Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
-----------------------------korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------ne için öldükleri bile belli değil. ben asker olsam orda siperde cigaramı içer çatışmanın dinmesini beklerim. çok ta sikimdeydi amk. devlet devletliğini yapacak ki
askerin mücadelesi anlamlı olsun. yıllardır aynı tatava amk. devlet değil sanırsın 5 yaşında çocuk.
yazık yitip giden taze canlara. allah belasını versin bütün sorumluların. amerikalarda çocuklarını okutup bedelli askerlik yaptıran politikacılarımızcephedeki fakir halktan askerimiz söz konusu olunca barış yapmakta pek te inatçı davranıyorlar nedense.
biri çıkar ağlamaklı konuşur. öteki çıkar acımız büyük der. biri de bir kaç helikopter gönderir taşı toprağı tarar kuzey ırakta. ohh ne güzel amk sorun çözüldü.
-----------------------------kardeşim senin dediğini bizim gibi insanlar yapamaz zaten o dedini yapabilecek adam olsak babamız zengin olur bizde ya bedelli yapardık yada bi subaya rüşvet veriri muaf raporu alırdık 14 aynını geçirdiğin adam yanında ateş ederken Başındaki baban olsa vız gelir tırıs gider
-----------------------------çok haklısın da bilader ne tür oyunlar döndüğünü bilmediğim şu düzen içinde düzenin kurulu oldugu pislik dünyada hiçbir devlet için savaşmam be ya.
ben ailemin ve sevdiklerimin askeriyim sadece.
cephedeki arkadaslarıma gelince. ikna kabiliyetim çok yüksektir. o sigarayı birlikte içeriz. -
Terörün bitmemesinin en büyük nedenlerinden biri devlet içindeki bazılarının bundan rant sağlamasıdır.
Allah rahmet eylesin.
-
olay yerinden ilk görüntüler :
http://video.cnnturk.com/2012/haber/6/19/iste-hakkariden-ilk-goruntuler
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------allah rahmet eylesin sabah gördüm çok sinirlendim :S
şimdi yalandan çıkar beyfendiler sözün bittiği yerdeyiz bilmemnerdeyiz derler iki bomba atarlar biter gider gene 6-7 şehit olur ondan sonra gene böyle olaylar olur döngü gibi
-----------------------------
yok yok;
"bıçak kemiğe dayandı" felandır. -
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------allah rahmet eylesin sabah gördüm çok sinirlendim :S
şimdi yalandan çıkar beyfendiler sözün bittiği yerdeyiz bilmemnerdeyiz derler iki bomba atarlar biter gider gene 6-7 şehit olur ondan sonra gene böyle olaylar olur döngü gibi
-----------------------------
yok yok;
"bıçak kemiğe dayandı" felandır.
-----------------------------bence yeni birşey bulmuşlardır.
"artık tahammülümüz kalmadı" felan.tek taşaklı sik kırıkları sizi.
-
Artık o kararlılık yalanları bile kalmadı. Bülent Arınç gidip apoyu bir koşu ev hapsine çıkarsın.
-
devletin zihniyeti değişmedikçe daha çok askerimiz şehit olur....
-
kafayı yememek içten bile değil hala duruyolar yok apoya ev hapsi verelim yok şunu yapalım yeter ulan ver emri gireni vur çıkanı vur bukadar ailenin ocağı karardığı yeter
-
İçler acısı bir durum, :(...
-
Sabah sabah insanın morali bozulur böyle işte. Ev hapsi mapsi diyorlar, adamlar bunu zorla kabul ettirmek için bu tür eylemler yapıyorlar. Tehdit gibi.
Allah rahmet eylesin, ulusumuzun başı sağolsun.
Sonra çıkıp; "Gerekli her şeyi yapıyoruz." "Bıçak kemiğe dayandı" derler. O kemiğe dayanan bıçak götünüze girsin amına koyim!