folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit

Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

rhodostethia bunu yazdı:
    -----------------------------

Onu biliyorum.. ortalama 2 saat süren bu vur emri olayı 15. dk ya düşürüdül. Düşürüldü de.. değşen bişey yok.. askerden gelen arkadaslarm söylüyo yaa..  adamları gecerken görüyoruz ama komutan  ateş etmeyi nbırakın gecsin diyomuş bu nedir amk

Olayları öncelikle iyi öğrenmek lazım komutanlara laf atmadan önce. 1998 yılında çıkan kanunla artık Komutanların her öldürdüğü terörist sonucunda hakkında soruşturma açıldığını biliyormuydunuz? Peki bu soruşturmada gerekli uyarılar yapılmadan teröristlere ateş açıldığında komutanların kanunlara aykırı davranmaktan hüküm giyebildiğini biliyormuydun? Peki ilk olarak terörist ateş açmadan yada silah doğrultmadan birliklerin ateş açamayacağını biliyormuydun? Şimdi sen söyle komutan o teröristlere dur dese ve karşı tarafta doğrudan ateşle karşılık verse ve bu ateşte şehit verilse bunun suçlusu yine kim olacak? Tabi ki komutanlar.. Sen orada komutan olsan 1 şehit verip 100 terörist öldürmeyi mi tercih edersin yoksa terörist öldürmeden o gariban mehmetçiği sağ salim başına herhangi birşey gelmeden her gece evladım nasıl diye uyumadan bekleyen ailelerine teslim etmek mi istersin? Benim ikincisini seçeceğim kesin.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

qoqo bunu yazdı:

rhodostethia bunu yazdı:

Onu biliyorum.. ortalama 2 saat süren bu vur emri olayı 15. dk ya düşürüdül. Düşürüldü de.. değşen bişey yok.. askerden gelen arkadaslarm söylüyo yaa..  adamları gecerken görüyoruz ama komutan  ateş etmeyi nbırakın gecsin diyomuş bu nedir amk

Olayları öncelikle iyi öğrenmek lazım komutanlara laf atmadan önce. 1998 yılında çıkan kanunla artık Komutanların her öldürdüğü terörist sonucunda hakkında soruşturma açıldığını biliyormuydunuz? Peki bu soruşturmada gerekli uyarılar yapılmadan teröristlere ateş açıldığında komutanların kanunlara aykırı davranmaktan hüküm giyebildiğini biliyormuydun? Peki ilk olarak terörist ateş açmadan yada silah doğrultmadan birliklerin ateş açamayacağını biliyormuydun? Şimdi sen söyle komutan o teröristlere dur dese ve karşı tarafta doğrudan ateşle karşılık verse ve bu ateşte şehit verilse bunun suçlusu yine kim olacak? Tabi ki komutanlar.. Sen orada komutan olsan 1 şehit verip 100 terörist öldürmeyi mi tercih edersin yoksa terörist öldürmeden o gariban mehmetçiği sağ salim başına herhangi birşey gelmeden her gece evladım nasıl diye uyumadan bekleyen ailelerine teslim etmek mi istersin? Benim ikincisini seçeceğim kesin.. 

Ya anlıyoruum.. ancak verdiğim örnek o pkk destekçisi komutanlar hakkında değildi. Bahsettiğim şey başka bir olay. O kanunu cıkaran hangi hükümetse onun da mk ben yani. E kan uykusunu izlemişizdir çoğumuz. Osman Pamukoğlu bi olaydan bahseder.

ÖZet geçim : bilmem ne dağıdan 300-400 kişilik terörist grubunu kuşatmışlar dağın tepesinde. tam operasyon yapılcak operasyn iptal emri geliyo ankaradan. Emri veren kim ? o dönemin başbakanı ; SÜleyman Demirel. daha ne diim.  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Olan hep garip askere oluyor, analara oluyor. Allah rahmet eylesin.

