Bütün Kızlar Aynımıdır ?
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
Smirnoff bunu yazdı:
Bu kız beni seviyo galiba lan :|
Ama ben sevmeyi hakedilcek biri değilim ki :S
-----------------------------kaç yaşındasın hocam?
18 hocam :) -
Smirnoff bunu yazdı:
Bu kız beni seviyo galiba lan :|
Ama ben sevmeyi hakedilcek biri değilim ki :S
-----------------------------Bende katılıyom sevilmeyi hak edecek biri olmadıgınada kızların hepsi öledir yani aşığım ölüyom bitiyom diye cok kolay derler hatta buna sen bile cok cabuk inanırsın :)
-
Smirnoff bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
18 hocam :)
-----------------------------daha erken :) sen he de geç ona :) ayrıca sevilcek birimiyim muabbetlerine girip kendini duygusala sokma takıl kafana göre eğlenmene bak ;)
-
cosmic bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------daha erken :) sen he de geç ona :) ayrıca sevilcek birimiyim muabbetlerine girip kendini duygusala sokma takıl kafana göre eğlenmene bak ;)
zaten öle yapıyorum da neyse yaa koy g... rahman gtsin :)
Edit: @ qazwer olum sen başkasın hepsinden başkasın lan :) -
Kızlar hakkında tek bildiğim yüzde doksan sekizinin dertlerinin para olduğudur.
-
Smirnoff bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
zaten öle yapıyorum da neyse yaa koy g... rahman gtsin :)
Edit: @ qazwer olum sen başkasın hepsinden başkasın lan :)
-----------------------------O senin başkalığın knka:D
-
KIZLARI HEDEF ALARAK YAZIYORUM GİBİ OLMASIN AMA EN İYİ TARTIŞILICAK KİŞİLER ONLAR ŞU KONUDA ERKEKLERDEN DAHA ÇOK;
Bir erkeğin niyetini anlamak için illa ki "hadi evlenelim biz artık mutlu olma zamanımız geldi" demesine gerek yok.Herşeyin bi uslubu adabı vardır.Ne bileyim tanımaya çalışırsın, ne kadar ciddi yada laylay olduğunu az çok zaten belli eder erkek.Benim evlenme moduna sokmuş kızlarda gördüğüm şeylerden bitanesi bu evlilik lafı sürekli ağzındadır.Hiç düşürmezler her konunun sonu evlilikle biter.Üstte yazdığım kız arkadaşın da dediği gibi "ekonomik özgürlüğü olmalı kadının" bunu düşünüyorsa eğer daha tanışmaya başlayalı 1 hafta olmuşken tutup hadi evlenelim diye test edicek değil bana kalırsa çok saçma.
-----------------------------kısmi olarak sana katılıorum ama şu war deminde yazdığım gibi o 1 haftalık kısımda nasıl çocuk kızı tanımıosa kızda çocuğu tanımıo bu yüzden nasılki erkeklerde bozuk die (iğrenç) bi tabir warsa işte kızlarda bozuk (çıkarcı) olan erkekleri bazı yollarla ayırıolar bu ewlilik konusuda bundan kaynaklı olarak doğuyo
ekonomik özgürlük kısmına gelirsem ewet geneli için konuşursak her kadın kendi parasını kazanmalı kimseye muhtaç olmamalıdır tabi bu 1 haftalık beraberlikte konuşulabilecek bi durum deil sadece genellemedeki buda zaten konuşulmamış cümlenin üstünde duruldu die yazdım
-----------------------------@ irwa
Erkeklerin de genelde "bel altı" fazla çalıştığı için böyle olması doğal hele ki bizim ülkemiz de, o yönden katılıyorum.Ancak şu bi gerçek ki erkeğin nasıl bi tip olduğunu evliliğe bakış açısıyla asla anlayamazsın.Yanına toplayıp 10 erkeğe evlilik hakkında ne düşünüyorsun diye sor kısa dönemli bi ilişkiyse eğer yaşamakta olduğu,8i bence evliliğe bakış açısı uzaktır.Kızların evlilik konusunu acması her daim itici gelmiştir erkeklere.Çünkü daha çok cinsel arzuları ön planda tutarlar.Erkekler arasında ki en büyük fark ; kızlar duygusal,erkeklerse daha odunsudur.Karşılıklı bir aşk yoksa eğer 1 haftalık bi ilişkide erkeğin genel olarak düşüncesi böyle şeylerdir.Ama bunu evlilik konusu açarak bastırmakta zor bana kalırsa.
