folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit

Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    dünyanın en büyük acısı...

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

birileri Apo'ya ev hapsimi demişti?

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

bülo arınç , sayıları çok fazla ve silahları var demiş.

tühh çok korktuk. sen armutmu atıcan lan şerefsiz. senin silahın milletin yokmu.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

‎8 anne 8 baba 8 eş 8 çocuk 8 abla 8 abi 8 kardeş şimdi hesaplayın bakalım 8 şehidimiz mi var. ?

OROSPU ÇOCUKLARI İT SÜRÜLERİ.. KAHROLSUN PKK.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

tepki olarak bir gün yürüyüş yapmak, hiç tepki göstermemekle eşdeğer. eğer gerçekten rahatsız oluyorsak çok daha büyük tepkiler göstermeliyiz. adamlardaki yüzsüzlük öyle boyutlarda ki, aylarca meclis etrafında çadır kurup istifa etmelerini sağlamadıktan sonra değişen hiçbir şey olmaz. hele bu olayda sadece politikacılar değil askerler de istifa etmeli. kimse beni komutanların orada gerçekleşecek olaydan haberdar olmadığına inandıramaz. ihanet çok daha büyük boyutlarda. biz bile tepki göstermeyerek, göz yumarak ihanet ediyoruz. ancak dediğim gibi bir gün yürüyüp ertesi hafta unutacaksak tepkisiz kalalım daha iyi. bir farkı yok.

korkarabatak bunu yazdı:
    -----------------------------

ne için öldükleri bile belli değil. ben asker olsam orda siperde cigaramı içer çatışmanın dinmesini beklerim. çok ta sikimdeydi amk. devlet devletliğini yapacak ki 

askerin mücadelesi anlamlı olsun. yıllardır aynı tatava amk. devlet değil sanırsın 5 yaşında çocuk.

yazık yitip giden taze canlara. allah belasını versin bütün sorumluların. amerikalarda çocuklarını okutup bedelli askerlik yaptıran politikacılarımız

cephedeki fakir halktan askerimiz söz konusu olunca barış yapmakta pek te inatçı davranıyorlar nedense.  

biri çıkar ağlamaklı konuşur. öteki çıkar acımız büyük der. biri de bir kaç helikopter gönderir taşı toprağı tarar kuzey ırakta. ohh ne güzel amk sorun çözüldü.

--- Game of thrones Spoiler ---

yorumunu okuyunca game of thrones s02e09'daki sahne geldi aklıma.

http://www.youtube.com/watch?v=0yP0CyvcKfs

--- Game of thrones Spoiler ---

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

arnavutr bunu yazdı:

İnceldiği yerden kopsun artık.İç savaş çıkacaksa çıksın.Pisi pisine ölmek adama koyuyor.Ordaki köyleri tammamen ortadan kaldırmak gerekir.

işte tamda istenilen zihniyete getirilmişsiniz tebrikler
    oldu amk iç savaş çıkcak sende çükünün üstünde ceviz kıracan

isterlerse 1 haftada terör çözülür ama çözmek istiyen olursa

< id="Search" ="/Search.asp" method="POST" name="Search">< ="text" name="search" />< ="submit" name="B3" value="Ara" />

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

arnavutr bunu yazdı:

İnceldiği yerden kopsun artık.İç savaş çıkacaksa çıksın.Pisi pisine ölmek adama koyuyor.Ordaki köyleri tammamen ortadan kaldırmak gerekir.

Niye amk ? ordaki köylerde yaşayan aileler insan değil mi ? onlarında çoluklar çocukları vatan hizmeti yapmıyor mu ? hepsi mi terör örgütünün elamanı ? Hepsi birden kalkıp istanbula göç mü etsin ? 

zihniyetinizi sikiyim. adamların istediklerini yapıyorsunuz. tamda kıvama gelmişssiniz. aliyk nın dediği gibii.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arnavutr
    arnavutr's avatar
    Erkek

enes bunu yazdı:

arnavutr bunu yazdı:

Niye amk ? ordaki köylerde yaşayan aileler insan değil mi ? onlarında çoluklar çocukları vatan hizmeti yapmıyor mu ? hepsi mi terör örgütünün elamanı ? Hepsi birden kalkıp istanbula göç mü etsin ? 

zihniyetinizi sikiyim. adamların istediklerini yapıyorsunuz. tamda kıvama gelmişssiniz. aliyk nın dediği gibii.

Köylülerin desteğini alıyorlar hocam.Gayrinizami harpte  bölgedeki insanların desteğini almak önemlidir.Beni insanları öldürelim demiyorum.Köyleri yıkalım diyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

sanırım biri istanbul esenyurttan...

Boş İşler Uzmanı..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

katil TSK katil Devlet.Terorun bitmesinden sorumlu olan herkes teroristdir.Terorist katil degildir katil olan TSK ve devlettir.Artik Turkiye Cumhuriyeti vatandasi olmakdan utaniyorum.Amina koydumun devleti.Halkdan 5 bin tane silahli vatandas yollasan onlarin eline versen bu kadar muhimmati onlar bile bitirirdi.

Toplam Hit: 12904 Toplam Mesaj: 102