Bütün Kızlar Aynımıdır ?
-
Bana ilan-ı aşk eden hatunla (dikkat: ben daha cevap bile vermedim) ilk dışarı çıkışımızda beni Tekzen'e götürüp evlenince evimize alacağımız eşyaları göstermişti hahahaha.
-
tepkini ölçmek için öyle demişte olabilir. kızlar evlilikten konu açarlar ki karşısındaki kişi ne kadar ciddi. gerçekten ciddimi düşünüyor yoksa amacı vur kaçmı yapmak diye nabız yokluyo bir nevi.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Bana ilan-ı aşk eden hatunla (dikkat: ben daha cevap bile vermedim) ilk dışarı çıkışımızda beni Tekzen'e götürüp evlenince evimize alacağımız eşyaları göstermişti hahahaha.
-----------------------------hahahahahah
-
hepsi aynı değildir sana mal olanı denk gelmiş
ortalıkta beni evlencez diye mikti diye geçinen türün bir örneği :)
-
KrypT bunu yazdı:
Seninki daha mantar bi durum hoca :) -
Aga hatunlar öyle ya. Sen bir selam verirsin hatuna, hatun gözlerini kısıp şöyle ufuğa doğru baktı mı iki çocuğunuzun üniversite mezuniyetini görür. Fazla kafaya takmamak lazım.
-
İşlem hacmi yaratmamak gerekir.Kısaca;
Kadınlar anlamak için değil sevmek için vardir.
Onun için çözmeye çalışma; hakettiği kadar değer ver haketmediğini düşünüyorsan boşver.
-
arkana bile bakma. postayı koy sieyi çek hemen kaç..
bilki 1 hafta yada daha kısa süre içinde evlenme işlemlerine başlamazsan kesin boynuzlanırsın ( irwa nında dediği gibi boşa kürek sallamazlar onun yerine, idare ederler 4-5 tanesini kapında davetiyeyi görürsün sonra )
-
bütün erkekler aynımıdır ? cevabıyla aynı sorudur.
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------hepsi salak olabilir ama hepsi aynı değildir
bnce insanlar aynıdr biri ikisi deil hepsi salktr bde ne demşler 'hatasız kul olmaaz ' :P