Dağlıca’Da Çatışma 7 Asker Şehit
-
öc alan ölmeli ve ALLAH rahmet eylesin
-
hapymy707 bunu yazdı:
-----------------------------öc alan ölmeli ve ALLAH rahmet eylesin
-----------------------------ölmemeli. o kadar kolay olmamalı kurtuluşu. orospu çocuğunu özel suitte yaşatıyolar. yap onu 2 metrekarelik hücre, penceresini kapat. bu amerikan filmlerindeki hücreler gibi yap. o zaman acı çeksin orda işte. amk adam sözde hapishanede, ondaki oda ve rahatlık bizde yok.
-
kimyasal silah kullanarak katliam yapmanın gerekliliğini bir kez daha ortaya çıkaran saldırı. hep söyledim hala söylüyorum, bu soysuzların ilacı kimyasal silahtır. bırak konvansiyonel silahları, kullan kimyasalı! hadi bunu yapamıyorsun diyelim, yak bütün ormanları, araziyi dümdüz et. getir ohal'i, koy gece dışarı çıkma yasağını. kan kustur piçlere. insan olana insanlık yapılır
-
bir tanesi mahallemize uğramış bulunmaktadır...
Allah mekanını Cennet Eylesin
Ailesine Sabır versin
-
korkarabatak bunu yazdı:
-----------------------------ne için öldükleri bile belli değil. ben asker olsam orda siperde cigaramı içer çatışmanın dinmesini beklerim. çok ta sikimdeydi amk. devlet devletliğini yapacak ki
askerin mücadelesi anlamlı olsun. yıllardır aynı tatava amk. devlet değil sanırsın 5 yaşında çocuk.
yazık yitip giden taze canlara. allah belasını versin bütün sorumluların. amerikalarda çocuklarını okutup bedelli askerlik yaptıran politikacılarımızcephedeki fakir halktan askerimiz söz konusu olunca barış yapmakta pek te inatçı davranıyorlar nedense.
biri çıkar ağlamaklı konuşur. öteki çıkar acımız büyük der. biri de bir kaç helikopter gönderir taşı toprağı tarar kuzey ırakta. ohh ne güzel amk sorun çözüldü.
-----------------------------Korkarabatak hoca Aşağıdaki arkadaş gibi bir yorumun olsaydı eyvallah ama askerin görevi ne vatan toprağını korumak koruyamadığı noktada da ölmek(!)
Neden askere gideriz yan gelip yatmaya mı??
qertenqelex bunu yazdı:
-----------------------------bende askerliğimi hakkari şemdinli uzey ırak sınırında yaptım sonüç olarak şehit olan
tüm askerler eğitim eksikliği yönetim kademesi zaaflarından bedavaya şehit oluyolar ailelerine yazık
----------------------------- -
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/06/19/saldiri-goz-gore-gore-gelmis
Hain saldırıda can yakan detay
- yeni haber
- Giriş Saati : 19.06.2012 14:35
Güncelleme : 19.06.2012 14:38
Hakkari'de 8 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili çarpıcı bir ayrıntı ortaya çıktı. Saldırıdan 15 gün önce istihbarat kaynaklarının bölgeye 5 ayrı PKK'lı grubun sızdığı ve ses getirici eylem hazırlığında oldukları yönünde uyarıda bulunduğu öğrenildi. Medyaya da yansıyan haberlerde istihbarat kaynaklarına dayanılarak, bölgeye sızan PKK'lı sayısının 600 olduğu dahi belirtildi.
Hakkari'de adeta geliyorum diyen saldırı konusunda istihbarat kaynakları bir gün arayla iki ayrı uyarıda bulunmuş.
'İstahbarat Birimlerinden şok rapor' başlığıyla verilen 06.06.12 tarihli bir haber aynen şöyle:
OPERASYON BAŞLATILMASI BEKLENİYOR
"İstihbarat birimlerince yapılan çalışmalarda Hakkari kırsalına 5 grup teröristin sızdığı ortaya çıktı.
Teröristlerin büyük saldırılar planlandıkları belirlendi.
Teröristlerin özellikle Uluyol mevkiinde 20 kişilik, Kırıkdağ ve Kazan bölgesinde ise 30'ar kişilik gruplar halinde oldukları tespit edildi.
Küçük gruplara ayrılan teröristlerin de şehir merkezlerine yakın bölgelerde mayınlı saldırılar yapmaya hazırlandıkları öğrenildi.
Raporda Irak'ın kuzeyinden sızan teröristlerin Siirt, Şırnak, Bingöl, Van ve Bitlis kırsalına patlayıcı ve mühimmat taşıdıkları belirtildi.
Yine alınan bilgilere göre bölgede bulunan Kavaklı, Oğul, Kazan, Kırıkdağ, Cilo, Alandüzü, Yukarı Uluyol gibi köylerin kırsallarında teröristlerin varlığı biliniyor.
Güpe gündüz teröristlerin yol kesip propaganda yaptığı ve vatandaşlardan haraç kestiği öğrenildi.
Teröristlere yönelik askeri birliklerin hızlı bir şekilde operasyon başlatması bekleniyor."
