folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder CHP Otobüsünde Babaanneleri Yaşındaki Çarşaflıya Dayak



CHP Otobüsünde Babaanneleri Yaşındaki Çarşaflıya Dayak

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Nisan/2006
    Erkek

    Ne kadar çok karaçarşaf, iran meraklısı varmış. Okumuşu bile aynı bokmuş.

    Yazık, çok yazık...

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    Mc_cO_By bunu yazdı:
    -----------------------------

    Ne kadar çok karaçarşaf, iran meraklısı varmış. Okumuşu bile aynı bokmuş.

    Yazık, çok yazık...


    -----------------------------

    kardeş hangi taraftan okuyorsun, biz iran meraklısı değiliz diyoruz ki, küçümsediğiniz çarşaflılar savaş uçağı yapıyor, ben de diyorum ki, türbanlısı da, açığı da birlikte teknoloji bilim üretsin kardeşçe kötümü bu yani.


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bir şey sorucam sana,bana dürüst cevap ver peki neden carsafa karsıyız ?  Sonra bunu oku ;

     

    Bu ülkede bir takım kişilerin tarikat kurduklarını inkar mı ediyorsun ? Bu kişilerin birilerini kullandıgını göz ardı mı ediyorsun ?Bu kişilerin yaratıcagı yıkımı tahmin edemiyormusun.Söyle o zaman carsaflılar cübbelilerin varlıgı yahut temsil ettikleri zihniyet ve onları kullananlar olmsaydı onlara kaç kişi karsı cıkardı ?.Malum ülkede ki herkes carsaflı degil belli bir azınlıklar.Ancak bahsettigim mevcut tarikatlaırn büyük bir cogunlugunuda onla rolusturuyor.İçlerinde bu yapılanmalarda olmayanlar vardır mutlaka ancak bu muamma ile hangisi ayıklanacak.Bu devlet ve millet zar mı atsın ?


    -----------------------------

    tarikatlar var yok demiyorum ama bunlar tarafından devlete tehdit oluşturacak hiç bir durum yok ki şu anda, ergenekonun bir zamanlar çevirdiği aczimendi, fadime şahin, müslüm gündüz oyunları yüzünden herkes tedirgin oldu, ortaya çıktığı gibi bunların hepsi bir senaryoymuş. bu kişilerin korkusu eğer devlet de tarikatçı olursa hiç kimse açık dolaşamayacak herkes çarşaf giyecek kimse özgür olamayacak diye korkuyorlar ama şu anda yaşanan türbanlılara karşı yapılanlar sizlerin çekindiği bu olayın aynısı değil mi yani türbanlılardan tedirgin olan zihniyelerin savunduğu görüş herkes açık olarak dolaşsın, kimse türban, çarşaf giymesin şeklinde ve bunları mümkün olduğu kadar heryerden sterilize etme çalışmaları. bir de şöyle düşünsek nasıl olur, üniversitelere sadece türbanla ve çarşafla girmek serbest hiç kimse başı açık olarak üniversitelere giremez, bu durum sizler açısından ne kadar korkunç olur değil mi ama bak şu anda türbanlılara yapılan işte tam da bu.

    biz istiyoz ki herkes girsin kardeşce yaşasın ve teknoloji bilim üretsin...


    -----------------------------

    Kardeşce yasayıp teknoliji üretmek hepimizin ortak noktası.Ancak tarikatların mevcut gücüne sadece maddi acıdan bakmamak gerek.Kardeşce yasamanın en güzel yolu kiliseninde acılması sinegogunda acılması.Müslümanı,hristiyani,musevisi birbirne düşman olamdan yasamaktan gecer.Ancak mevcut tarikatların bu hosgörüde olmadıgı ve insanları bu yönde telkin etmedigi de bir gercek.Bu yüzden ileride olmamız kardeşce yasamamız için birilernin birşeyleri carpıtıyor olmaması gerek.Bu yüzden türbalıya carsaflıya karsıt olanları da sadece kişileri baz alarak degil sistemleri baz alarak karsı oldugunu düşünrsek.Tartısmalar da daha sakin gecer.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    Hayret Baal Hocama biddaha katılarak, Görüş beyan etmek istiyorum, O Bazılarının derdi daha güzel bir dünya yapmak olmadığını, bariz bir şekilde görüyor biliyor olmamızda gerekmektedir. Ayrıca Tahriklerede kapılmamaya özen gösteren bir Toplum meyline acil geçmemiz gerekiyor.

    Bakınız Toplumumuz, Enteresandır belki ama nerede bir tahrik var, Düğüne gider gibi Heyyaa mola gitmektedir. Tahriği Seviyormuyuz nedir. Sanırım Millet olarak bu bizim açığımız olsa gerek. Bir Koderin Bu açık olayına el atması Toplumu yeniden kurgulaması gerekmektedir zannımca. 

    Kurum ve sistemlerin Kişisel istekler le Zedelenmemesi gerektiğini Belirten Baal Hocama Katılıyorum. O Zaman oldu olacak, Askere de Puşu takıp gidelim. Puşulu askerler. Olacak işmi bu.

    Her resmi kurumun bir giyim kuşam, şekli vardır. Türbanlıya, Çarşaflıya pek tabiki karşıda olmamamız gerekmektedir. Ancak Kurumsal Alanda da, Getirilen Kılık kıyafet Yönergeleri Uygulanmalıdır. 

    O Teyzeyede gelince sanırım, Kendisi İki partiyede Kayıtlı bir Provakatör olsa gerek. Kendi yaptığı olayın ne olduğunuda anlamış olmamakla birlikte, Ototbüsteki Chp li Görevlilerin Basına ve kadına Olan davranışları Adeta Millete Geldiklerinde uygulayacakları Davranışların Portresini oluşturmuş.


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek
    böyle aptalca bir parodi olamaz , bizde tutup bu zırvayı tartışıyoruz

    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 33416 Toplam Mesaj: 126