folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çalışan Polis Gören Var Mı ?

Çalışan Polis Gören Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Türkiye'deki polislerin bir çoğu Cahil Aldığı eğitimler az sırf meslek sahibi olayım aç kalmıyım diye polis olanlar var kendini bir bok zanneden polis çok fetoşçu polis çok enseciler çok
    ellerine bir çoğu silahı alınca kendisini teksasda şerif zannediyor :) burada bir arkadaş vardı telefonla tehdit aldı adam karakola şikayete gittiğinde neler yaşadığını buraya yazdı :) okuyanlar bilir  bıraksanıza sevmiyorum sevmek zorunda değilim bu ülkede polis öldüğünde zerre kadar üzülmüyorum ama asker komutan şehit olduğunda canım ciğerim yerinden çıkıyor adeta Bir çoğunun yattığı yerden para aldığına bizat şahit oldum üzerindeki üniformanın anlamını bilmeyen polisler gördüm
    Genelde Gördüğüm şeyleri elbette genelleme yaparak söylüyorum  şimdi polis memurları der ki muhakkak bunubir kuyruk acısı vardır da ondan böyle konuşuyor yoo kesinlikle hayatımda emniyete 2 kere gittim bir özel güvenlik kimliğimi almaya 2 ehliyeti almaya gittiğimde başka belki kapısının önünden geçmişimdir.

Sabahın 5 i kuyruk oluyor ehliye tbaşvuru sırası diye sabahtan isim yazılıyor dediler 6 da bende 5 de gittim kapıya koydukları polis memuru uyukluyor dışardan içeri girmiş nöbetibırakıp:D neyse içeri girdim emniyetin birden karşılarında beni görünce toparlandı bir telaş kafasını masadan kaldırdı gözler nasıl gitmiş elektronik dedektör kapıdan geçtim umurlarında kapı çalışmıyor ötmedi ağır metaller vardı adamın uyandıktan sonra dediği buyur hemşerim :D bu mu aldığı parayı hak ediyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Type-R bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim oturduğum ilçede daha önce birçok PKK Terör örgütü üyesi yakalandı.

DTP seçimlerde oturduğum ilçeyi kazanıp kale yapmak istedi ama olmadı.

Yani böyle bir yer ve merkezde vs. yok abi yok 1 tane polis yap , adam keleşi çekip beni tarasa polis 8 gün sonra Ana Haberde izleyip vay anasını burası bizim görevli olduğumuz yer değil mi diyicek kahvedeki arkadaşlarına.

Kısacası Polis kurumunun içi çürüktür, tasfiye edilmiştir ve belli ideolojideki adamlar ''belli'' günü beklemektedir.Neyse çok siyasetede girmiyim.

hani pardon da mahkumun hapisten kaçtığını gazete okuyodu ya hapishane müdürü o hesap işte :DDD

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

T01G4 bunu yazdı:
    ben babamın köpekler gibi çalıştığını gördüm. onların üstünde senin ne gibi bi hakkın varki hakkını helal etmediğini söylüyorsun

demek ki baban işinin hakkını veriyormuş konuyu açan arkadaş işini yapmayanlara hakkını helal etmiyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ama şuda var.. bi kaç kendinibilmez yüzünden tüm polisleri yakmakda yanlıs.. ailesinde polis olan warsa bilir..

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

Genelleme yapması yanlış olmuş.

Ancak arkadaşın söylediği bazı şeylere katılıyorum. Mesela mersinde bircok polis toplu taşıma araclarına para ödemiyor. 

Sanki babasının malıymış gibi. Bir defa isteyecek oldu adamın biri sonra bütün kırmızı dolmuşları trafik polisleri 

durdurup jant kapağının dışa dönük süsü var diyerekten kitlediler cezayı.

Bazı polisler yetkilerini kendi keyiflerine kullanıyor. Mesela polis komşum var karakola gelen adamlara yazıcı vs aldırıyorlar. 

Böyle mantıksızlık olabilir mi. 

Bazı polisler ekmek elden su gölden yaşayıp gidiyorlar. Mesela en cok yaptıkları şeylerden biri bir pastaneye ya da lokantaya gidip bedava karnını doyurmadır.

Ama hakkıyla işini yapan polis yok mu tabiki o da var. Ama artık öyle bir hale geldi ki cok nadir görüyorum 

öyle düzgün şerefli polisleri.  

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    sewsekde sewmesekde basımız sıkıstıgındada genede kimi arıorz?

NesTo | same shit diffirent asshole
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Polis memuruna görevini yaptığından dolayı minnet borcu hissetmek zorunda değiliz ekstra birşey yapmıyor görevini yapıyor maaşını da alıyor;)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

karakollarda suçlulara /şüphelilere işkence varmı?

yoksa insan muamelesimi görüyolar :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek
    çalışan yok mu var işin iç yüzünü bilmiyoruz ama tonlarca uyuşturucu falan yakalanıyo. çalışmayan var mı oda var aksama kadar arabada çay içiyo:D

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    polisin iyiside var kötüsüde var efendiside var çakalı da var kesinlikle genelleme yapmak olmaz. sırf 5 saniye sigara ile dershane binasına girip bişey söyleyip çıktığını gören ve bunun için ceza yiyen birisini tanıyorum böylesi polislerde var , kimlik taşımadığı için ceza kesen de var uyarıp geçen de var.. yani polis var polis var polisten polise fark var..
Toplam Hit: 12350 Toplam Mesaj: 107