folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder CHP Otobüsünde Babaanneleri Yaşındaki Çarşaflıya Dayak



CHP Otobüsünde Babaanneleri Yaşındaki Çarşaflıya Dayak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Kasım/2008
    Erkek

    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    Birader mahalle basında taso mu oynuyosunuz.Yasak degil dedik diyelim ne degişti ne degişti.Onu giyenin onu neden giydigini bilmiyormuyuz,anlamıyormuyuz

    Bırakın bu masalları.Türban dediler vicdan dediler iyi dedikte karacarsafın nerde kabul edilir bir yanı var yemesinler kimseyi.Kuranda var mı yok baska bir yerde yazılı mı yok.Direkt olarak siyasaldır.Savundugu görüşte yasalara aykırıdır.Şapka takmayan adamın bası acık diye üzerinde karsıt siyasi bir imgemi var ki şapka giymeyen dövülsün.Çocuk mu kandırıyorsunuz.O zaman herkes karacarsaf cübbe sarık dolassın.

    Siyasette nerde görülmüş yaşına hürmeten oy verildigi.O kadının orada ki amacı dünya barışı için mi ?.Siyasal olarak varlıgı zarar.Zararın yası büyügü küçügü olmaz.Orada bulunmassının neden ve soncularının ne olacagını kestiremiyor mu o kadın.Sanki akpnin yarattıgı siyasal arena cok centilmence geciyor ya chp'nin kendi içinde yasanan olaydan sizene.Her gün insanlar zarar görüyor sebepli sebepsiz onlar hakkında tartısın.Chp yobazsa vermesin oy biter gider.Ama kalkıp bazı acıtasyolarla pazarlanmaya calısıan serefsizce bir provakasyona,su veya bu sebepten alet olmak savundugunuz ay yazıktır edebiyatı yaptıgınız degerlerle ters düştügü halde bunu görememeniz nedendir  ?.Muhalefet sol-sag vs en hafif rüzgarda düşücekse,iki acıtasyonla pes edecekse kapatalım bu memleketi gidelim.

    Türban hakkında tartısmaların ayyuka cıktıgı vakitler bası kapalılar bilerek dayandırılmadımı univeriste kapılarına.Bu tip provakasyonların yasandıgı ülkemde kimsenin zar atma lüksü yok.Şuçlu varsa o da o olayın içindeki iki kişidir.Böyle safsatalarla x parti sudur x parti budur derseniz vermeyin oy siz hiç bir partiye kurtarın kendinizi bu hayattan.l
    -----------------------------

    Arkadaşım CHPmiş Provokasyonmuş umrumda değil benim, kim ne halt ediyosa etsin ben oyumu atar yoluma bakarım...

    Ama ortaya bi laf atıyosun hiçbir dayanağın olmadan.. Ve burada insanları yanlış yönlendiriyorsun, bi de gelmiş zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun..

    Kuran'da nasıl namaz kılınacağı da yazmıyo, o zaman hepimiz takla atalım nasıl fikir? Birşey Kuran'da yazmıyorsa bu var olmadığı anlamına mı gelecek? Onu bıraktım 600 sayfalık bir kitabın bütün dünya problemlerinin ayrıntılı çözümlerini anlatmasını niye bekliyosun ki? İnsanların inanç konusunda senden daha hassas olmaları niye bu kadar zoruna gidiyo ki? Onu da bıraktım inançla alakalı olmadığını varsayalım, bi insanın üzerine ne giydiği seni ne derece ilgilendirir ki? Sanane yani! Benim teyzemin üstüne örttüğü çarşaftan sanane...

    Siyasi simgeymiş dolamışınız dilinize bir kelime çevir çevir tekrar koy... Bi siyah bez parçasının neresinde siyaset? Bunu giyen insanlar neyi temsil ediyo? Açar mısın bu konuyu biraz daha? Annemin taktığı başörtüsü, okumasına engel olan başörtüsü (veya sizin tabirinizle türban) siyasi olarak neyi temsil ediyo?

    Not: Yeri geldi mi Atatürkçüyüm demeyi bilirsin, sana orada Atatürk'ün görüşlerini de yazdım.. İnsanların giyiniş tarzına karışamazsın, hele bayanlarınkine hiç karışamazsın...

