Çalışan Polis Gören Var Mı ?
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------
Yaş 19 vergi veriyorsun öylemi? Yolda giderken tükürüyorsun geziyorsun yer teşkil ediyorsun buna gitmesin senin iki kuruşluk vergin? Bence onlarda hakkını arama bulamazsın...
-----------------------------Freelance olarak yaptığım 3D Çalışmalar ve Web tasarım işleriyle ailem bazı vergileri ödüyor ;)
-
Type-R bunu yazdı:
-----------------------------T01G4 bunu yazdı:
Yaş 19 vergi veriyorsun öylemi? Yolda giderken tükürüyorsun geziyorsun yer teşkil ediyorsun buna gitmesin senin iki kuruşluk vergin? Bence onlarda hakkını arama bulamazsın...
-----------------------------Freelance olarak yaptığım 3D Çalışmalar ve Web tasarım işleriyle ailem bazı vergileri ödüyor ;)
-----------------------------Hangi vergi numaranla vergi veriyorsun?
-
T01G4 bunu yazdı:
Type-R bunu yazdı:
-----------------------------İlk önce şunu belirtiyim ki konu amacından sapıyor.
Polis , MİT gibi çalışan bir örgüt değildir.
Demek istediğim şudur , Benim bulunduğum ilçedeki Polisler çalışmıyor.Kapının önünden arabamızı çalıcaklardı 2 adımlık yerde gelip bakmıyor.
Etrafı kolaçan etmiyor hiç , ya kahvedeler ya da telefonla görüşüyorlar.
Bir vatandaş olarakta bu durumdan memnuniyetsizliğimi ve kendi görüşlerimi belirttim.
Oldu o zaman herşey gizli , devlet birimi deyip susalım..
Bazı arkadaşlarda kendi ailelerinde polis olduğu için alınganlık yapıyor, meselam şahsi değilirdir.Görüşlerimi belirttim.Onlarında düşüncelerinede saygım var ama sizinde benimkilere olsun.
-----------------------------Yo alınganlık değil alakası yok bende sadece şahsi görüşümü söylüyorum. Senin görüşlerine saygım var ama fakat helal etmiyorum lafı biraz abes kaçıo çünkü üstlerinde hakkın yok :)
-----------------------------Üstlerimde hakkım olduğu için öyle bir kelime kullanmadım zaten.Birtakım haklarım ve vatandaş olarak beklediklerim olduğu için söyledim.Eğer haksızsam Allah zaten ahirette benden hesabını sorar.Ama şuanda görüşüm bu şekilde.
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye vatandaşı olan herkes vergi versin vermesin bu devletin olanaklarından yararlanma hakkına sahiptir
yani senin anlayacağın hakkı vardır
arkadaşın tek kusuru genelleme yapmasıdır şöyle deseydi
işini iyi yapanlar muhakki vardır bunları tenzih ederim ancak işini yapmayıp yatan
salla başını almağışını yapan çok polis görüyorum deseydi gönülden desteklerdim onu..
-
hakkın yoksa hangi haklarını helal etmediğini söylüyorsun
-
T01G4 bunu yazdı:
Type-R bunu yazdı:
-----------------------------Hangi vergi numaranla vergi veriyorsun?
-----------------------------Mesajımı okuduysan ben değil ailem vergi ödüyor.Ancak vergi paralarının bir kısmınıda ben onlara veriyorum yaptığım freelance işlerden.Ailemin veya ailemdeki bireylerin vergi numaralarını kimseye vermek zorunda değilim.
-
Type-R hajım bir gün sayalım bir meyve hal indeki sağlam ve çürük elmaları!
Bu en basit örneği mutlaka işini düzgün yapmayan polis asker vardır! Ancak bunu yargılamak sorgulamak ne sana düşer ne bana.. İşte biz buna DEVLETÇİLİK diyoruz(uygulama konusunda yanlışlar var elbet)
Evet haklısın bazı bölgelerde dediğin gibi polis yok denecek kadar az örn. istanbul-tarlabaşı. neden yok çünkü buradaki halsiyetsiz şerefsiz yaşamayı bile hak etmeyen halkın içinden olan p.ç kuruları yüzünden. polis üniformalı birini görseler keleş çıkarıyor adi herifler..
bak gördün mü suç ne poliste nede askerde...
Genelleme yapılmamalı her ne şartta olursa olsun herşeye rağmen VATAN SAĞOLSUN!
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye vatandaşı olan herkes vergi versin vermesin bu devletin olanaklarından yararlanma hakkına sahiptir
yani senin anlayacağın hakkı vardır
arkadaşın tek kusuru genelleme yapmasıdır şöyle deseydi
işini iyi yapanlar muhakki vardır bunları tenzih ederim ancak işini yapmayıp yatan
salla başını almağışını yapan çok polis görüyorum deseydi gönülden desteklerdim onu..
-----------------------------aynen hocam öyle deseydi haksız yere parasını kazananlara deseydi herneysede polislere demesi :/
-
T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------hakkın yoksa hangi haklarını helal etmediğini söylüyorsun
-----------------------------Haktan kastım.Vatandaş olarak haklarımdır.
-
Bazı arkadaşlar özel alınganlık yaptı :)
Kimsenin kırılmasını veya provoke amacı taşıdığımı düşünmemesi için haksız yere kazananlar olarak değiştiriyorum mesajımı.