Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit
-
griffin bunu yazdı:
-----------------------------askerlik ölme ve öldürme sanatıdır. allah rahmet eylesin ölen askerlerimize fakat koskoca amerika israil el kaideyle el fetihle baş edemezken egitimsiz askerler dagda ne yapabilirki onu geçtim herke özel harekatçı diyor onlar yollandıgındada bi bu kadar ölü olmuştu :| herkes sallıor bi tarafından işte benim görüşürüm silahla degil anca egitimle biter bu terör güneydoguda egitimsiz halk oo bizi savunuyolar diyip başlıyolar desteklemeye bunlara egitimi vermeden baş edemezsinki en az 1 2 nesil geçmesi lazım :|
-----------------------------Ya neresi eğitimsiz bunların ? Kıbrıstaki üniversitelere bak kim okuyor orada ? Orayı geç gel mersin ünv. %90 neredeyse doğudan gelme TERÖRİST onun bunun çocukları ! Ezik muhabbeti yapmayın yok fakirlermiş ulan bu ülkede nerede pis iş var çıkma yeri diyabakır. Mersinde kaçak iddia kumar kart işi alayı diyarbakırlıların elinde. Faiz hırsızlık hemşerilerim urfalıların elinde. Bok gibi paraları var eğitim desen oda var artık ama yinede kansızlar. Atalarımız boşuna dememiş ama katrandan olur mu şeker cinsini s... cinsine çeker diye...
-
Çözüm(süzlük) önerilerini okuyunca sesli güldüm,moralim düzeldi sizin cevapları görünce.
-
devlet büyükleri " lanetliyoruz, esefle kınıyoruz "
vatandaş " elleri kırılsın, o bombalar ellerinde patlasın şu olsun bu olsun "göz bebeğimiz olan tsk " kararlılıkla, azimle sürdürülecek ve daimi üzerine gidilecek "
ben " ahahaha yıllardır aynı yalan "
şehitlerimizin mekanı cennet olsun, rabbim ailelerine ahiret gününe kadar derin bir sukunet versin. ( bu da son kez söyleyeceğim birşey değil )
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------devlet büyükleri " lanetliyoruz, esefle kınıyoruz "
vatandaş " elleri kırılsın, o bombalar ellerinde patlasın şu olsun bu olsun "göz bebeğimiz olan tsk " kararlılıkla, azimle sürdürülecek ve daimi üzerine gidilecek "
ben " ahahaha yıllardır aynı yalan "
şehitlerimizin mekanı cennet olsun, rabbim ailelerine ahiret gününe kadar derin bir sukunet versin. ( bu da son kez söyleyeceğim birşey değil )
-----------------------------Aynı terhane 30 senedir devam ediyor.
-
ev hapsi diyorlar ya bir de,hala bu olanları görüp böyle bir fikir dile getiriliyor,ne diyeceğimi bilemiyorum.
-
"sayıca fazlalardı ve silahları vardı."
bir bülent arınc klasigi..
-
Satan sağ oldukça, Vatan sağ olmaz !
-
bıcak kemiğe dayandı lafını duymadıkça harekete geçmeyiniz halkım
-
Oturalım or
-
feys den ülke kurtarılıyor gene twitterdan da karşı saldırı başlatmışız aldığım haberlere göre
Garip değilmi bu hep 2-3 ayda olan bişey olmaya başladı ve.. sanki bizi buna alıştırıyıyolar