folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit

Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

griffin bunu yazdı:
    -----------------------------

askerlik ölme ve öldürme sanatıdır. allah rahmet eylesin ölen askerlerimize fakat koskoca amerika israil el kaideyle el fetihle baş edemezken egitimsiz askerler dagda ne yapabilirki onu geçtim herke özel harekatçı diyor onlar yollandıgındada bi bu kadar ölü olmuştu :| herkes sallıor bi tarafından işte benim görüşürüm silahla degil anca egitimle biter bu terör güneydoguda egitimsiz halk oo bizi savunuyolar diyip başlıyolar desteklemeye bunlara egitimi vermeden baş edemezsinki en az 1 2 nesil geçmesi lazım :|

Ya neresi eğitimsiz bunların ? Kıbrıstaki üniversitelere bak kim okuyor orada ? Orayı geç gel mersin ünv. %90 neredeyse doğudan gelme TERÖRİST onun bunun çocukları ! Ezik muhabbeti yapmayın yok fakirlermiş ulan bu ülkede nerede pis iş var çıkma yeri diyabakır. Mersinde kaçak iddia kumar kart işi alayı diyarbakırlıların elinde. Faiz hırsızlık hemşerilerim urfalıların elinde. Bok gibi paraları var eğitim desen oda var artık ama yinede kansızlar. Atalarımız boşuna dememiş ama katrandan olur mu şeker cinsini s... cinsine çeker diye...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Çözüm(süzlük) önerilerini okuyunca sesli güldüm,moralim düzeldi sizin cevapları görünce.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

devlet büyükleri " lanetliyoruz, esefle kınıyoruz "

vatandaş " elleri kırılsın, o bombalar ellerinde patlasın şu olsun bu olsun "

göz bebeğimiz olan tsk " kararlılıkla, azimle sürdürülecek ve daimi üzerine gidilecek "

ben " ahahaha yıllardır aynı yalan "

şehitlerimizin mekanı cennet olsun, rabbim ailelerine ahiret gününe kadar derin bir sukunet versin. ( bu da son kez söyleyeceğim birşey değil )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

devlet büyükleri " lanetliyoruz, esefle kınıyoruz "

vatandaş " elleri kırılsın, o bombalar ellerinde patlasın şu olsun bu olsun "

göz bebeğimiz olan tsk " kararlılıkla, azimle sürdürülecek ve daimi üzerine gidilecek "

ben " ahahaha yıllardır aynı yalan "

şehitlerimizin mekanı cennet olsun, rabbim ailelerine ahiret gününe kadar derin bir sukunet versin. ( bu da son kez söyleyeceğim birşey değil )

Aynı terhane 30 senedir devam ediyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek
    ev hapsi diyorlar ya bir de,hala bu olanları görüp böyle bir fikir dile getiriliyor,ne diyeceğimi bilemiyorum.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"sayıca fazlalardı ve silahları vardı."

bir bülent arınc klasigi..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek

Satan sağ oldukça, Vatan sağ olmaz !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

bıcak kemiğe dayandı lafını duymadıkça harekete geçmeyiniz halkım

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Oturalım or

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

feys den ülke kurtarılıyor gene twitterdan da karşı saldırı başlatmışız aldığım haberlere göre 

Garip değilmi bu hep 2-3 ayda olan bişey olmaya başladı ve.. sanki bizi buna alıştırıyıyolar

Toplam Hit: 13914 Toplam Mesaj: 102