    Siz çarşafa saldırınca aklıma hep şu resim geliyo...

    http://img63.imageshack.us/img63/9766/latifepc9.jpg

     

    Edit: Bu arada forumun tarihi 1 gün geriden gidiyor. 28 Şubattan dolayı bi problem oldu sanırım. Adminler ilgilenirse sevinirim...


    There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    -----------------------------

     

    Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm yasalarını tarasan "çarşaf" la ilgili şu maddeleri bulacaksın,sen zahmet etme ben yazayım;

    1-Gelir vergisi kanunu: Hariçten işçi almamak, muharrik kuvvet kullanmamak kayıt ve şartı ile oturdukları evlerde imal ettikleri havlu, örtü, çarşaf, çorap, halı, kilim, dokuma mamülleri, örgü, dantel, her nevi nakış işlerini ve her nevi turistik eşya, hasır, sepet, süpürge, paspas, fırça, yapma çiçek, ip ve urganları dükkân açmaksızın satanlardan 47'nci maddenin 1 ve 3 numaralı bentlerinde yazılı şartları haiz bulunanlar; 

    2-Havlu, çarşaf, çorap, halı, kilim, dokuma mamulleri, örgü, dantel, her nevi nakış işleri ve her nevi turistik eşya, hasır, sepet, süpürge, paspas, fırça, yapma çiçek ve benzeri emtia bedelleri veya bu emtianın imalinde ödenen hizmet bedelleri üzerinden % 2, 

    -----------------------

    Pek tabi ki,bu konumuzla alakalı olan "çarşaf" değil..E vergi kanununda da Kılık Kıyafetle ilgili düzenleme yapılmaz..

     

    Hımmm demek ki neymiş,senin kelimelerinle yazıyorum "Çarşaf yasaktır,kanunen yasaktır" önermesi yanlışmış.Hiç mi aklın kesmedi şimdiye kadar,çarşafla gezen kadınları neden polis hiç göz altına almadı?E peki gene hiç mi aklın kesmedi şimdiye kadar,bu ülkede 3000 kadar Cumhuriyet Savcısı var,hadi bunların 2999 tanesi irticacı olsun,bir tanesi bile kovuşturma başlatmasın,başlayan kovuşturmalardan bir tanesi bile hükme bağlanıp çarşaf giyen birine ceza verilmesin?

    Memleketin polisi,savcısı kanunu bilmiyor ama sen biliyorsun,bir de bildiğini sandığın şey üzerinden satırlar döktürüyorsun,daha da ilginci,senin bildiğini sandığın üzere yazdığın yazıya katılan arkadaşlar da çıkıyor,çok doğru söyledin BAAL yazmışlar : )

     

    BAAL yazmışsın,yazmışsın ama sıçar gibi yazmışsın,sıçar gibi yazmamak lazım..

    Senin kelimelerinle de yazıyı bitireyim;

    Bu yüzden bizleri kötü ilan edip karsı tarafı iyilik melegi olarak lanse edcebilcek kadar piçleşmiş siyaset yapanlar, olmayan kanunları kıçlarından da uydurdu, sanıyorum ki ilerki secimlerde tekrar ve tekrar ve tekrar ve tekrar sandığa gömüleceklerdir,ta ki bu millete tepeden değil de aynı hizadan bakana kadar..

     


    Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    Benim kimseyi yönlendirme misyonum olmadıgı gibi kimsede salak degil acar bakar.Ne burda yazılan yazılar için tdk kuralları gecerlidir nede karatahta gibi avukatım ben heheeeeeyt gözünüze gözünüze sokarım havalarında degilim.Benim için kamusal alan da yasaklar lisetesi vardır ben onun hakkında konurusrum.

     Birde banane kardeşim isterse yemek tarfinde yazsın cokta tın.Biz burda onu mu tartısıyoruz.Temsil ettigi görüşün sike sike bu ülkeinin ilelebet muhafaze etme zorunlu oldugu görüşle ters düşüyor.Ne yani kıcına carsaf gecirmiş üzerine cübbeyi takmıs insanların ilerici,yenilcik mi oldugunu sanmamı istiyorsun.Birde tutumus Atatürk'ün  fotorafını koymus..Penguende vardı tayyip karikatürü "velevki Atatürk'de türbanlıymıs".Her sey sizin o gökkusagı altında ki çicekler ile kaplı dünyanızda oldugu gibi olmuyor.

