folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder C# - USB Hırsızı For TBT :) [Güncellendi]

C# - USB Hırsızı For TBT :) [Güncellendi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uguraba bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam merhaba kusura bakma konuyu hortlatıyorum ancak öğrenmem gereken birşey var bu program norton antivirüs'e yakalanıyor mu yakalanmıyor mu ? Bu konu hakkında bir bilgi verirseniz sevinirim.

yakalanması için hiç bir sebep yok hocam.yaptığı şey kopyalama işleminden başka bir şey değil

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick üstü yazısı.
    uguraba
    uguraba's avatar
    Erkek

SharpShooter bunu yazdı:

uguraba bunu yazdı:

Hocam merhaba kusura bakma konuyu hortlatıyorum ancak öğrenmem gereken birşey var bu program norton antivirüs'e yakalanıyor mu yakalanmıyor mu ? Bu konu hakkında bir bilgi verirseniz sevinirim.

yakalanması için hiç bir sebep yok hocam.yaptığı şey kopyalama işleminden başka bir şey değil

haklısın hocam bu tarz programlar nedense yakalanıyor o yüzden sordum teşekkür ederim cevap için :)

Vir sapit qui pauca loquitur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thunder_storm
    thunder_storm's avatar
    Erkek

Hocam bişey istiycem.Örneğin flashımıza autorun.inf ve çalıştıracagı program (.bat uzantılı olabilir) yapsak. Bunu hocamızın bilgisayarına taktığımızda bütün word belgelerini(sınav soruları için) kendisindeki dosyaya kopyalasa...

NOT:Hocaya performans ödevi verirken flashtan sunu veriyorum...

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek biri varsa şimdiden çok sağolsun...

we produced everything from myths...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

thunder_storm bunu yazdı:

Hocam bişey istiycem.Örneğin flashımıza autorun.inf ve çalıştıracagı program (.bat uzantılı olabilir) yapsak. Bunu hocamızın bilgisayarına taktığımızda bütün word belgelerini(sınav soruları için) kendisindeki dosyaya kopyalasa...

-----------------------------,

Düşünce güzelde programı yapan mürid çoktan uzaklaştırılmış siteden.. Yapabilecek birisi varmı acaba?

Caglar.Boss
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

caglar99 bunu yazdı:

-----------------------------,

Düşünce güzelde programı yapan mürid çoktan uzaklaştırılmış siteden.. Yapabilecek birisi varmı acaba?

normal bi autorun.inf dosyası oluşturcaksın exe ile onu direk usbye atıp gizli yapıcaksın,takılan bilgisayarda gizli dosyalar görünmüyorsa hiçkimse hiçbişeyi ayıkmaz :)

http://dailycupoftech.com/usb-drive-autoruninf-tweaking/

şurdan minik bi ipucu :) ayrıca proje iyimiş,ben bunu bi remake etmeye çalışayım. Bu mesajımda çiziğim olsun burda.

:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

--------------------------- --

Bir öğrenci olaraktan öğrenci milletini seviyorum her zaman yaratıcı fikirler üretiyor :)

daha önce usb den pc ye kopyalama die bir konu açılmıştı

hemen benimde aklımda olan birşeydi yeterli bilgi sahibi olmadığım için kaldı :(

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bana böyle bişey lazım, var mı yardımcı olabilecek? takılan usb bellekten dosyaları çekecek çaktırmadan , bilgisayara atsa yeter, sonra yine o bilgisayardan alırım. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Waze
    Waze's avatar
    Erkek

Nasıl bir sistem kullanıyorsun? Belirlediğin sürelerde dizini mi kontrol ediyor yoksa Windows'un flash bellek takıldığında tetiklenen bir eventi mi var? Böyle birşeyi çok aramıştım ama bulamamıştım, amacım flash bellekler için anti-virüs programı yazmaktı. (küçük çaplı)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sersanem
    sersanem's avatar
    Erkek

arkadaşlar programı yapanların eline sağlık ama linkler ölmüş sanırım rapidshare dosya bulunamadı diyor tekrar koymanız mümkün mü acaba çok işime yarayacak 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinanBerk34
    SinanBerk34's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu programa inanılmaz derecede ihtiyacım var haftaya finallerim var hoca slaytını vermiyor.. elinde olan biri varsa upload edebilir mi... Second Copy diye bir program var aynı işi görüyor ama bu setup şeklinde olduğu için ve okuldaki pc sınırlı kullanıcı olduğu için izin vermiyor.. bana bu program gibi portable birşey lazım.... Baştan sona istediğim şekilde bu program elinde olan biri varsa yüklesin lütfen.. yarın akşam dersi var adamın almam lazım o slaytı..

Kemalat teferruatta saklıdır...
Toplam Hit: 59807 Toplam Mesaj: 165