Büyük Deneye 1 Günden Az Kaldı
-
off a.q. kesin bi bok olmicak. Şöyle büyük bişiler ters gitse de şu monoton(sikik) hayatımızda en azından şöyle ilginç bişiilere tanıklık ederis.Ölceksek zaten ölürüz bunun kaçışı yoq. Ne demişler tecavüz kaçınılmassa zevk almaya bak :D
-
Dj_Lethal bunu yazdı:
-----------------------------
lem canli canli deneyi gosteren bir kanal yokmu yha :S discovery channel fln anlasma yapsaydi :S
-----------------------------ei de dai ne görmeyi bekliyorsun :D orada sadece monitörleri görebilirsin ve oradada anlamayacağımız sayılar olur büyü ihtimal :D
-
wert bunu yazdı:
la yeri gelmişken söyliim dedim türkiyedede parçaçık hızlandırı kuralacak haberiniz varmı 2010 damı ne başlanacak ama bu doğrusal hızlandırıcı olacak 10 üniversitenin katkısıyla :D
-----------------------------ne işe yarıcak peki?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
la yeri gelmişken söyliim dedim türkiyedede parçaçık hızlandırı kuralacak haberiniz varmı 2010 damı ne başlanacak ama bu doğrusal hızlandırıcı olacak 10 üniversitenin katkısıyla :D
-----------------------------ne işe yarıcak peki?
-----------------------------o konuda pek bilgim yok ama uranyum zenginleştirme işlemi gibi işlemler yapılabiliyor diye biliyorum zaten türkiyede nükleer santral kurulsunmu kurulmasınmı tartışması var bence kurulsun ama türkler çalışmasın çünkü çoraplarını kurutmak için server fişi çeken adamdan daha ne beklerin
-
baktım herkes yaradılışla ilgili dalmış ortaya, ben eksik kalmıyım dedim ve dalıyorum :D
adamlar orda big bang in küçük versiyonunu yapacaklar, yani fizik kanunları aynı olduğuna göre, eğer deney tutarsa küçük bir evren oluşmuş olacak, ve yeterli zaman geçtikten sonra küçük küçük insancıklar meydana gelecek :D yani bu durumda Tanrı nın yaptığının küçük versiyonu yapılmış olacak.. ve gene doğanın kuralları aynı olduğundan sizlerin küçük versiyonu da oluşacak, o canlılar da tahribat kurup ilerde yapılacak daha da küçük cern deneyini tartışacaklar :D bi konu açmıştım acaba biz de bi deneyin ürünü olabilir miyiz diye, sonradan öğrendim spheres amca benden önce atmış bunu ortaya :D
-
-
o işin sonu hüsran.
-
inş gezegen komple patlar da bizde rahatlarız ..
-
olay half life daki olaya dönmesinde amq bide yaratıklarlamı uğraşçaz :D
-
cosmic bunu yazdı:
olay half life daki olaya dönmesinde amq bide yaratıklarlamı uğraşçaz :D
-----------------------------la bende şimdi tam painkilleri kapattım manyak sarıyor acaba gerçeği nasıl olurdu painkillerin :P