folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Büyük Deneye 1 Günden Az Kaldı

Büyük Deneye 1 Günden Az Kaldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Bukadar büyük bi şeyi gerçekLeştireceksen oLabiLitesi yüksek her türLü zararın,yanLışın tedbirinin aLınması Lazım adamLar aLmıştır heraLde..Tırsıntı var biraz ama risk aLınmadanda oLmaz ki :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsDayGoesBy
    AsDayGoesBy's avatar
    Erkek
    bu deneyi canlı olarak izleme imkanımız olucakmı bi adres veya kanalda varsa söyleyebilirmisinz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

TheLastWar bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu deneyi canlı olarak izleme imkanımız olucakmı bi adres veya kanalda varsa söyleyebilirmisinz.

ne izlemesi yanına dahi yaklaştırmıyolar.3 ay öncden kapıları kapattılar.göz taraması v.b. şeylerden geçip girebiliyon 

Ayrıca çok şekersin :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    Bu buluşun sonuç olarak 2. aydınlanma çağını doğurmasını diliyorum.İnsanların gözleri biraz daha açılsın.Din yine olsun çünkü cahillerin topluma adapte olabilmesi için din gerekli.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsDayGoesBy
    AsDayGoesBy's avatar
    Erkek
    Spacheata bunu yazdı:

TheLastWar bunu yazdı:

ne izlemesi yanına dahi yaklaştırmıyolar.3 ay öncden kapıları kapattılar.göz taraması v.b. şeylerden geçip girebiliyon 

tamamda hiçmi kamera vs.. yok içeride bu deneyi yapanları kurduğu bi site vs.. yok mu . genelde böyle deneyler canlı yayınla verilirdi bende ondan sordum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Director
    Director's avatar
    Erkek

Arkadaşlar konunun allahla falan bi alakası yok yazılmış.Ama bigbang bilenler bilir bir nevii bir yaratıcının olduğunu doğrulayacak (Einstein bile buna katılmıştır).Nasıl olacak o iş?

Şöyle olacak efenim:

Şimdi teoriye göre;

Bigbang olmadan önce bir sıfır noktası vardı.Mekan-zaman-madde hiçbişi yoktu.Bu sıfır noktasında ışık hızında atom altı parçacıklar çarğıştı patlama oluştu ve madde meydana geldi v.s.Kısaca bigbang budur.Bu aynı zamanda evrenin şu an günümüzde hala genişlediğinin, sonsuz olmadığının bir kanıtıdır.He yaratıcı ile ne alakası mı var?

Şu alakası var:

O sıfır noktası ney?Sadece ışığın olduğu o sıfır noktası ney?Onuda geçelim.Evrenin sonu olduğu bigbang la kanıtlanacak.Dolayısıyla evrende belirli bir alana sahip.Peki sonu varsa sonundan sonra ne var?Yani evrenin dışına çıkıldığında dışarıda ne var?Bu evren şu an nerede?

Kısaca bi örnekle kafası karışan kardeşlerime de anlatayım.Mesela bir arsa düşünün.Bu arsa mecidiyeköyde olsun.O arsa mecidiyeköy ün içindedir.Evreninde sonu var.Yani evreni bir arsa olarak düşünürsek evren nerenin içindedir?

İşte tüm bu soruların cevabını bu teoriyi geliştirenler Tanrısasl boyut olarak açıklamışlardı.Dolayısıyla bir nevi bu kanıtlanmış olacak.

Yeteri kadar anlatabildimse ne mutlu :)

Anlamayan arkadaşlarım kafası karışan noktayı belirtirlerse daha detaylı açıklayabilirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    Director bunu yazdı:

Arkadaşlar konunun allahla falan bi alakası yok yazılmış.Ama bigbang bilenler bilir bir nevii bir yaratıcının olduğunu doğrulayacak (Einstein bile buna katılmıştır).Nasıl olacak o iş?

Şöyle olacak efenim:

Şimdi teoriye göre;

Bigbang olmadan önce bir sıfır noktası vardı.Mekan-zaman-madde hiçbişi yoktu.Bu sıfır noktasında ışık hızında atom altı parçacıklar çarğıştı patlama oluştu ve madde meydana geldi v.s.Kısaca bigbang budur.Bu aynı zamanda evrenin şu an günümüzde hala genişlediğinin, sonsuz olmadığının bir kanıtıdır.He yaratıcı ile ne alakası mı var?

Şu alakası var:

O sıfır noktası ney?Sadece ışığın olduğu o sıfır noktası ney?Onuda geçelim.Evrenin sonu olduğu bigbang la kanıtlanacak.Dolayısıyla evrende belirli bir alana sahip.Peki sonu varsa sonundan sonra ne var?Yani evrenin dışına çıkıldığında dışarıda ne var?Bu evren şu an nerede?

Kısaca bi örnekle kafası karışan kardeşlerime de anlatayım.Mesela bir arsa düşünün.Bu arsa mecidiyeköyde olsun.O arsa mecidiyeköy ün içindedir.Evreninde sonu var.Yani evreni bir arsa olarak düşünürsek evren nerenin içindedir?

İşte tüm bu soruların cevabını bu teoriyi geliştirenler Tanrısasl boyut olarak açıklamışlardı.Dolayısıyla bir nevi bu kanıtlanmış olacak.

Yeteri kadar anlatabildimse ne mutlu :)

Anlamayan arkadaşlarım kafası karışan noktayı belirtirlerse daha detaylı açıklayabilirim.

ya hocam güzel sallamışsın ama bu deneyle evrenin genişlediği falan bulunması hikaye.Evrenin genişleyip büyüdüğü zaten ispatlanan bir gerçek hatta bir teoriye göre büyüme hızı gittikçe azalıcak ve durup tekrar küçülmeye başlıycak.yukarda ne demek istedin anlamadım ama bu deney işe yararsa bu allahın olduğunun kanıtıdır tarzı bişi dediysen çok küfür ederim söliim :)

http://yigitdemirag.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Arkadaslar, dunyayi etkileyebilecek bir sorun cikacagini sanmiyorum. ama cikma ihtimali de var, Cok yuksek elektromanyetik alanin neler yapabilicegini herkes biliyor sanirim. daha onceki bir konuda yazmistim.... Hayirlisi :)

Ama onemli birsey bulunsa bile eminim halka aciklanmaz ;)

Shaban Interactive Pro.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hispanic
    Hispanic's avatar
    Erkek
    Eşşedüenlee :|

İrtivat/İletişim/Hakkımda Sorularınız/Chemical Ne Demek Demeniz/Kişi Listesi Kasmak : chemical@cold-m4.com Sünger pop avatarı istiyorum!! Sitedeki bazı pkklıların siktirip gitmesini istiyorum!! Fener avrupa şampiyonu olsun istiyorum!! MESAJ KAYGISINA SON!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek
    Hispanic bunu yazdı:
    Eşşedüenlee :|
     O kdarda korkma be hocam:) bişey olucağını zannetmiyorum..

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
Toplam Hit: 21206 Toplam Mesaj: 153