı için kardeşim, yakışıklı gibi kelimeler kullanabiliyorum.. Bence bu karşı tarafın artistliğinden ibaret..
-
Adam bir konu açmış fikrini belirtmiş beğenmeyen olur tamam da herife her geçen bir laf takmış.
Sen kimsin ki demiş adamın biri sanki adam "ben geldim ayağa kalkın" dedi sanki adam.
Adama naber lan yarram deseler daha mı iyi demiş adamın biri o ban yememiş.Senelerin üyeleri,siteye emek veren kişiler otdan bokdan şeylerden banlanıyor.
-
u235 bunu yazdı
Adam bir konu açmış fikrini belirtmiş beğenmeyen olur tamam da herife her geçen bir laf takmış.
Sen kimsin ki demiş adamın biri sanki adam "ben geldim ayağa kalkın" dedi sanki adam.
Adama naber lan yarram deseler daha mı iyi demiş adamın biri o ban yememiş.Senelerin üyeleri,siteye emek veren kişiler otdan bokdan şeylerden banlanıyor.
görünce çok şaşırdım. banlanmasını beklediğin en son üyelerden biri.
-
bugün arkadaşla buna yakın bi konuyu konuştuk."kardeşim" gibi kelimeler kurtarıcıdır uzun süredir görmemişsindir adını felan unutursun hemen hoopp bende iyiyim kardeşim saol felan "bende iyiyim saolda adın neydi " olsa daha mı iyi yani :D
-
takıldığın konuya bak yaa. hepimiz din kardeşiyiz, dinsiz bile olsan ilk insandan kardeş sayılırız :)
-
futurist bunu yazdıu235 bunu yazdı
Ban Sebebi : "anana sor o bilir desem yeridir"
ban sebebine bir bak bakayım. ben olsam db ten silerdim mk.
senelerin üyesi diye birşey yoktır. terbiyeli üye varıdr.
askeriyemi lan burası sıracılıkmı yapıyorsunuz?
zalimadam tarafından 08/Kas/14 14:58 tarihinde düzenlenmiştir -
zalimadam bunu yazdıfuturist bunu yazdıu235 bunu yazdı
Ban Sebebi : "anana sor o bilir desem yeridir"
ban sebebine bir bak bakayım. ben olsam db ten silerdim mk.
senelerin üyesi diye birşey yoktır. terbiyeli üye varıdr.
askeriyemi lan burası sıracılıkmı yapıyorsunuz?
sanılım bir takım sorunları var normalde çok iyi bir üye ama konuyu takip ettim baya küfür etti 2 üyeye hoş olmadı
-
içimden geldi :D
-
İnsanoglunun canı sıkılınca neye saracagını şaşırır lafının tam yeri :)
Millet sokakta "Lan Yavşak,Lan ipne,Lan G.t... vb...." lafları utanmadan soyluyor. Ona takmayıp "KARDEŞİM" gibi samimi bir kelimeyi takıntı yapmak bence yanlış.
Geçen gün kızın biri sanırım lise bebesi. diğerine "lan orospu" dıye hıtap ettı sokagın oırtasında o da cevap "Ne var lan Kaşar".
Utancımdan ben uzaklaştım ordan. Allah belanızı versın deyıp gıttım. Dunyanın Sonu geldı ;)
-
Ben de birinin bana dostum diye hitap etmesine kıl oluyorum ama bunu bu hitap şeklinin sevmediğim bi kaç insan tarafından kullanılmasına bağlıyorum
Senin olayda bunun bi benzeri olablir
Bugün baktığımızda sokaktaki it kopuk, elinde bıçağı olan takmaya hazır tinerci tayfanın da hitap şekli aynı şekilde örnek '' kardeş(im) bi baksana ''
Yaşadığım yer Konya da millet birbirine ortak der bizim oğlan der
Ben de ilk gördüğüm birine ortak derim hacım derim yaşı büyükse dayı derim . Tbt de hocam derim