Büyük Deneye 1 Günden Az Kaldı
-
çok korkuyorum anneciiiiimmm (ciddimiyim değilmiyim bende bilmiyom :S )
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------
hepimiz ölücez :)
azını hayrı aç amk :| -
Hispanic bunu yazdı:
hoobastank bunu yazdı:
hepimiz ölücez :)
azını hayrı aç amk :|
-----------------------------sen çocuksun ölsen de cennete gidersin korkma :D
benim yatacak yerim yok zaten beni pas geçicekler ahirette :D
-
amını evladını siktiminin evlatlarına bak ya sankı dünyayı onlar yapmş gıbı kımseden izin almadan dünyanın belkı anasın sikicek deney yapıyolar :@ neyse bakalım ınsallah hayırlı olur :)
-
bu linkte var sayac ama o sayac eski sayac diorum, 10 unda atilicak ilk isin diorum...
-
İyi 1 ay daha ileri almışlar. Bu 1 ayı dolu dolu geçirin :)
-
bu arada o linnkteki swf yi parametreler degistirerek istedigimiz gibi kullanabiliyoruz onu kesfettim :)
ornek;
http://www.justsayhi.com/bb/files/countdown/countdown.swf?co=5EC9FF&bgcolor=666666&date_month=08&date_day=08&date_year=1&un=TAHRIBAT%20PATLAMA&size=giant&mo=08&da=08&yr=2008 TAHRIBAT PATLAMASI OLARAK ACILIYOR :D (tarih falan herseyi degistirebiliyoruz)
hemen favorilere ekledim...
-
diğer boyutamı geçez ya:( uzay zaman bükülmesimi olcak ak bişi anlamadım
-
evanescence bunu yazdı:
diğer boyutamı geçez ya:( uzay zaman bükülmesimi olcak ak bişi anlamadım
-----------------------------Boşver yorma kafanı sen. Artık Zeki Müren de bizi görecek :|
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
amını evladını siktiminin evlatlarına bak ya sankı dünyayı onlar yapmş gıbı kımseden izin almadan dünyanın belkı anasın sikicek deney yapıyolar :@ neyse bakalım ınsallah hayırlı olur :)
-----------------------------ya ne kadar mal bi insansın dicem senin icin banlandıgıma yazık amk ya. sana mı sorcaklar izin alırken ??
küfretmeden gecmek elde deil amk.