C# - USB Hırsızı For TBT :) [Güncellendi]
-
c:\hirsiz-tbt olması dikkat çeker. cafede illaki biri bilgisayar ıma girer. dj_alperin işine gelmez bu :D
application data/tbt diye atsın %appdata%/tbt yapar gireriz :D
ayrıca kullanıcı adı şifre sorucak ya oraya bişi yazma hırsız, usb, vb diye biri olurda açarsa bişi farketmesin. k. adı, şifre, gönder butonu yeterli
bide ya biri işlemlere bakıp ordan direk sonlandırısa hırsızlıga :|
ya exe nin adını svchost gibi bişi yap yada kullanıcı adı girdirtmeden kapatma
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------c:\hirsiz-tbt olması dikkat çeker. cafede illaki biri bilgisayar ıma girer. dj_alperin işine gelmez bu :D
application data/tbt diye atsın %appdata%/tbt yapar gireriz :D
ayrıca kullanıcı adı şifre sorucak ya oraya bişi yazma hırsız, usb, vb diye biri olurda açarsa bişi farketmesin. k. adı, şifre, gönder butonu yeterli
bide ya biri işlemlere bakıp ordan direk sonlandırısa hırsızlıga :|
ya exe nin adını svchost gibi bişi yap yada kullanıcı adı girdirtmeden kapatma
-----------------------------Yaptım hocam zaten. Exe'nin adını Winlogon yaptım :D
Ayrıca kapatırken k.adı ve şifre sormuyor. Direk kapanıyor...
Ayrıca dosyaları c:\windows\system33\kopyalandi klasörüne kopyalıyor :)
-
Son halini sabırsızlıkla bekliyoruz.
-
güzel güzel
kapanmadan şifre istemesi daha iyi olur
-
örneğin okullarda kullanılabilinir demişsiniz ya. her flash diske ayrı klasör oluştursun. böylece a diskinden kopyalanmış bi dosya ile b diskinden kopyalanmış dosyalar karışmaz.
edit: belki bu özellik vardır ama incelemediğim için belirteyim dedim. bir de güzel program olmuş elinize sağlık. -
güzel olmuş hocam bide resimleri yada kücük yazıları ftpye loglasa dehşet olur ha
-
hocam öncelikle düşünce süper kutluyorum... Kısayolla kapanması daha mantıklı, programın dosyaları windows klasörüne koyması da süper. Ek özellik olarak eğer yapabilirsen belli dosya boyutuna baksın.. mesela 100mb'dan büyük dosyaları kopyalamasın... Ayrıca buna benzer şekilde dosya türü de seçilebilir. jpg, mp3, xml, doc, txt ... vs. Hocam bir de tüm herkese yararlı olması açısından eğer mümkünse kaynak kodunu da paylaşırsan çok mükemmel olur. Çok teşekkürler..
-
bi git ya.. ben mezun olunca mı aklına gelio :):)
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------
c:\windows içine system33 die bi klasöre atsın, kimsenin dikkatini çekmez :D
-----------------------------ya da system31 :D dur ya bu çok dikkat çeker :D
-
valla helal olsun süper bekliyoruz