Bu Eve Kız Atmak Suçtur!
-
Muta nikahı kıydırırız bizde imam efendi'ye...
19 yıllık evli 22 yıllık bir beraberliğe sahibim eşimle. Evlenmeden önce 3 yıl beraber yaşadık aynı evde taaa ki muhtardan işe başlamak için ikametgah almaya gidene kadar eşim eve gözleri yaşlı ve oldukça sinirli dönmüşdü 2-3 gün önce ben almıştım bir ikametgah aynı adresi söyleyen eşime;
muhtar
-- bu evde erkek oturuyor neyin olur senin ?
-- erkek arkadaşım, nişanlım.
-- olmaz erkekle bir arada kalamazsın vermem ben ikametgah sana
ile başlayan muhabbet eşime hakarete varan yakıştırmalara kadar gitmiş eeee tabii bunu duyan ben o sinirle muhtarlığa gidip
-- şu şu isimli bayan senin kızın mı ? akraban mı ? yakının mı ? tanıdığın mı ?
-- değil tanımam
-- o zaman ne s2me kafanı sokuyorsun benim sevgilimin bacak arasına diyip dalıvermiştim kabza ile kafaya kafaya ( hey gidi gençlik )
sonuç karakolda geçen süre kimliğim nedeni ile ısmarlanan çay,komiserin sohpeti ve eşimin üzüntüsünü bastıran bir nikah töreni.
neredeyse 20 yıl geçmiş olayın üstünden
pardon duyamadım net olarak;
biri
çağ atladık mı dedi ?
-
Boşanmanın sebebi aynı evde erkek ve kadının yaşaması yani gayri meşru ilişkilerden geçer. Bir kadın ve erkek eğer ki utanma duygusunu kaybetmiş ve namusunu bozmuşsa o insanın artık normal bir yaşantısı olamaz.
İffetin lüzumunu göstermek için Hz. Peygamber şöyle dua etmiştir: "Allahım, senden hidayet, takva, iffet ve gönül zenginliği dilerim" (Müslim, Zikr, 72).
Artık yıllar ilerledikce Türkiye ve Dünya geliştikce ve değiştikce zina normalleşiyor. Eğer Müslümansan Allah'ın emrettiği şekilde zina ya yaklaşmayacaksın.
-
PoLiZei bunu yazdı:
-----------------------------
Boşanmanın sebebi aynı evde erkek ve kadının yaşaması yani gayri meşru ilişkilerden geçer. Bir kadın ve erkek eğer ki utanma duygusunu kaybetmiş ve namusunu bozmuşsa o insanın artık normal bir yaşantısı olamaz.
İffetin lüzumunu göstermek için Hz. Peygamber şöyle dua etmiştir: "Allahım, senden hidayet, takva, iffet ve gönül zenginliği dilerim" (Müslim, Zikr, 72).
Artık yıllar ilerledikce Türkiye ve Dünya geliştikce ve değiştikce zina normalleşiyor. Eğer Müslümansan Allah'ın emrettiği şekilde zina ya yaklaşmayacaksın.
-----------------------------Bu ALLAH'la senin aranda. DEVLET'e ne bundan kardesim akil sir erdiremiyorum.
Peki yakinda ARAP EMİRLİKLERİNdeki gibi Zina masasi ve DİN POLİSleri kurulmaz iste türkiyede buna sasiririm iste.
-
Bu konu hakkında cevap yazarsam çok ağır hakaret içerecektir. O yüzden sessizce tepkimi diler getiriyorum (!)
-
bloodmage bunu yazdı:
Bu konu hakkında cevap yazarsam çok ağır hakaret içerecektir. O yüzden sessizce tepkimi diler getiriyorum (!)
----------------------------- -
@BosphorusPasha
Sana katılıyorum ewet, evlenen insan sorumlukluk alıyor ve Topluma faydalı bir hale geliyor diyorsun
Fakat evlenip eşini katleden bile var bu tam olarak bir çözüm değil Toplumun bu yönünü kısıtlamak o toplumun fikirlerini düşüncelerini de kısıtlamak olur buda Gelişememeyi beraberinde Getirir.
Islama davet edersin ama zorlayamassın Bunun gibi, Zorla yapıyorsa zaten bir hayır gelmez üstelik Mutlaka bir yolunu bulur; bıyık takar:) yada kendisi makyaj, peruk takar yapar yani bu beraberinde suc oranını da arttıracaktır.
Bu arada
@ozsar07
Muta Nikahın dinimizde yeri yoktur. -
BosphorusPasha bunu yazdı:
arkadaş ne gzel ya, Genç aklınızla olaya kız mikemediğiniz için kötü bakıyorsunuz ama bu olay evlenmeyi teşvik edecek, Evlenen toplum adam olan toplumdur, çok güzel bi karar olur uygulanırsa eğer sevindim cidden.
-----------------------------sakamısın sen ya evlenen toplum adam olan toplumdur bu kadar basıt bır dusunceyle bakma olaylara.. ogrencısın dıyelım.. akraban degıl fakat kardes gıbı buyudugun ablan yada kardesın gıbı gordugun kızla bırlıkte ucuza gelsın dıye tuttugun bır ev var ve burada bırlıkte yasarsan zına yapmıs sayılacaksın bu kadar dar goruslu basıt bır zıhnıyet sasıyorum!
-
evlenmek zor, bence evlenmeyi falan arttırmaz.Evdi, eşyaydı, faturalardı peee.Hem bahsettiğimiz kesim çok genç, nereye evleniyo :) Bence bu 31 olayı tavan yaptırtır o kadar haha :)))
-
Padişahım çok yaşa.
arkadaslar 'Persepolis' i izlemenizi şiddetle öneriyorum. o zaman İran ile Turkiye Cumhuriyet'inde uygulanan olayların birbiriyle ne denli benzerlik tasıdıklarını gorursunuz.Ne alakası var simdik demeyin izledinizde anlarsınız ... -
BosphorusPasha bunu yazdı:
arkadaş ne gzel ya, Genç aklınızla olaya kız mikemediğiniz için kötü bakıyorsunuz ama bu olay evlenmeyi teşvik edecek, Evlenen toplum adam olan toplumdur, çok güzel bi karar olur uygulanırsa eğer sevindim cidden.
-----------------------------Hayırdır senin eve atacak bi kız arkadaşın yok heralde