Büyük Deneye 1 Günden Az Kaldı
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------
inş gezegen komple patlar da bizde rahatlarız ..
-----------------------------Manyaklaşma : ) yarın kızla buluşim film izliyelim biralarımızı içelim mısırımızı yiyelim sonra patlasın dönek dünya : ))
-
Bugun eve 150 ytl lik alisveris yaptim , stok yaptik ,temizlik-yiyecek-hazir su -gaz maskesi zaten var :D
-
cosmic bunu yazdı:
olay half life daki olaya dönmesinde amq bide yaratıklarlamı uğraşçaz :D
-----------------------------obaa hazırlayın levyeleri
-
hiiç bişee olmıycak, deney amacına ulaşamıycak kafam güzelken inceledim anacım hesap yanlış... havkinginde allah belasını versin, harcanan paraya yazık olmuş, bence deney alanına çiftlik kurup inek dana yetiştirseler daha faydalı olurdu, ben böyle bilimin içine tükürürüm (i melih ghötçek).
-
Bu deney ne deneyi?
? -
cosmic bunu yazdı:
olay half life daki olaya dönmesinde amq bide yaratıklarlamı uğraşçaz :D
-----------------------------half-life da yapılan deneyin adı neydi? hep merak etmişşimdir amk :D
onlar napıyodu bigbang mı ?
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
DkN bunu yazdı:
Karadelik kimseyi korkutmasın. Stephan Hawking "dünyada bir sürü tanecik var onlar delikanlıdır yamuğa gelmezler dengeyi korurlar." diyor.
Hocam, karadeliklerden bir aksilik beklemiyoruz zaten :) Uzay-zamanin bukulmesi soz konusu olabilir (Yuksek Elektromanyetik alandan kaynaklanan), boyle bir riskin oldugunu Rus bilim adamlari aciklamisti... Sayet olursa bir suri gizli kalmis askeri sirlar da ortaya cikmak zorunda kalacak... (bkz. Area51)
-----------------------------Karadelikler değil, karadelik, 1 tane oluşacak. Bükülmenin söz konusu olmayacağını da Hawking belirtmişti. Endişe duyulacak birşey yok, burada insanlık tarihinin en büyük deneyi yapılıyor ve milyonda bir dahi olsa negatif etkisi olabilecek bir olasılığı olan bir durum söz konusu olursa deneyin gerçekleştirilmeyeceği en azından 4 ay önce söylendi.
-
abi şimdi çarpıştıracaklar ya, bi ıskalarlarsa üç gün gülerim amk ahah :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
abi şimdi çarpıştıracaklar ya, bi ıskalarlarsa üç gün gülerim amk ahah :D
DKN hocam ben baya bir arastirdim o olayi... her saniyede bir kucuk karadelik olusmasi bekleniyor dediler. tmm karadelikler yonunden bir sorun yok da bukulme olayi olabilir... ve adamlar deney icin okadar para harcamis. ben okadar para harcasam ben de derim hersey super milyonda bir bukulme olabilir fln :) neyse 6 saat kaldi.. bekleyip gorucez ;) -
bang-bang bunu yazdı:
hiiç bişee olmıycak, deney amacına ulaşamıycak kafam güzelken inceledim anacım hesap yanlış... havkinginde allah belasını versin, harcanan paraya yazık olmuş, bence deney alanına çiftlik kurup inek dana yetiştirseler daha faydalı olurdu, ben böyle bilimin içine tükürürüm (i melih ghötçek).
Hawking'e laf yok :) dunyanin yasayan en degerli ve zeki beyni o :)