folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çalışan Polis Gören Var Mı ?

Çalışan Polis Gören Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Posmort3m bunu yazdı:
    -----------------------------

iyide burda hatay da yol çevrilmesinde şehit olan, istanbulda yakın zamanda şehit olan emniyet amirinin ve polis memurlarının ne sucu var onlarında fetocu oldugnu bilemezsin ki..

evet fetodan duydugun nefret o kadar ilerlemişki kendinden de nefret edecek duruma gelmişsin insanlıktan nefret ediyorsun adeta..

orada şehit olan polislerin çolugu cocugu anneleri babaları var en azından onları bir düşün..

Evet nefret etme derecem arttı bunu ben yapmadım onlar yaptı
    Fetocu olmadığınıda bilemediğimizden genelleme yapıyorum ayrıca onların ailelerini düşünecek durumda değilim   Fetullahın örgütü benim çoluğumunun çocuğumun geleceğini mahvederken ülkemin her kolunda kadrolaşırken sırf onlardan olmadığın için dışlanırken beni kim düşünüyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    evet sende haklısın önüne geleni öldürerek ,öldürüldüğünde sevinç duyurak feto yu bitiriebilecegini düşünen birisin buda güzel..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

onu bunu bilmiyorum ama gördügüm kadarı ile Polisler iyidir. Çok severimhepsini çok iyi amcalar dayılar abiler, AMA Çevikkuvetin allah belasını versin diyorum.

Ya bukadar egoist, merkez benci, bencik, dÜNYANIN KRALIYIM, dünyanın hakimi olucak düşüncesinde salak adamlar görmedim. Yahu gs -bjk maçı galatasaray taraftarları arasındayız, maçın bitimine 15 dk var meşale yaktım fln bagırıyoruz polis aldı beni staddtan tuttu kolumdan götürüyo, diyo ulan yaktınız gene :D fln espri yapıyo nese bıraktı geçmiş olsun dedi saol dedim, çevikkuvet teslim aldı bizi, nese bindirdiler otobüse fln, ismimi sordu dedim bu, düzgün söle oç evladı dedi vurdu suratıma, yüzüne baktım gene söyledim, Gözüme bakma babasızin çocugu diye  bağırdı, kafanı ey dedi eydim elini arkaya al dedi, nese aldım arkaya kelepçeyi taktı, fln gene vurmaya başladı, dedi kimlik nonu söle dedişm hatırlamıyorum, nasıl vuruyo kafama nasıl, sonra dedim hatırladım, söledim kontrole ttirdi dedi sen 92 limisin evet pardon kardeş şudur budur aman özürd,lerim hemen bi yavşaklık. 

nese bitti işleri götürdüler hastaneye darp raporu varmı diyorum doktora dövdüler beni var, tmm tmm birşey yoktur o kazadır dedi yoktur diye imza attı oç. herif.

nese sonra abim geldi aldı beni bitti olay ama o çevikkuevtin o hastanenin o adamların allah belasını versin siktirrin gidin korumayın beni. dallama herifler

Polisler İn Çk OUT 

bide tanık oldugum 5 ay önce lc waikikinin önünde bakırköyde protesto va, çevikkuvet gene şey atıyo sarımsaklı birşey, yahu şerefsizim kızları ayırıyor diye memelerini elledi gördüm :D nese iyi günler

geçmiş olsun hocam :|

meşale yakmak yasak mı yeni duydum .| peki yakmanın suçu ne?

"...92 limisin evet pardon kardeş şudur budur aman özürd,lerim hemen bi yavşaklık. ..."

niye öyle yaptı ?

bu arada keşke başka doktorada gitseydiniz :|

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Posmort3m bunu yazdı:
    evet sende haklısın önüne geleni öldürerek ,öldürüldüğünde sevinç duyurak feto yu bitiriebilecegini düşünen birisin buda güzel..

Benine kadar anlamısın çıktı ortaya puntolu yazında belli ve diğerlerine gelince fetonun bu şekil biteceğini kim söyledi sana ben böyle birşey demedim 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek
    önüne gelen ince bıyıklıyı yani fetocu?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty61
    musty61's avatar
    Erkek

haklısınız bu konuda polısler bıraz ısı cıvıtıolara ama sımdı ıstanbul ıcın konuysayım yenı uygulama baslıyor her sokagın bır polısı olcakmıs ıns hersey duzelır..

Güzel değil batmakla gaib olan bir mahbub Çünkü zevale mahkum hakiki güzel olamaz Aşkı ebedi icin yaratılan ve ayine-i samed olan kalb ile sevilemez ve sevilmemeli...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Posmort3m bunu yazdı:
    Bravo

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    Posmort3m bunu yazdı:
    Bravo

Ekstra Bilgi

İstanbul Valiliği il Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Teşkilatı Mensubu

bu özel güvenlikçilerdeki polis nefretinide çözemedim gitti nedense.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Kayseride it gibi çalışıyorlar valla. Ben kayserideki polislerden memnunum. Biz telekom işini yapıyoruz bazen taşeron firma olarak. gecenlerde fiber kablo işi çıktı. Sehrin merkezinden bi mahalleye gidecekti. Sabah 8 de basladık gece 12 ydi sanırsam şıp polis damlada hayırdır bilader ne yapıyosunuz diye.. kablo çekiyoz dedik ne bilelim çalmadığınızı dediler. kimlik gösterdik yinede 5 dakkaya bi ekip otosu yolladılar bizim oraya... Ve her zaman görüyorum sabah olsun aksam olsun sehrin her yerinde var polis içim rahat geziyorum ben sokaklarda 50 metreye bi polis var :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Arlong bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:
    Posmort3m bunu yazdı:
    Bravo

Ekstra Bilgi

İstanbul Valiliği il Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Teşkilatı Mensubu

bu özel güvenlikçilerdeki polis nefretinide çözemedim gitti nedense.

kıskançlık :D ikiside hemen hemen aynı kıyafeti giyiyo ama özel güvenlikçiler beleşe çay içemiyo :D

Toplam Hit: 12344 Toplam Mesaj: 107