     Girin bakalım bir kamusal alan kıcınzıda carsafla cübbeyle alıyorlar mı ?Bu yasayı kim soktu yürülüge.Peki neden karacarsaf cübbe buralarda yasak yazıkkk halbu ki bu insanlar hiç haltı temsil etmiyorlar halbuki hepsini biz uydurduk degilmi.

    Bir daha ki secimlere dikkat edin bu millet kömüre beyaz esyaya kanmaz artk baska seyler ister..anladınız.Onuda verirsiniz siz.Ama unutmayın,halk kara carsafla gezenlerle sınırlı degildir.

    Bu arada karatahtanın agzınada ne güzel yakısmıs "sıcmak" kelimesi böyle dolu dolu agzına tam oturmus.Afiyet olsun

     

     

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    biz buna 180 derece dönüş diyoruz, az önce kadının orada giydiği çarşafın yasak olduğunu söylüyorsun şimdi de gelmiş biyerlerde yasak diyorsun, dikkatli bak kadın sokakta dolaşıyor o çarşafla, 

    diğer konularda da ZoktriP ve  karatahta güzel yazmışlar ekleme yapmama gerek kalmadı,

    koşuuunnnn  s..ç..tı :)


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ağustos/2002
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    -----------------------------

     

    Önce delikanlı olacaksın,bir sayfa öncesinde yazdığını bir sayfa sonrasında " e nolmuş öyle dediysek" diye yalanlamayacaksın,bi o yana bi bu yana kıvırmayacaksın..Kamu dairelerinde hizmet alan ve hizmet veren ayırımı vardır..Memurlar çarşaf giyemez,cüppe giyemez,memurlar hakkında kılık kıyafet yönetmeliği vardır.(Yönetmelik,yasa değil,kanun değil,yönetmelik,boş bir zamanımda istersen yönetmelik ve yasa arasındaki normlar hiyerarşisindeki farkı anlatabilirim,ama anlamak ister misin onu bilemem)ama hizmet alan,vatandaş girer.Sen hiç mi hayatında,bir Ptt binasında çarşaflı kadın görmedin,hangi coğrafyada yaşıyorsun?Ziraat Bankası kamu bankasıdır,hangi çarşaflının "siz para yatıramaz,çekemezsiniz,çünkü çarşaflısınız" diye dışarı çıkartıldığını gördün?

    Avukat havalarıyla gözüne sokmam gerekiyor,çünkü gözünün önüne tutuyoruz,görmüyorsun,yalan konuşuyorsun,gözüne sokunca belki bir ihtimal görürsün. 

     

    Ama sana ne anlatsam boş,çünkü  beynin bunları görmüyor,anlamıyor,anlamak da istemiyor..

    Sen anca,sert,argo tabirlerinle bir şeyleri anlatabildiğini düşün..Olmayan kanunları oluyormuş gibi göster,çok değil 3 cevap sonra "YALANIN ORTAYA ÇIKTIĞINDA" da "Burda taso mu oynuyoruz abücüm" modunda sağ burun deliğinden sümük akıtan mahalle bebeleri gibi mızmızlan.Bizim burda taso oynamadığımız kesin de,sen hala kendi kumunda oyna,yalanlarınla kumları bize SIÇRATMA başka ihsan istemez..

     

     

     


    Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek
    demekki her sakallı baba olmadığı  gibi. her müslüman yobaz. her çarşaflıda akpli değilmiş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Kasım/2008
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    Benim kimseyi yönlendirme misyonum olmadıgı gibi kimsede salak degil acar bakar.Ne burda yazılan yazılar için tdk kuralları gecerlidir nede karatahta gibi avukatım ben heheeeeeyt gözünüze gözünüze sokarım havalarında degilim.Benim için kamusal alan da yasaklar lisetesi vardır ben onun hakkında konurusrum.

