Çağlayan Meydanı Ve Cumhuriyete Sahip Çıkan Kalabalık !
-
compu hocama katılıyorum yazdıkları çok güzel.olayın partiyle alakası yokki.tamamen vatandaşların tek yumruk halinde eylemidir bu.
mitinge gelince gidemedim inanın çağlayana giden yollar resmen kapanmış.geri döndüm arkadaşlarla.senelerdir istanbuldayım hayatımda böle yoğun trafik kalabalık vs görmedim.basın gidipte 100 bin flan gibi saçma sapan bi rakam yazarsa afedersiniz kıçımla gülerim. -
ülkenin bi yerlere gittiği yok siz rahatınıza bakın
-
chat_e bunu yazdı:
-----------------------------
chat_e+1;bunca adam toplanmış da demokrasinin işleyişini durdurmaya çalışıyor. anlamıyorum..
hukuka aykırı hiçbirşey yok.
-
Hakkımızda hayırlısı :)
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------chat_e bunu yazdı:
chat_e+1;bunca adam toplanmış da demokrasinin işleyişini durdurmaya çalışıyor. anlamıyorum..
hukuka aykırı hiçbirşey yok.
hukuka aykırı birşey olsa mahkemeye giderdik.Cumhuriyete, laikliğe aykırı birşey olduğunu düşünüyoruz.Bu yüzden mitng alanına gittik.MErak etmeyin miting siyaseçtilerden başka kimseye zarar getirme.zBi önceki safyada yazımı okumanızı tavsiye ederim. şu var ki mitinglere saygılı olun.ankarada mitng oldu türbanlılar tarafından 500 kişi polisle çatışma çıktı.Onlarıda gröüyoruz bu mitngleride tek bir taşkınlık yok.Biraz at gözlüklerini çıkartırsanız iyi olacaktır.
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------Yaw müritler herşey güzel de o kalabalık Cumhuriyet'i Türklüğü, Genelkurmay'ı savunduğu için Türk bayraklarıyla gelmiş oraya. Ki askeri alkışlayanlar askerin bildirisindeki "Ne mutlu Türküm diyene" sözünü es geçmiş değillerdir sanırım. Kalabalığın içinde dikkatimi çeken bir grup var acaba üzüm yemeye mi gelmişler yoksa bağcı dövmeye mi?
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=36557
-----------------------------Evet bende bunu merak ediyorum bu kişiler veya gruplar dün Türkler barbar diye bağırır bugünde Ne mutlu türküm diyene. Ben anlamadım anlayan varsa paylaşırsa sevinirim.
-
dikkatinizi cekerim oraya kitle dinamigi ile gelen insanların cogu neler oldugunun farkında bile degil eger ordu darbe söylemi yapar gibi muhtıra vermeseydi bu kadar kalabalıgın toplanabilecegine ihtimal bile vermiyorum. ordunun bu söylemi aslında 2007de degil 1987 de oldugumuzu gösteriri (BAKINIZ 1980 ÖNCESİ VE GELİŞEN OLAYLAR çok benzerlikler var) ihtilalle darbeyle olacak iş degil bunlar bu karanlık zihniyet bizim kendi devlet büyüklerimizi astırdı bize. DEMOGRASİ İLE YÖNETİLEN BİR ÜLKEDEYİZ.... hoşumuza gitmeyen seylere oy vermezsek başımızdan silinip giderler. ama bu durum bambaşka... sadece gerilim yaw yürek sızlatıcı. VE BU KAÇINCI AKILLANAMADIKMI
-
Türkiye Laiktir Laik Kalacak sözü herşeyi açıklıyor bence boşuna toplanmışlar falan demenin manası yok (:
-
buruksu bunu yazdı:
dikkatinizi cekerim oraya kitle dinamigi ile gelen insanların cogu neler oldugunun farkında bile degil eger ordu darbe söylemi yapar gibi muhtıra vermeseydi bu kadar kalabalıgın toplanabilecegine ihtimal bile vermiyorum. ordunun bu söylemi aslında 2007de degil 1987 de oldugumuzu gösteriri (BAKINIZ 1980 ÖNCESİ VE GELİŞEN OLAYLAR çok benzerlikler var) ihtilalle darbeyle olacak iş degil bunlar bu karanlık zihniyet bizim kendi devlet büyüklerimizi astırdı bize. DEMOGRASİ İLE YÖNETİLEN BİR ÜLKEDEYİZ.... hoşumuza gitmeyen seylere oy vermezsek başımızdan silinip giderler. ama bu durum bambaşka... sadece gerilim yaw yürek sızlatıcı. VE BU KAÇINCI AKILLANAMADIKMI
-----------------------------Hahahah , oraya giden 80 yaşındaki Ninemde bilmiyor neden orada olduğpunu öğlemi ? BU Milyonlar "KOYUN" mu orada duruyorlar. Slogan atıp bağırıyorlar. Bu yazıları şu saat dilimi için doğaldır. Siteye en büyük hit İstanbuldan gelmektedir , birçok müridimizinde orada olduğunu düşünecek olursak akşam post patlaması yaşayacağından şüphem yok.
Merak etme oradaki Milyonlar , kilometrelerce uzunluktaki kalabalık KOYUN değil. Ne dediğini bilen insanlar. Halk bilinçlendi, dün ankarada bugün istanbulda yarın manisada , adanada izmirde mersinde antalyada... Yurdun heryerinde olacak mitingler. ;) Uyuyan devi uyandırdılar saolsunlar.
-
oradaki binler hatta milyon olmustur ,onlarin hepsi aptal,onlar hicbirseyin farkinda degil(!), birkac kisi farkinda oylemi ?