Bisikletle 3 Kıta
-
hoca 25 haziranda yola çıkıyorum demiştin var mı bi gelişme merak ettim??
-
gercekten bende cok merak ediyorum baslandinizmi ?
-
Adamın kıçı acır lan o kadar süre bisiklette otur otur otur.
-
bu arada babam ve 10 arkadaşı Malatya'dan Nemrut Dağı'na bisiklet ile gitmişlerdi 3 gün önce. dün akşam eve geldi, bu olayı gelenekselleştirmeyi ve mümkün olursa Türkiye çapında katılım sağlamak istediklerini bir basın açıklaması ile dile getirmişler. işlerim sebebi ile gidemedim ya ben ona yanıyorum...
-
yanına bir tane kredi kartı al. para biterse cırt yaparsın. birkaç tane de çakmak al. üşürsen ateş yakıp ısınırsın. yağmurdan nasıl korunacaksın ? birde yağmurluk alman lazım. terleyeceksin felan yedek elbise de alman lazım. kıtalar arası bisiklet turu yapacak kişinin ihiyaç duyacağı onlarca şey olacaktır. bunları bisiklete yerleştireceksin. yüklü bir bisiklet de seni yoracaktır. bisikletlere takılan benzinli motorlar var. hazır kit olarak yaklaşık 500 tl. en azından dağda bayırda şehir dışında kiti takıp motor yardımı ile yol alırsın. bi araştır derim.
-
vize işlerini nasıl halletti acaba? :)
anlaşılan yola çıkmış mesajları kesildi.benimde büyük bir hayalim bu ama Türk vatandaşı olduğumuz için vizeler biraz zor gibi. ayrıca para yok :)
birde dönüş rotasına baktım. dönüşte libya, mısır, filistin :| ve suriyeden geçiceksin. dikkat et vurabilrler. .)
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Adamın kıçı acır lan o kadar süre bisiklette otur otur otur.
-----------------------------altına minder felan koyar hocam bişeyler:D
Toplam Hit: 14943 Toplam Mesaj: 118