     Birde banane kardeşim isterse yemek tarfinde yazsın cokta tın.Biz burda onu mu tartısıyoruz.Temsil ettigi görüşün sike sike bu ülkeinin ilelebet muhafaze etme zorunlu oldugu görüşle ters düşüyor.Ne yani kıcına carsaf gecirmiş üzerine cübbeyi takmıs insanların ilerici,yenilcik mi oldugunu sanmamı istiyorsun.Birde tutumus Atatürk'ün  fotorafını koymus..Penguende vardı tayyip karikatürü "velevki Atatürk'de türbanlıymıs".Her sey sizin o gökkusagı altında ki çicekler ile kaplı dünyanızda oldugu gibi olmuyor.

     Girin bakalım bir kamusal alan kıcınzıda carsafla cübbeyle alıyorlar mı ?Bu yasayı kim soktu yürülüge.Peki neden karacarsaf cübbe buralarda yasak yazıkkk halbu ki bu insanlar hiç haltı temsil etmiyorlar halbuki hepsini biz uydurduk degilmi.

    Bir daha ki secimlere dikkat edin bu millet kömüre beyaz esyaya kanmaz artk baska seyler ister..anladınız.Onuda verirsiniz siz.Ama unutmayın,halk kara carsafla gezenlerle sınırlı degildir.

    Bu arada karatahtanın agzınada ne güzel yakısmıs "sıcmak" kelimesi böyle dolu dolu agzına tam oturmus.Afiyet olsun

     -----------------------------

    Bi de güzel sıvadın üstüne tam oldu... Senin gibisini de ilk kez görüyorum..

    CHP'nin otobüsü ne zamandan beri kamusal alan oldu ha? Tartıştığımız konuya göre atıp tut o zaman... İnsanlar salak değil açar bakar di mi? Senin arkandan sonuna kadar haklısın ne güzel yazmışın yazan iki tane eleman gördüm ben şimdi buradan onların salak olduğu sonucunu mu çıkarmalıyım? Yoksa senin insanları kandırmaya çalışan bi yalancı olduğun kanısına mı varmalıyım? Konuştukça batıyosun BAAL..

    Hala anlamadın di mi ilerlemenin üzerine giydiğin elbiseyle en ufaktan bir alakası olmadığını? Senin o kıçına çarşaf geçirmiş, üzerine cübbe giymiş dediğin insanlardan oluşan bi ülke var İRAN adında, ve ne hikmetseo ülke bizden teknoloji olarak en az 15 sene önde gidiyor...

    Ve hala soruma cevap vermedin, bilgisi olmadan fikri olan insanlardansın, kim koydu bu yasayı Atatürk mü?

     Bu insanların bir siyasi sembol olduğunu söyledin ben de sana neyi temsil ediyorlar diye sordum verdiğin cevaba bak;

    Girin bakalım bir kamusal alan kıcınzıda carsafla cübbeyle alıyorlar mı ?Bu yasayı kim soktu yürülüge.Peki neden karacarsaf cübbe buralarda yasak yazıkkk halbu ki bu insanlar hiç haltı temsil etmiyorlar halbuki hepsini biz uydurduk degilmi.

    Siyasi sembol, çünkü devlet büyüklerimiz öyle demiş di mi? Bana göre de dinin takva boyutu.. Ama ben sana takva boyutu olduğu ile ilgili deliller sunabilirim ama sen bana siyasi simge ile ilgili ancak; "Devlet büyüklerimiz böyle demiş" diyebilirsin..

    Arada bi o gözlükleri çıkar gözünden de bi sağında solunda neler var gör bakalım...


    There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    @malum şahsa

    çarşaflı diye küçümsediğiniz kadınlar iranda savaş uçakları yapıyorlar.

    bu zihniyetler nice beyinleri yıllarca evlerinde körelttiler mahkum ettiler Türkiyede.

    hala daha çarşafa, türbana kafayı takan ve onları tehlike olarak gören zihniyetler var

    yarın öbürgün 2. dünya savaşını çıkaran ülkeler bir gün 3. dünya savaşını çıkarırlarsa bizi laiklik, çarşaf, türban vs. tartışmaları değil teknoloji bilim kurtaracak. 

    sizin gibiler yüzünden hala bunları tartışırken dünya ilerlemeye ve gelişmeye devam ediyor ama bu zihniyetteki bilim adamları makam mevki kavgasına düşmüşler güya ülkeyi kurtarma havalarına bürünerek insanların inançlarına karışıyorlar, ya kardeşim devlet sana araştırma yapasın diye ödenek ayırıyo yapsana şöle bi uçak :)