🥒
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HEPSİ AMERİKAN KUKLASIYDI TERÖR KONUSUNDA HEPSİ KUKLA GİBİ OYNADI TİYATROSUNU...

suriyeye savaş açarız diyen rte ıraka savaş açarız diyemiyor..

ama bu milletin önderi Atatürk bir Türk subayı şehit edilince diyorki; menemeni yakın...

içimi dökmeyeceğim. terör konusunda bu kafayla bi bok becerilmez. anca analar ağlar.

uluderedeki kaçakçılar için aylarca gündemi meşgul eden şerefsizlere diyorumki.

hadi şehitlerimizin hesabını soralım hergün tartışalım üstüne gidelim hı ? noldu amerika ağzınıza bantmı sürdü ?

geçen sene askerdeyken diyarbakır silvanda 13 Şehidi unuttunuz değilmi hemen ?

o meclistekiler unuttu bundan eminim ahirette hesap vermeyeceklerini mi sanıyorlar ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Her gün sanal alemden de olsa bir şeyler söylüyorum. Sadece şehit sayısı çok gelince yazanlara da lafım var ama ondan daha önce en azından o gün bari yazmış olanları küçümseyenlerin o düzleşmiş götleri ekstradan başka ne işe yarıyor acaba ? Lan neyse.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

askerligin kahramanligin eskide kaldigini kabul etmeyen.Bu isin bu sekilde halledilecegine inananlara tekrar yaziyorum.

Bi yurtdisina cikin,Turkiyeye oradan bakin.Israil ve amerikayi tekrar dusunun.

Tek yazik olan,yok olan aileler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ben artık sadece okuyorum pek yazmıorm..bazen yazıp siliyorum tekrar..cunku bişi degismior burdan.biz anca konusuyoruz.onlar yine istedikleri gibi oynuyorlar oyunu.

bizim tek yapabileceğimiz şey sandık başında.ondada gidip akp ye veriyoruz zaten.o zmn olanlara bakmak düşüor sadece.

hükümetle ne alakası var derseniz ; bi kanun getirsin gördüğünüz yerde indirin diye.komutanlara sorusturma actırtmasın vurdugu terörist için.o zmn bak bakim noluor.oraya acemi diilde bu işin profesyonelini göndersin.o zmn cok sey degisir.

ben komutan fln olsam bu kanunlar cıksa bile ates ettirmem.sonra kanunu degistirirler al basına belayı yat babam yat.artık böyle bir korkuda var. en önemliside bu zaten. 

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

yazacak çok şey var da gerek yok. mangalda kül bırakmayan liboş dinci tayfası kurtarsın memleketi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

aslında yapılcak mantıklı birşey var fakat politik ve ekonomik hatta tarihi sonuçları

açısından katlanılması biraz zor.çünkü bu adım dehşet derecede cesaret ister

bir kısım kürt ahalisi aklına koymuş illaki devlet kurulacak ve sadece türkiyeyi

zor durumda bırakmak için dost olan olmayan devletler destekliyor bu ibnleri

zamanında yapıldıya bunları topluca sınırdışı etmektir.ama  bir hata vardı

ermenileri yakında tutuldu.ve ermeniler dahada bela oldular.bunları afrika gibi uzak bir yere sürmek gerekir

biraz saçma gelebilir lakin baka çarede yok yani.ölüleri bile baş ağrıtıyor

mademki türksün systeme göster ürksün
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

http://www.haberimport.com/images/news/sehit-er-dogukan-sitin-fotografi-41352.jpg

belen şehidimizi akşam üzeri 18:30 sıralarında esenyurt örnek mahallesi mezarlıgına defnettik.. bizim hemen 5 sokak üstümüzdeydi evleri..

çocugu hiç görmedim gittim duamı okudum toprağına da 2 3 kürek salladım..

ana baba geldi ağlamamak için kendim zor tuttum...

vatan size minnettar..

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 13919 Toplam Mesaj: 102