BİR GÜN SONRA DA BÖLGEDEKİ TOPLAM TERÖRİST SAYISI
İstihbarat kaynakları, bu şok raporun kamuoyuna yansımasından bir gün sonra da bölgedeki saldırı hazırlığındaki terörist sayısını vermiş.
Terörist sayısıyla ilgili bilgi de medyada 05.06.2012 tarihinde şöye verildi; "İstihbarat kaynaklarına göre Hakkari'de 600 terörist var."
KAFALARDA SORU İŞARETLERİ
İstihbarat kaynaklarının 15 gün önceden Hakkari'yi adres göstererek uyarmasına rağmen tedbir alınmaması ve Hakkari Dağlıca'da bugün 3 ayrı noktadan gerçekleştirilen saldırıda 8 askerin şehit edilmesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Daha önce bölgede gerçekleştirilen karakol saldırılarının daha önceden bilindiği ve buna rağmen tedbir alınmadığı ses kayıtları ile ortaya çıkmıştı.
-----------------
bu haber doğruysa terörün neden bit(iril)mediğ çok açık bi şekilde ortada... Birileri özellikle terörün bitmemesini , şehit cenazelerinin gelmesini istiyor , bile bile göz yumuyor.
Bakın Dağlşıca saldırısnda şehit olan kişinin abisi bile ne demiş ;
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2012/06/19/daglica-sehidinin-ailesinden-carpici-tespit
Dağlıca şehidinin ailesinden çarpıcı tespit
- yeni haber
- CİHAN
- Giriş Saati : 19.06.2012 12:10
Güncelleme : 19.06.2012 14:06
Dağlıca şehidinin ağabeyi Hasan Uysal, terör örgütü PKK'nın eylemlerini hep Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı görüşmelerinde yapmasının tesadüfi olmadığını söyledi.
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çardak Köyü'nde yaşayan Dağlıca şehidinin ağabeyi Hasan Uysal, terör örgütü PKK'nın eylemlerini hep Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı görüşmelerinde yapmasının tesadüfi olmadığını söyledi.
PKK terör örgütünün, Hakkari Dağlıca'da karakollara yaptığı saldırıyı nefretle kınadığını belirten Dağlıca Şehidi Piyade Uzman Çavuş Mustafa Uysal'ın ağabeyi Hasan Uysal, Dağlıca'da karakollara yapılan saldırının, Başbakan Erdoğan'ın Meksika'nın Los Cabos'ta B-20 İş Zirvesi'nde bulunurken yapılmasının terörün uluslararası boyutunun olduğunu göstergesi olduğunu kaydetti.
Türkiyenin bölgede söz sahibi olmasını istemeyen güçler , pkk yı taşeron olarak kullanıyor , malesef içimizdeki bazı hainlerde pkk nın saldırılarını bile bile engellemiyor , özellikle şehit cenazeleri ile Türkiyeyi sarsmak , halkı birbirine düşürmek istiyor. -
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------kimyasal silah kullanarak katliam yapmanın gerekliliğini bir kez daha ortaya çıkaran saldırı. hep söyledim hala söylüyorum, bu soysuzların ilacı kimyasal silahtır. bırak konvansiyonel silahları, kullan kimyasalı! hadi bunu yapamıyorsun diyelim, yak bütün ormanları, araziyi dümdüz et. getir ohal'i, koy gece dışarı çıkma yasağını. kan kustur piçlere. insan olana insanlık yapılır
----------------------------- -
Allah ailesine Sabır versin Mekanları cennet olsun Şehitlerimin...
dalga gecer gibi kaçıncı bu saldırı aynı mekanda yazıklar olsun. vebali önlem almayan üst yönetimdekilerin siyasi veya askeriyenin boynuna... Aziz Şehitlerim:(
-
Allah rahmet eylesin.
Ancak şehit verilmiş sizin derdiniz onlara rahmet dilemek değil ilk yazdığınız hükümeti suçlamak oluyor neyin derdindesiniz? Sanki terör 8 yılda ortaya çıkmış gibi saçma sapan düşünmekten aciz yorumlar atmaktaki amacınız nedir ya?
Şehitler üzerinden siyaset yapmak en tiksindiğim şey ama saçma sapan yorumlara cevap olaraktan yazıyorum.
Alında biraz okuyun.
Chp teröristleri partisinde barındırıyor siz hala hükümet demeye devam edin.
-
ya sikerim hep aynı terhane..
şehitleri veriyorsun sonra 3-5 uçak kaldırıyosun o gün bütün haberler orayı bombaladık burayı bombaladık diyor.
3 gün geçmeden gündemin amına konularak yine millete unututuruluyor (millette hazır zaten amk unutuyor) oldu ve bitti.
kimsenin sikinde olmuyor artık olay. Kimse hatırlamıyor çünkü. Yarrak yarrak 3-5 açıklama yapıyorlar. Cenaze törenlerini gösteriyorlar sonrasında haberlerde bile göremiyorsun..
Göstertmiyorlar..
Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum amk.
Oturtmuşlar bi senaryoya.. şehit mi var. uygula prosedürü.
Sikerim ya.. Ülkesini askerini vatandaşını bu kadar sikine takmayıp kendini düşünen kendi cebine bakan bu yöneticiler olduktan sonra bizden bi sikim olmaz.