Silinen konular
| Konusu silinen mağdur | Konu | İçerik | Bilgi | Tarih |
|---|---|---|---|---|
| avezgista |
|
ücretsiz kargo falan yazıyor ama daha önce hiç almadım, her türlü ürün gelir mi ya da nasıl olur alan varsa anlatabilir mi. ayrıca bu site türk sitesi mi ismi neden ali. | var olan pek cok konudan devam edebilirsiniz. | 03/May/16 03:24 |
| Ryung |
|
Selamlar 2013 de Dünyayı Kurtaran Hacker isimli bir ctf düzenlenmişti bu senede o tarzda bir ctf düzenleniyor ve online. TBT olarak 3-5 mürit toplanıp bir ekip oluşturup katılsak nasıl olur ? https://www.dkhoctf.com |
Selamlar, konuları uygun bölümlere açalım. | 02/May/16 15:38 |
| myblackworldweb |
|
Arkadaşlar.. Bir arkadasla doktordayiz. Bacağından dolayı sikinti yaşadığı için Mr sonucu istedi. Mr sonucu çıktı ancak doktorda çok şura var saat 3 ten sonra bakacakmis. Arkadaş biraz sabırsız sizlerin arasında doktor olan ya da tanıdığı olan vardır diye yazıyorum. Belki anlayan vardır... | cift | 02/May/16 10:51 |
| adamhakli |
|
Hocalarım telefonun modeli ve özellikleri belli telefon bozulunca ihtiyaç yüzünden acilen alınan bir telefon 1.5 haftalık telefon kendisi. Telefondan arama, SMS, WhatsApp ve internete girme dışında fazla bir şey beklemeyenler için iyi bir seçenek bence. 250 liraya aldım. Kutusu garantisi faturası kulaklığı şarj cihazı vardır. Tahribata özel 230 TL'ye bırakıyorum. Pazarlık sünnettir ama bu fiyatın altına inemem.. Fotoğrafları |
kendi istegi | 01/May/16 19:30 |
| SaviorAngel |
|
Sa beyler aliexpressten akıllı saat alanınız varmı durumu nedir birde sanal gerçeklik gözlüğü almayı planlıyorum nasıldır |
var olan konulardan devam ediniz. | 01/May/16 18:09 |
| SaviorAngel |
|
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır forumu takip ediyodum ve sonunda geldim hayırlara vesile olur inşallah | gelmişken birde kuralları okuyalım | 30/Nis/16 20:37 |
| Hakkinen |
|
Arkadaşlar ortak arkadaş vesilesiyle tanıdıgım bi kız arkadasla biraz dertlestik son günlerde baya kötüydü hali, öğrendimki bankaya borcu varmış. üni 3. sınıf gazetecilik öğrencisi ve ailesinin yanında kalıyor ama babası orospu cocugunun teki.. kıza hem para vermiyor hemde çalışmasını istemiyor. kız suan evden okula okuldan eve vaziyette dışarı çıkması okul saatleri dışında yasak. geçen sene çalışıp kendi harclıgı çıkarıyordu ama babası işi iyice abartmış okul bitince evlendiricem o zamana kadar evden çıkmayacaksın çalışmayacaksın yoksa okulada göndermem felan diyormuş. Kızın ailesi akrabaları tam bi yobaz din imanda yok şerefsiz yani. 14 yasında dayısının oğluyla evlendirmeye calısmıslar lisedeyken cocuk baska bi kızı kaçırınca olmamıs iş kendi içlerindede birbirine girmişler. kız onca seye ragmen okumak istemiş hala istiyor halinden belli. gelelim borca, bi kaç aydır 1 kurus bile alamamıs ailesinden öğrenci kartına borçlanmış arkadaslarına borçlanmış mecburen. ben bu kız hakkındaki çoğu bilgiyide en yakın arkadasından öğrendim oda kız kendisi sadece ailesinden bahsetti. neyse 450 lira borcu varmıs karta takibe düşecekmiş 250 lira asgarisiymiş sanırım 1000 lirada arkadaslarına borcu varmıs arkadasları istemiyomus sıkıstırmıyolarmıs fazla 1 lira cok önemli değilde banka acımaz kendimden biliyorum. ben 1 hafta önce bi müridin iş yerinde çalışmaya başladım ve haftalık alıyorum. ben 100 lira vercem asgari için 150 tüm borç için 350 gerekiyo. birde okulda cevresinde çakallar dolanıyor kız yüz vermiyor para verelim takıl hesabına bulasmasınıda istemiyorum açıkcası.. asgarisini yada tüm borcu ödediğimizde dekont fotografını paylasabilirim bi kaç ay önce aynı durumdaydım ve bana yardımcı oldunuz bu kızın durumu bendende beter.. bnm elimden 100 lira çıkıyo ancak..durumu iyi olupta yardım etmek isteyenlere kızın hesap numarasınıda verebilirim banada ulaştırabilirsiniz dediğim gibi dekontu paylascam.. kız şuan okula bazı günler gitmeyip iş günü birlik iş felan arıyor.. durum bundan ibaret kıza burs cıkmamıs krediyede babası basvurtmamıs ya adam tam bir piç... |
