Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit
-
başkan ın oglu tasak kanseri nedenyle askere gitmedi... o degilde bunu karısı aldatmıs heralde 3 cocuk nasıl olmus mrk ediyom
-
19 haziran 2010 Gediktepe baskınını, verilen 11 şehidi, 19 Haziran 2011 Çukurca'da verilen 26 şehidi kaç kişi hatırlıyo? merak etmeyin 2 gün bıçak kemiklerine dayanır, sonra bunu da unutturur orospu çocukları! olan yine analara olur.
-
hepimizin başı sağ olsun
bu ülke 23 nisanlarda daha iyi yönetiliyo
-
üzüldüm.gerçekten üzüldüm.devlet yada hükümet hangi kurum sorumluysa
bu açılım mevzusu hikayeden ibarettir.ırak veya başka neresiyse ordunun girip
tamamen temizlemesi gerekir bu teröristleri.öyle 3-5 mağaraya operasyon düzenleyip
bitecek iş değil bu hepsi sadece göz boyamadır
-
15 yaralı olduğu yazıyor daha fazla şehit olmasa bari
-
şehitlere 5 yıldızlı otel tahsis eden bir dinden dolayı adamlar sallamıyor mu ne amk anlamadım
-
8 Şehit 16 Yaralı (Ayrıntılar)
-
Bıcak kemıge dayandı (!). Suan hukumetımız cok sınırlı beyler gerekenı yapıcaktır orda tas ustunde tas kalmıcak merak etmeyın (!)
-
İnceldiği yerden kopsun artık.İç savaş çıkacaksa çıksın.Pisi pisine ölmek adama koyuyor.Ordaki köyleri tammamen ortadan kaldırmak gerekir.
-
Ağlarsa ananız ağlar başkada umursayan olmaz sizi. Yarın unutulur gidersiniz mekanınız cennet olsun. Genel olarak hepsine aynı haber manşetleri geçer, şehit olan ailenin evi yıkık dökük ailesi zaten fakirlik çekmiş kahır çekmiş büyütmüş oğlunu askere göndermiş. Şu lanet olası dünyaya öldürülmek için mi bu anne onca zahmeti emeği harcamış? Ben şu anda o aileden olmak istemezdim. Empati yapmak bile zor şu durumda.