folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Birinin Tanımadığı Birine Kardeşim Diye Hitap Etmesi

Birinin Tanımadığı Birine Kardeşim Diye Hitap Etmesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Ben yurtta arkadaşları sabahları namaza kaldırıyorum. Hepsinin adını bilmem mümkün olmadığı için kardeşim, yakışıklı gibi kelimeler kullanabiliyorum.. Bence bu karşı tarafın artistliğinden ibaret..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Adam bir konu açmış fikrini belirtmiş beğenmeyen olur tamam da herife her geçen bir laf takmış.

Sen kimsin ki demiş adamın biri sanki adam "ben geldim ayağa kalkın" dedi sanki adam.

Adama naber lan yarram deseler daha mı iyi demiş adamın biri o ban yememiş.Senelerin üyeleri,siteye emek veren kişiler otdan bokdan şeylerden banlanıyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    u235 bunu yazdı

Adam bir konu açmış fikrini belirtmiş beğenmeyen olur tamam da herife her geçen bir laf takmış.

Sen kimsin ki demiş adamın biri sanki adam "ben geldim ayağa kalkın" dedi sanki adam.

Adama naber lan yarram deseler daha mı iyi demiş adamın biri o ban yememiş.Senelerin üyeleri,siteye emek veren kişiler otdan bokdan şeylerden banlanıyor.

görünce çok şaşırdım. banlanmasını beklediğin en son üyelerden biri.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

bugün arkadaşla buna yakın bi konuyu konuştuk."kardeşim" gibi kelimeler kurtarıcıdır uzun süredir görmemişsindir adını felan unutursun hemen hoopp bende iyiyim kardeşim saol felan "bende iyiyim saolda adın neydi " olsa daha mı iyi yani :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

takıldığın konuya bak yaa. hepimiz din kardeşiyiz, dinsiz bile olsan ilk insandan kardeş sayılırız :)

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Ban Sebebi : "anana sor o bilir desem yeridir" 

ban sebebine bir bak bakayım. ben olsam db ten silerdim mk.

senelerin üyesi diye birşey yoktır. terbiyeli üye varıdr.

askeriyemi lan burası sıracılıkmı yapıyorsunuz?

zalimadam tarafından 08/Kas/14 14:58 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Ban Sebebi : "anana sor o bilir desem yeridir" 

ban sebebine bir bak bakayım. ben olsam db ten silerdim mk.

senelerin üyesi diye birşey yoktır. terbiyeli üye varıdr.

askeriyemi lan burası sıracılıkmı yapıyorsunuz?

sanılım bir takım sorunları var normalde çok iyi bir üye ama konuyu takip ettim baya küfür etti 2 üyeye hoş olmadı

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

http://www.derdinisikeyim.com

içimden geldi :D

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

İnsanoglunun canı sıkılınca neye saracagını şaşırır lafının tam yeri :)

Millet sokakta "Lan Yavşak,Lan ipne,Lan G.t... vb...." lafları utanmadan soyluyor. Ona takmayıp "KARDEŞİM" gibi samimi bir kelimeyi takıntı yapmak bence yanlış.

Geçen gün kızın biri sanırım lise bebesi. diğerine "lan orospu" dıye hıtap ettı sokagın oırtasında o da cevap "Ne var lan Kaşar".

Utancımdan ben uzaklaştım ordan. Allah belanızı versın deyıp gıttım. Dunyanın Sonu geldı ;)

Allah büyüktür vesselam...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Ben de birinin bana dostum diye hitap etmesine kıl oluyorum ama bunu bu hitap şeklinin sevmediğim bi kaç insan tarafından kullanılmasına bağlıyorum

Senin olayda bunun bi benzeri olablir

Bugün baktığımızda sokaktaki it kopuk, elinde bıçağı olan takmaya hazır tinerci tayfanın da hitap şekli aynı şekilde örnek '' kardeş(im) bi baksana ''

Yaşadığım yer Konya da millet birbirine ortak der bizim oğlan der 

Ben de ilk gördüğüm birine ortak derim hacım derim yaşı büyükse dayı derim . Tbt de hocam derim

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 12412 Toplam Mesaj: 96