kocaman birisi ve tanimadan etmeden yardimci olamayiz. ek olarak yardım kurumuna bağlı bir site degiliz. | 30/Nis/16 19:39 |
| caglar99 |
|
<strong style="font-size: 18px; color: #ff0000; text-align: center; font-family: 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif; line-height: 22.4px; -sizing: border-; : #fbfbfb;">WINBUNTU 15.10 AMD64 FİNAL TÜRKÇE <strong style="-sizing: border-;">İNDİRMELİNKİ<strong style="-sizing: border-;">2.73 GB | Rarpass: tnctr.com <strong style="-sizing: border-;">ISO - RAR MD5ISO MD5CRC32: D95C5080MD5: C94B32929D8E6DB4B56EFC17E4F39D15SHA-1: C8693462A3BD0D9B0CCD157C577A409B0AD1CA93 <strong style="-sizing: border-;">RAR MD5CRC32: B2FEE1F7MD5: A5DE4E750295F71D34CF7FACD0023959SHA-1: 4BF27F187CBDF38C8A3343E882259426423CD4D1 <strong style="-sizing: border-;">BİLGİ <strong style="-sizing: border-;">Farklı sitelerde paylaşacak olanlar yapımcı ismi ile alıntı olduğunu belirtmeleri rica olunur.Alternatif link verilmeyecektir sunumu okumanız önerilir.İndirme işlemleri sonrası MD5hash değerlerini kontrol ediniz.WinRAR kullanılarak kurtarma kaydı eklenmiş ve paketlenmiştir. <strong style="-sizing: border-;">Linux kurup alışmakta zorluk çekenler için windows10 simge,tema,wallpaper sistem görsellleri kullanılmıştır bu sayede linux kullanımının daha keyifli ve tercih edilebilirliliği düşünülerek bu çalışmayı yapmayı düşündüm ismide tema paketinde yer alan winbuntu olarak adlandırdım kullanımda temel gereksinimlere cevap verecek programlarda dahil edildi beğeneceğinizi umuyorum hayırlı olsun güle güle kullanınız. <strong style="-sizing: border-;">SİSTEM HAKKINDA GENEL BİLGİLER Alıntı <strong style="-sizing: border-;">SİSTEM GENEL ÖZETİ <strong style="-sizing: border-;">Sistem kurulum dili çoklu dil multilang.Sistem dili Türkçe'dir.Online olduğunuzda seçilen dilde yükler.ubuntu 15.10 xfce desktop üzerine sistem yapılandırılmıştır.Günümüzde artık 64 bit yaygın kullanım kitlesine sahip olduğundan 64 bit kullanılmıştır eski,yeni laptop,desktop pc'lere kurulum için çok idealdir.Windows 10 Customization icon,tema paketleri kullanılmıştır.Windows10Logon,Splash screen,Grub2image,wallpaper,icons changed(işletim sistemi ve sistem kurtarma ekran görüntüsüde windows10 resmi ile değiştirildi)x64 bit özelliklerini içerir uygun olan programlar ve ayarlar kullanılmıştır.Popüler bir çok programla geliyor. <strong style="-sizing: border-;">MEDIA UYGULAMALARI <strong style="-sizing: border-;">Blender 3d modelleme,gimp,pinta (Photoshop resim düzenleme işlemleri için eklendi.)Vlcplayer with Plugins,Clementine,ubuntu extras codec pack video ses araçlarında ön saflarda olan playerlar ilave. <strong style="-sizing: border-;">OpenSHOT Video Editor / Kazam Video Düzenleyici masaüstü video kaydı yapma işlemleri popüler uygulamaları Gnome games,Extra bir kaç oyun eklendi,Online oyunlar için Steam ilave <strong style="-sizing: border-;"> Ofis arşivleme ekstraları eklendi 7z,Rar vb. 7zip,winrar dosyalarını her türlü açar şifreler paketler.Oragle Virtualbox,Playonlinux,wine,steam <strong style="-sizing: border-;">INTERNET UYGULAMALARI <strong style="-sizing: border-;">GoogleChrome,Skype,Teamviewer günümüzün popüler internet araçları eklendiPluma txt editor (Metin dosyası düzenleyici)Gnome task manager (Sistem izleyici Ram,işlemci kontrolörü) <strong style="-sizing: border-;">Adobeflashplayer,AdobeAIR,Javapack Net alt yapısı için gerekli paketler. <strong style="-sizing: border-;">HD Wallpaper 1920x1080 Pix Resimler (Arka plan resimler)Ubuntu Tweaker (Popüler Sistem bakım onarım hızlandırma ) <strong style="-sizing: border-;">SISTEM UYGULAMALARI <strong style="-sizing: border-;">Synaptic (Uygulamaları Bağımlılıkları ile yükler / Kalıntısız kaldırır) <strong style="-sizing: border-;">Bleachbit Sistem temizlik hızlandırma Cclaner benzeri)Compiz (compizsettings with extras plugin) 3D Küp görüntüsünü kullanmak isteyenler için eklendi.Firewall,Backupsystem yedekleme koruma özellikleri entegreK3b dvd-cd popüler disk yazdırma aracı (video,cd,iso,dosyaları disklere yedekler,disklerden yedek alma vs.)Gparted disk manager (Harddiskler,usbdiskler biçimlendirme,disk alanı ayırma,farklı formatlara uyarlama vs.) <strong style="-sizing: border-;">- Gdebi (.deb paketleri yükleyicisi indirilen deb kurulum paketlerini çift tıkla sisteme kurmanızı sağlar.)