Benim için 2-3 aylık ilişkide evlilik lafı açan kızlar benim gözümde 5 para etmez.Mümkün olduğunca muhabbeti kapatmaya çalışırım.Kadın dediğin önce kendini düşünmeli,hak sahibi,söz sahibi olabilmeli.Benim için doğru olan budur.Yoksa kocam eve para getirsin de ben ona kul köle olurum mantığıyla yaşayanları hiç onaylamıyorum.
-
benim başımdan aslında 1 evlilik geçti 13ken zorla evlendirdiler sonra boşandım falan de dalgaya vur :)) 2. eşim olmak istermisin de :P
-
Sana şu kısa hikayeyi yazmak istiyorum.
Adamın biri yolda yürürken eski tip, tarihi bir lamba bulur.Ve aklına lambayı okşamak gelir belki cin çıkar diye.
Gerçekten lambadan cin çıkar ve "dile benden ne dilersen" der.
Adam: "Buradan dünyanın öteki ucuna kadar uzunluğa sahip bir otoban istiyorum" der.
Cin: "Ya sen otobanı ne yapacaksın ? çok zahmetli, zor iş.En iyisi başka birşey iste benden "der.
Adam: " o halde kadınları anlamak istiyorum.Bana bunu sağla" der.
Cinin cevabı da şudur: "Otoban kaç şeritli olsun ? "
Yani anlayacağın kadınları anlamak imkansız.Yalnız her kadın aynı değildir !
Mesela şuan çıktığım kız kendisi kısa süreli ilişki istiyor.Yaz aşkı.O öyle olmak istiyor.
Bazı kızlar da evlenmek ister.
Ama bazıları da evlilik konusu açar.Düzinelerce çocuktan bahseder ve sonunda kendisi cinsel ilişki için sana baskı yapar.Sonra bir sorun çıkar aranızda ve ayrılırsınız...
Hayat tecrübem fazla .. =)
-
gumusservi bunu yazdı:
R3D bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
anladım..:) ya kız biraz akılsızlık etmiş bence bir erkeğe bir haftada evlilikten bahsedilirmi yaa facia yani :)) neden korkuyorsunuz anlamıyom bu kadar evlilikten..
Hehehehe :)
Hayranım kızların bu istikrarına :D
Kariyer peşinde olmasına, ekonomik özgürlüğünün olmasını istemesine rağmen o korkunç soruyu sormaktan geri kalmayan müridemize bi alkış istiyorum :))
+
Korkmamızın tek sebebi bu evlilik olayını biz erkeklerin değilde bayanların çok büyütmesi ve önemsemesidir.
Bunuda temeli cinselliktir çok karmaşık değil aslında ;)
sorarım tabi kaçar mı.. :))
peki bu temel soruna sebep olan da yine erkekler değilmidir..? ayrıca erkekler hep, kadınların evlendikten sonra değişeceklerini düşünürler.Bence bir başka neddeni de bu olsa gerek :))
-----------------------------Kaçmamış zaten :))
Evet bu temel soruna sebep olan erkeklerdir hemde sonuna kadar
ama bu sebep erkeklerin cinselliğe düşkünlüğünden değil daha çok erkeklerin üstün olduğu bir toplum yaratıp
namus denilen bi kavram oluşturması ve daha sonrada o kavramı tekrardan kendisinin delmeye çalışmasıdır :)
Garibiz biz biraz tükkiye çoğrafyası olarak hemde çoookkk. Hem kadını hemde erkeğiyle :D
+
Kadınların evlendikten sonra değişmesi zaten ispatlı bişey onu biliyoruz :)
Evlilik yarıyomudur nedir evlendikten 1 yıl sonra kadınlarda kilo 2 katına çıkar 5-10 yıl sonrada bıyıklar erkeğinkine yetişmek üzere bi hal alır :))
Gelde korkma evlilikten hadi :D
Daha sorumluluktur, evin erkeği, çağa coluk, okul taksidi, kira, fatura, kıl tüy...... olaylarına girmiyorum bile :D