Bisikletle 3 Kıta
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Sana Tavsiyem Yola Çıkmadan Önce Bisiklette Dünyayı Dolaşanların Belgesellerini İzle Yaşadıkları Güzellikleri Zorlukları Felan Öğrenmiş Olursun Lazım Olur Sana bu konuda tecrübe edinmiş olursun
-----------------------------daha önce uzun yolcukluklara çıkan bir kaç kişiyle konustum ayrıca bisikletforumdanda haberleşiyorum
-
Dün diskokralına Gürkan Genç çıktı adam tüm türki cumhuriyetlerini geçmiş moğolistana gitmiş ve sonra çin, 12bin kilometre pedal çevirmiş görünce oha demiştim.
http://www.gurkangenc.com/ bu siteden detaylı bilgi almamız mümkün.
--
Genç, yolculuğu sırasında bazı ilklere de imza attı. Türkmenistan’ın Karakum Çölü’nü bisikletiyle geçen ve "Bisikletçilerin Everest’i" olarak nitelenen Pamir Dağlarında 4650 metreye bisikletiyle tırmanan ilk Türk olan Genç, Türkmenistan’ı bir ucundan diğer ucuna (1250 kilometre) tek başına geçen kayıtlı ilk insan oldu
-- -
büyük cesaret eğer gerçekleştirebilirsen yanında birileri de olsun bence
-
Dönüşte libayadan geçecen allah yardımcın olsun :D
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
Dün diskokralına Gürkan Genç çıktı adam tüm türki cumhuriyetlerini geçmiş moğolistana gitmiş ve sonra çin, 12bin kilometre pedal çevirmiş görünce oha demiştim.
http://www.gurkangenc.com/ bu siteden detaylı bilgi almamız mümkün.
--
Genç, yolculuğu sırasında bazı ilklere de imza attı. Türkmenistan’ın Karakum Çölü’nü bisikletiyle geçen ve "Bisikletçilerin Everest’i" olarak nitelenen Pamir Dağlarında 4650 metreye bisikletiyle tırmanan ilk Türk olan Genç, Türkmenistan’ı bir ucundan diğer ucuna (1250 kilometre) tek başına geçen kayıtlı ilk insan oldu
--
evet zaten ben takip ediyodum gürkan genç'i,hasan söylemezi bu tür yolculuklara çıkanları. -
heza bunu yazdı:
bende interRail ile gezecem inşl
-----------------------------yolculuk ne yana hocam :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------heza bunu yazdı:
-----------------------------25 HAZİRAN DA
-
cesarete bak. bisikletle ha. motorla falan git :D
-
Biz , Afrika'da bisikletle dolaşanları sevmeyiz.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
heza bunu yazdı:
-----------------------------globalpass kart ile ne kadar geze bilirsem kafamda 5-6 ülke var mutlaka görmek istediğim ama tam rotayı çizemedim hala