Çalışan Polis Gören Var Mı ?
-
Türkiye'deki polislerin bir çoğu Cahil Aldığı eğitimler az sırf meslek sahibi olayım aç kalmıyım diye polis olanlar var kendini bir bok zanneden polis çok fetoşçu polis çok enseciler çok
ellerine bir çoğu silahı alınca kendisini teksasda şerif zannediyor :) burada bir arkadaş vardı telefonla tehdit aldı adam karakola şikayete gittiğinde neler yaşadığını buraya yazdı :) okuyanlar bilir bıraksanıza sevmiyorum sevmek zorunda değilim bu ülkede polis öldüğünde zerre kadar üzülmüyorum ama asker komutan şehit olduğunda canım ciğerim yerinden çıkıyor adeta Bir çoğunun yattığı yerden para aldığına bizat şahit oldum üzerindeki üniformanın anlamını bilmeyen polisler gördüm
Genelde Gördüğüm şeyleri elbette genelleme yaparak söylüyorum şimdi polis memurları der ki muhakkak bunubir kuyruk acısı vardır da ondan böyle konuşuyor yoo kesinlikle hayatımda emniyete 2 kere gittim bir özel güvenlik kimliğimi almaya 2 ehliyeti almaya gittiğimde başka belki kapısının önünden geçmişimdir.
Sabahın 5 i kuyruk oluyor ehliye tbaşvuru sırası diye sabahtan isim yazılıyor dediler 6 da bende 5 de gittim kapıya koydukları polis memuru uyukluyor dışardan içeri girmiş nöbetibırakıp:D neyse içeri girdim emniyetin birden karşılarında beni görünce toparlandı bir telaş kafasını masadan kaldırdı gözler nasıl gitmiş elektronik dedektör kapıdan geçtim umurlarında kapı çalışmıyor ötmedi ağır metaller vardı adamın uyandıktan sonra dediği buyur hemşerim :D bu mu aldığı parayı hak ediyor -
Type-R bunu yazdı:
-----------------------------Benim oturduğum ilçede daha önce birçok PKK Terör örgütü üyesi yakalandı.
DTP seçimlerde oturduğum ilçeyi kazanıp kale yapmak istedi ama olmadı.
Yani böyle bir yer ve merkezde vs. yok abi yok 1 tane polis yap , adam keleşi çekip beni tarasa polis 8 gün sonra Ana Haberde izleyip vay anasını burası bizim görevli olduğumuz yer değil mi diyicek kahvedeki arkadaşlarına.
Kısacası Polis kurumunun içi çürüktür, tasfiye edilmiştir ve belli ideolojideki adamlar ''belli'' günü beklemektedir.Neyse çok siyasetede girmiyim.
-----------------------------hani pardon da mahkumun hapisten kaçtığını gazete okuyodu ya hapishane müdürü o hesap işte :DDD
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
ben babamın köpekler gibi çalıştığını gördüm. onların üstünde senin ne gibi bi hakkın varki hakkını helal etmediğini söylüyorsun
-----------------------------demek ki baban işinin hakkını veriyormuş konuyu açan arkadaş işini yapmayanlara hakkını helal etmiyor
-
ama şuda var.. bi kaç kendinibilmez yüzünden tüm polisleri yakmakda yanlıs.. ailesinde polis olan warsa bilir..
-
Genelleme yapması yanlış olmuş.
Ancak arkadaşın söylediği bazı şeylere katılıyorum. Mesela mersinde bircok polis toplu taşıma araclarına para ödemiyor.
Sanki babasının malıymış gibi. Bir defa isteyecek oldu adamın biri sonra bütün kırmızı dolmuşları trafik polisleri
durdurup jant kapağının dışa dönük süsü var diyerekten kitlediler cezayı.
Bazı polisler yetkilerini kendi keyiflerine kullanıyor. Mesela polis komşum var karakola gelen adamlara yazıcı vs aldırıyorlar.
Böyle mantıksızlık olabilir mi.
Bazı polisler ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyorlar. Mesela en cok yaptıkları şeylerden biri bir pastaneye ya da lokantaya gidip bedava karnını doyurmadır.
Ama hakkıyla işini yapan polis yok mu tabiki o da var. Ama artık öyle bir hale geldi ki cok nadir görüyorum
öyle düzgün şerefli polisleri.
-
sewsekde sewmesekde basımız sıkıstıgındada genede kimi arıorz?
-
Polis memuruna görevini yaptığından dolayı minnet borcu hissetmek zorunda değiliz ekstra birşey yapmıyor görevini yapıyor maaşını da alıyor;)
-
karakollarda suçlulara /şüphelilere işkence varmı?
yoksa insan muamelesimi görüyolar :D
-
çalışan yok mu var işin iç yüzünü bilmiyoruz ama tonlarca uyuşturucu falan yakalanıyo. çalışmayan var mı oda var aksama kadar arabada çay içiyo:D
-
polisin iyiside var kötüsüde var efendiside var çakalı da var kesinlikle genelleme yapmak olmaz. sırf 5 saniye sigara ile dershane binasına girip bişey söyleyip çıktığını gören ve bunun için ceza yiyen birisini tanıyorum böylesi polislerde var , kimlik taşımadığı için ceza kesen de var uyarıp geçen de var.. yani polis var polis var polisten polise fark var..