folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çalışan Polis Gören Var Mı ?

Çalışan Polis Gören Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

k2ankaya bunu yazdı:
    -----------------------------
    çalışan yok mu var işin iç yüzünü bilmiyoruz ama tonlarca uyuşturucu falan yakalanıyo. çalışmayan var mı oda var aksama kadar arabada çay içiyo:D

onlar narkotik bizim bahsettiklerimiz ya asayiş ya da trafik :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

biz de burda polisten sikayet edioz 5 dk rahat bırakmıor arkadas geceleri

nerde otursak gelip buluolar :D 

allahın dagına cıktık farları marları kapatıp geldi be :D 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Dün gece çevirdiler yolda. Arabayı ve üstümüzü aradılar. kimlik kontrolü falan yaptılar.

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    Dün gece çevirdiler yolda. Arabayı ve üstümüzü aradılar. kimlik kontrolü falan yaptılar.

pazar günüde çamlıkta otururken çarşı girişinde kavga bittikten sonra polisler geldi...kavga yapan çocuk ortasınıftan arkadaşımın kardeşi. 25 yaşındaki elemanları paramparça etti nerdeyse. 3 ü kaçtı 1 si kaldı onu döve döve zor elinden aldılar. herhafta asayiş olayları olan bir kentteyiz :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Öncelikle Devletin güvenlik güçlerini beğenmiyorsan Türkiye'de durmak zorunda değilsin başka ülkeler var oralara gidebilirsin senin seçimin.Ama Türkiye'de yaşayıpta polise hakkımı helal etmiyorum diyorsan biri seni öldürmeye,tecavüz etmeye,soymaya kalktığında imdat polis diye bağırmayacaksın !

Herkes haddini bilecek.

Siz polislerin ne şartlarda çalıştığını bilmeden konuşuyorsunuz.12/12 (24 saatlik her günün 12 saati çalışıyor izin almak imkansıza yakın !) çalışan polislerin ne zorluklar yaşadığını tüm iş stresinden sonra bir de evdeki durumlarla karşılaştığında özel hayatını işine yansıtmamak için herşeyi içine attığını ve dayanamayan bazılarının cinnet geçirdiğini biliyorsunuz.

Tüm bunlar ortadayken kalkıpta cep telefonuyla konuşan bir kaç polis yüzünden tüm teşkilatı suçlamak ve hakkımı helal etmiyorum demek vefazılık,ahlaksızlık ve hatta ihanettir.Kızgınlığınız olabilir hatta polislerden şikayetçi de olabilirsiniz.Bunun çözüm yeri forumlara konu açarak polisi karalamak değil mahkemelere başvurmaktır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

baris_ekin bunu yazdı:

k2ankaya bunu yazdı:
    çalışan yok mu var işin iç yüzünü bilmiyoruz ama tonlarca uyuşturucu falan yakalanıyo. çalışmayan var mı oda var aksama kadar arabada çay içiyo:D

onlar narkotik bizim bahsettiklerimiz ya asayiş ya da trafik :D

Sonuçta polis :D 

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ParanoiDAndroiD
    ParanoiDAndroiD's avatar
    Erkek
    MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
    Bizim Burada Yani Antalyada Antalya Turizm Ağırlıklı Bir Kent Olduğu İçin Güvenlik Sıkı Hergece 2-5 Arası Sokakda Bir Polise Rastlanır Sürekli Devriye Gezerler ama Bazıları Oturur Bi Bakkalda Çay İçer :D Bir Ara ÇerkezKöy'de Yaşamıştım Orda Her sokagın Başındaki Levhalarda Kayıp Aranıyor Yazısı Görürdük Küçükken Küçük Yaştaki Çocukları Organ Mafyaları Kaçırırdı Çok Korkardık Dışarı Çıkmaya Antalyada Öyle Bir Sorun Yok.
    evet bende antalyadanım güvenlik bakımından gayet emniyet işini bilior burda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    hocam son 2-3 cümlene kadar hak verir gibi oldum ama saçmalamışsın. Aq otu boku ya akp yada fetullahDan bilirler. Onların yandaşı değildim ama sıkıldım artık her s2mi onların üstlerine atmaktan... Bi arkadaşn da dediği gibi sivil polisler kol geziyo her yerde... ben her hafta sonları istiklale giderdim ve gene gidiyorum.. İstiklalde 2-3 ekip arabası var ama abartısız yüzlerce sivil polis var.. hiç ummıcağım yani bunlarda "yuh kardeşim sivil polismi olur" dediğim kişiler beni çevirip kimlik sorup arıyorlardı.. Adam ben polisim die bas bas bağarark gezmiyor gizliliğide var bu işin..
     Ayrıca pire yüzünden yorgan yakılmaz.. senin orası öyle diye tüm polisleri kötülememek lazım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

Kızgınlığınız olabilir hatta polislerden şikayetçi de olabilirsiniz.Bunun çözüm yeri forumlara konu açarak polisi karalamak değil mahkemelere başvurmaktır.

İşte bu yüzden burnuma provoke kokuları geliyor dedim.

Bunun yeri burası değil. o halde T.C. vatandaşıyız her sektörü yatıralım masaya hangi birine hakkını helal edeceksin 1 kaç işini doğru yapmayan dallama yüzünden??hangi resmi yada özel kurum yaptığı işi dört dörtlük yapıyor. ülkemiz hassas bir döneminde askere polise bu dönemde sahip çıkacaksın çürüğüyle sağlamıyla senin vazifen bu..

diyeceğim o ki bu sana bana düşen bir VAZİFE değil yargılamak sorgulamak!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:
    ats30 bunu yazdı:

Kızgınlığınız olabilir hatta polislerden şikayetçi de olabilirsiniz.Bunun çözüm yeri forumlara konu açarak polisi karalamak değil mahkemelere başvurmaktır.

İşte bu yüzden burnuma provoke kokuları geliyor dedim.

Bunun yeri burası değil. o halde T.C. vatandaşıyız her sektörü yatıralım masaya hangi birine hakkını helal edeceksin 1 kaç işini doğru yapmayan dallama yüzünden??hangi resmi yada özel kurum yaptığı işi dört dörtlük yapıyor. ülkemiz hassas bir döneminde askere polise bu dönemde sahip çıkacaksın çürüğüyle sağlamıyla senin vazifen bu..

diyeceğim o ki bu sana bana düşen bir VAZİFE değil yargılamak sorgulamak!

eer ülkede beni rahatsız eden bi durum warsa bunu rahatlıkla bi forumda acıp arkadaslarımla,aynı siteye uye oldugum insanlarla bunu paylasmak ve konu hakkında fikir alış verişinde bulunmak isterim.. (benm forum anlayısım bu)..  devlete dair herşeyi yargılamak ve sorgulamak benim VAZİFEM! neden? bu devlet benm için burda var oldugunu solüo.. ozaman benm için war oldugunu göstersin bende sewip sewmedğim şeyleri anlatayım..

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 12349 Toplam Mesaj: 107