Bütün Kızlar Aynımıdır ?
-
gizli-ozne bunu yazdı:
-----------------------------
Sizin sorununuz kızları af buyurun sadece cinsi anlamda değerlendirmek. Kızlar sadece gezilen tozulan iş görülen canlılar mı?
Kompleks var çoğunuzda. Kafayı yemişsiniz kızlar aynı salak falan diye. Her insan bi dünyadır hoca kız erkek kompleksine girmeyin. İnsan olun.
-----------------------------kompleksli yaratıklar :)) salak diyenler bi kendilerine baksınlar..sevmek,güvenmek suçsa eerkeklere burda asıl salak erkekler olmuyormu..bir kadının sevdiği adamla onu tanıdıktan sonra onunla evlenme hayalleri kurması kadar normal ne var ki..
-
aynıdır.. al birini vur ötekine.
-
Konuyu açış amacım yaşadığım şaşkınlıktı , kız öle hoppola biri değil ama 1 haftada evlilikten bahsetmesi beni dumurlara soktu.. Salaklıklarını bilemiycem ama hepsi mal bunların.. Evlilik için yanıp tutuşan mallar..
-
şimdi kardeşim kızına göre değişir kimseye laf atma zan altında bırakma gibi bi durumum yok ama bence iki türlü olabilir ... birincisi saf temiz bi kızıdr evlilik olayını düşünüyodur hani çıkıp eğlenip ayrılmayı değil
yada önceden bi vukuatı olmuştur seninle temizlemek istiyodur ... aklıma gelenler bunlar başkası da olabilir ama genelde kızlar evlilik olayını erkeklerden önce konuşmaya başlar
-
bunlar bizi sevmekten ziyade evlilik hayallerine piyon olarak kullanıyorlar
bizi değil evliliği seviyorlar
-
Prometheus bunu yazdı:
bunlar bizi sevmekten ziyade evlilik hayallerine piyon olarak kullanıyorlar
bizi değil evliliği seviyorlar
-----------------------------bu da olabilir mesela Prometheus un dediği gibi
-
kimse kimseyi kullanmıyor kimse kimseyle zorla da evlenmiyor nedir bu kızlardan alıp veremediğiniz ha :)) insan sevmediği biriyle sırf evlenmiş olayım diye evlenirmi saçmalamayın..ayrıca kusura bakmayın da belli yaşa gelmiş , askerliğini yapmış,işi gücü de yolunda olan birisi ilişkisinde hala evlilikten kaçıp kıza laf atıyorsa problemli olan kendisi dir..kızla gönül eğlendirmekten başka bişey yapmıyordur..gerçekten erkekleri evliliğe ikna etmek zordur neden anlamış değilim bunu başaranları hep tebrik etmişimdir :))
-
gumusservi bunu yazdı:
kimse kimseyi kullanmıyor kimse kimseyle zorla da evlenmiyor nedir bu kızlardan alıp veremediğiniz ha :)) insan sevmediği biriyle sırf evlenmiş olayım diye evlenirmi saçmalamayın..ayrıca kusura bakmayın da belli yaşa gelmiş , askerliğini yapmış,işi gücü de yolunda olan birisi ilişkisinde hala evlilikten kaçıp kıza laf atıyorsa problemli olan kendisi dir..kızla gönül eğlendirmekten başka bişey yapmıyordur..gerçekten erkekleri evliliğe ikna etmek zordur neden anlamış değilim bunu başaranları hep tebrik etmişimdir :))
-----------------------------16 yaşında kız evlenince bulaşıklara yardım et muhabbeti yapıyosa sence de bu işte bi terslik yok mu?
kendine göre düşünüp aldanma hocam.
kızların çoğu böyledir hayalcidir. adamı sevdiğini söyler aslında hayalindeki adamı seviyodur.
hemen her kız evcilik oynamaya meraklı birer çocuktur.
erkekler çok iyi demiyorum onlarla ilgili de farklı konular var da yeri bu başlık değil...
-
Prometheus bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------16 yaşında kız evlenince bulaşıklara yardım et muhabbeti yapıyosa sence de bu işte bi terslik yok mu?
kendine göre düşünüp aldanma hocam.
kızların çoğu böyledir hayalcidir. adamı sevdiğini söyler aslında hayalindeki adamı seviyodur.
hemen her kız evcilik oynamaya meraklı birer çocuktur.
erkekler çok iyi demiyorum onlarla ilgili de farklı konular var da yeri bu başlık değil...
-----------------------------16 yaşındaki kız da evlendiyse ve kocasına yardım et bulaşıklara hemde bulaşıklara diyebiliyorsa helal olsun büyük cesaret :)) evet sorun şu ki, biz kadınlar eskiden sevdiğimiz adamlarla evlenmeye çabalarken, artık sevildiğimiz adamları sevmeye ve sonra da evlenmeye çalışıyoruz..Anlam yüklemeye çalışıyoruz yaşadığımız her şeye, aslında bir anlam ifade etmediği halde..erkekler yüzün den..ve sırf kendimizi iyi hissetmek için yapıyoruz bunu..evet belki zamanın da çok acı çektiğinden belkide cahillikten bilmiyom artık..Hiç bir zaman "ayy tam evlenilecek adam kaçmaz" kızlarından olamadım..Biriyle uzun süreli ilişkim olsun diye böyle oyunlar oynamaya çalışsam bile, artık hamurumdan mıdır nedir yemedi karşı taraf..:)) ayrıca evcilik oyunu meraklısı haline de gerek toplum gerek yine siz erkekler yüzünden geliyor..kadınlar bu ülkede ne kadar rahat ki söyleyin bana evlenmekten başka çareleri mi var.. söylememek, söylemekten çok daha iyi oluyor kimi zaman..söylemeseydim şu an her şey çok farklı olabilirdi mesela..haklısın kendime göre düşünüp aldanıyorum napıyım..
-
gizli-ozne bunu yazdı:
Sizin sorununuz kızları af buyurun sadece cinsi anlamda değerlendirmek. Kızlar sadece gezilen tozulan iş görülen canlılar mı?
Kompleks var çoğunuzda. Kafayı yemişsiniz kızlar aynı salak falan diye. Her insan bi dünyadır hoca kız erkek kompleksine girmeyin. İnsan olun.