Büyük Deneye 1 Günden Az Kaldı
-
son 2 saat 52 dk
-
Beyler şuraya bi bakın. http://press.web.cern.ch/press/PressReleases/Releases2008/PR06.08E.html tamamını okumadım ama bugün şöyle bi açıklama yapmışlar: Geneva, 7 August 2008. CERN has today announced that the first attempt to circulate a beam in the Large Hadron Collider (LHC) will be made on 10 September. bu gece ölmeyeceğiz galiba .)
-
cekilmeyeninsan bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler şuraya bi bakın. http://press.web.cern.ch/press/PressReleases/Releases2008/PR06.08E.html tamamını okumadım ama bugün şöyle bi açıklama yapmışlar: Geneva, 7 August 2008. CERN has today announced that the first attempt to circulate a beam in the Large Hadron Collider (LHC) will be made on 10 September. bu gece ölmeyeceğiz galiba .)
-----------------------------şunu birisi çevirsin ne yazıyor orada
-
evet gelen ay 10unda ilk deney...
-
sitesinde niye bu gece için geri sayım yapıyor peki ? bence bu gece.. :)
-
oh banyomu yaptım rahatım :D
-
HighNitro bunu yazdı:
sitesinde niye bu gece için geri sayım yapıyor peki ? bence bu gece.. :)
zaten o link cernin haber sitesi kardes. nerde geri sayim var? ben giremiyorum o siteye kapali sanki.yukardaki link 7 August 2008 de yayinlanmis, basin aciklamasi (bugun)
-
islam ülkelerinin neden gelişmediği sorusunun yanıtını bu topicte buldum.
adamlar dünyanın nasıl yaratıldıgını nasıl evrelerden gectiini bulmaya calısıyorlar deney yapıyorlar bilim yapıyorlar.
bizim üyelerden cevap:kendilerini allaha şirk koşuyorlar.tövbe günah,
heleki lisede fizik dersi 3 olan adamlar cıkıp bence başarılı olamaz demezlermi,hastayım
durmak yok yola devam
-
matbaa da seytan icadidir...
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------islam ülkelerinin neden gelişmediği sorusunun yanıtını bu topicte buldum.
adamlar dünyanın nasıl yaratıldıgını nasıl evrelerden gectiini bulmaya calısıyorlar deney yapıyorlar bilim yapıyorlar.
bizim üyelerden cevap:kendilerini allaha şirk koşuyorlar.tövbe günah,
heleki lisede fizik dersi 3 olan adamlar cıkıp bence başarılı olamaz demezlermi,hastayım
durmak yok yola devam
-----------------------------çok doğru bi noktaya deyindin hocam kutlarım ve aynen katılıyorum bu cevabına