C# - USB Hırsızı For TBT :) [Güncellendi]
-
güzel paylaşım la.. deneyelim bakalım..
-
walla okuyor olsam kullanirim :> hehe güzel payla$im
-
Güsel düşünmüşsün hocam, işe yarar birşey. İndirip deniyorum...
-
bir soru soracam
şimdi ben bi flash diskdekinleri diğer flash diske kayıt ettirsem bu programla
depolanan flash disk kendi kendini depolamaya çalışınca nasıl bir döngü olacak? :)
ibneliğine sormadım vallaha mesela cafelerde hep ön usb kullanılır ben arka usb ye takacam flash diski gün boyu depolasın akşam söküp götürecem :)
ondan şey ettim :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bir soru soracam
depolanan flash disk kendi kendini depolamaya çalışınca nasıl bir döngü olacak? :)
ibneliğine sormadım vallaha mesela cafelerde hep ön usb kullanılır ben arka usb ye takacam flash diski gün boyu depolasın akşam söküp götürecem :)
-----------------------------Yaparız hocam... Şöyle yaparız; senin flash diskinin adına kopyalatırım...
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bir soru soracam
-----------------------------Evet aslında böyle bir şey olabilirse çok daha makbule geçer. Ama yaklaşık 10 dakikadır düşünüyorum böyle bir şey mümkün olamaz gibi geldi. Sonuçta bilgisayarın bizim belleğe hangi harfi vericeği belli değil, dediğin gibi döngü kısır olabilir.
-
Ctrl + Alt + T yapıyorum tuş kombinasyonunu...
Ayrıca Ctrl + Alt + T ye basınca program direk kapansın mı yoksa k.adı ve şifre mi sorsun ?
-
Bana sorarsan kapansın. Dediğin kombinasyonu programı koyandan başkası kullanmaz.
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------
Bana sorarsan kapansın. Dediğin kombinasyonu programı koyandan başkası kullanmaz.
-----------------------------Tamam direk kapansın şeklinde yapıyorum...
-
oo cok yararli bi program olmu$, helal walla.
ayrica;
1.kopyalanacak klasoru,
2.taskbar kisminda kisayolu cikip-cikmamasini biz kontrol edebilsek tadindan yenmez ;)