    İRANDA SAVAŞ UÇAĞI YAPAN Çarşaflı Mühendisler - VİDEO

    http://img127.imageshack.us/img127/8521/19165930.jpg

    http://img27.imageshack.us/img27/4412/42477816.jpg

    Çarşaflı Mühendisler - VİDEO

     


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

    biz buna 360 derece tam dönüş diyoruz, az önce kadının orada giydiği çarşafın yasak olduğunu söylüyorsun şimdi de gelmiş biyerlerde yasak diyorsun, dikkatli bak kadın sokakta dolaşıyor o çarşafla, 

    diğer konularda da ZoktriP ve  karatahta güzel yazmışlar ekleme yapmama gerek kalmadı,

    koşuuunnnn  s..ç..tı :)


    -----------------------------

    Konunun içinde yasaklı mı yasak mı tartısması yapmıyoruz bir.

    Carsaf giymek yasak demişim acık alan demişmiyim ki ahahah sonra kamusal alan demiş oluyim iki

    Agzından halvet olmaya calıstıgın sözde 360 derece yerine 180 derece kullanılır ki gerizekalı en nadide örneklerini sizlerden malum zaman aralıklarla görmekteyiz.

     

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    -----------------------------

    Önce delikanlı olacaksın,bir sayfa öncesinde yazdığını bir sayfa sonrasında " e nolmuş öyle dediysek" diye yalanlamayacaksın,bi o yana bi bu yana kıvırmayacaksın..Kamu dairelerinde hizmet alan ve hizmet veren ayırımı vardır..Memurlar çarşaf giyemez,cüppe giyemez,memurlar hakkında kılık kıyafet yönetmeliği vardır.(Yönetmelik,yasa değil,kanun değil,yönetmelik,boş bir zamanımda istersen yönetmelik ve yasa arasındaki normlar hiyerarşisindeki farkı anlatabilirim,ama anlamak ister misin onu bilemem)ama hizmet alan,vatandaş girer.Sen hiç mi hayatında,bir Ptt binasında çarşaflı kadın görmedin,hangi coğrafyada yaşıyorsun?Ziraat Bankası kamu bankasıdır,hangi çarşaflının "siz para yatıramaz,çekemezsiniz,çünkü çarşaflısınız" diye dışarı çıkartıldığını gördün?

     

    Ama sana ne anlatsam boş,çünkü  beynin bunları görmüyor,anlamıyor,anlamak da istemiyor..

    Sen anca,sert,argo tabirlerinle bir şeyleri anlatabildiğini düşün..Olmayan kanunları oluyormuş gibi göster,çok değil 3 cevap sonra "YALANIN ORTAYA ÇIKTIĞINDA" da "Burda taso mu oynuyoruz abücüm" modunda sağ burun deliğinden sümük akıtan mahalle bebeleri gibi mızmızlan.Bizim burda taso oynamadığımız kesin de,sen hala kendi kumunda oyna,yalanlarınla kumları bize SIÇRATMA başka ihsan istemez..

    -----------------------------

    Benim bir yerde söyledigmin arkasınıda durmadıgımı söyliyemezsin.Carsafın yasak oldugunu söylemişmiyim söylemişim carsafın her tarafta kıca gecirilip gezilmiycegini söylemişmiyim tırt...Hani nerde bul cıkart.Kıcınızdan element uydurupta gelmeyin.Ben avukat hakim savcı yada hukula ilgilenen birisi degilim.Bugun universiteye girebiliyon mu cübbeyle onu söyle bana sen.Peki neden neden ya bunu acıkla anasını satıyım bırrak bana agdalı lafları.Hadi yalanımı ortaya cıkartın çok istiyorum yalan söyledim sikimden uydurdum ne söylemişim yalan olarak nerde demişim.Karacarsaf yasak demişim degil mi ? Universiteler uzayadı mı  ?.Peki yurt dısında karacarsaf cübbeyle egitim alabilirsunda neden Türkiyede alamıyorsun.Bak hani yasak demişim ya hani kıvırmısım ya.Carcaf yasaktır diyorum nerede yasak oldugunu söylüyorum bunu kıvırma olarak algılıyorsan biraz ekrana yüzünle bak.

Toplam Hit: 33415 Toplam Mesaj: 126