- Windows yazı tipi fontlar eklendi sisteme işlendi (Ofis,Net uygulamaları vb.işlemler için eklendi)- Kernel,Güvenlik güncellemeleri,program güncellemeleri yapılı bugüne güncel. - Sistem optimal ayarları yapılı seri ve akıcı bir şekilde çalışacak şekilde düzenlendi sistem maximum hızda stabil çalışacak şekilde gelir.Tüm işlemlerin sonunda tamamen kalıntılardan arındırılarak (Orn:Temp,Eski kerneller,update dosyları gibi. )Sıfır ISO olarak derlendi.<strong style="-sizing: border-;">GENEL AÇIKLAMALARIMKurulum sonrası / Sürücüler ?Sistem kurulumu sonrası sistem güncellemeleri çıkarsa yapınız.Ek sürücüler seçeneği ile sisteminize ait mevcut olan driver var ise,online olduğunuz taktirde bu birim sayesinde sürücünüzü otomatik bularak yüklemenizi sağlar.Sistem üzerindeki açık kaynak güncel sürücüler ilede kullanmaya devam edebilirsiniz ancak çok yüksek performans almak için ekran kartı sürücünüzü güncellemeniz önerilir.Windows yanında yanyana kullanmak ?Kurulumda windows yanına kurarak kullanmak isteyenler,windows üzerinden disk yönetimi aracılığı ile , winbuntu'yu kuracakları alanı ayırmaları gerekli bunun için en az 20 gb'lık bir disk alanı gereksiniminize ihtiyaç var kurulumu ayrılan bu disk alanı seçilerek yapıldığında kurulum sonunda pc'niz yeniden başlatıldığında işletim sistemi seçim ekranı grub2'den sisteminizi seçip istenilen işletim sistemine geçiş yapabilirsiniz.Dvd-Usb disk yazdırma ?Bildiğimiz standart yazdırma işlemlerini aynı şekilde indirilen iso dosyasını hangi media aracılığı ile kullanılmak isteniyor ise,orn: dvddisk / usbdisk vb.Yazdırma işlemimizi yapıyoruz Usbdisk'lerde boot etmek için Rufus,WinSetupFromUSB,Yumi yazdırma araçlarından biri ile yazdırılıp sistem kurulumuna geçilir.Dvd disk içinde aynı şekilde Nero,Ashampoo,ImageBurn uygulamaları ile disk'e ISO kalıbını diske x8/x16 yavaş hız seçili şekilde sağlıklı yazdırma işlemi yapılıp dvddisk üzerinden media pc'den boot öncelikleri belirlenerek dvd/usbdisk seçimi yapılarak sistem başlatılıp kuruluma geçilir işlemler bildiğimiz Ubuntu/mint sistemleri ile aynıdır farklı bir işleme gerek yoktur multiboot'lara aynı şekilde iso dosyası eklenip kullanılabilir tabii bilmeyenler olabilir bunun için site forum üzerinden arama yaparak bu konulara ilişkin makaleleri inceleyerek gerekli bilgilere ulaşabilirler sonuç elde edeceklerdir.Şimdilik aklıma gelen genel olarak bunlar farklı ayar ve uygulamalarda var ve dahası.. <strong style="-sizing: border-;">KENDİ YAPIMIM OLMAYIP ALINTIDIR |
hiç bir şey anlaşılmıyor c/P | 30/Nis/16 16:30 |
| joe_black |
|
Sırf şu gibi videolar için ingilizcemi native yapacam. Serinin devamı da var. Sanat yapıyorlar sanatt. hüloğğğ https://www.youtube.com/watch?v=8NxV9_wtQpE |
30/Nis/16 15:04 | |
| RimPalace |
|
Arkadaşlar beni 1-2 ay sunucusunda tutabilecek var mı ? Kişisel site açtımda kendime hostinger hata veriyor kullandığım wordpress temasında. Çok 1gb yer versin yeterli valla. |
eski konulardan gidelim, binlerce hosting talep konusu var. | 30/Nis/16 12:19 |
| FCN |
|
mvcforum'un yüklü olduğu 1 adet db vardı. 1 adette kendi yazdığım bölümün bulunduğu db vardı. ikisi bir projede senkron olarak çalışabiliyorlardı sıkıntısız. Ben bunları tek db üzerinde toplamak istedim. 2. dbden tabloları dışarı aktarıp 1. ye aktardım. projede 1 db, 1 mvcforumun kendi dbcontext'i ve kendi tablolarımın olduğu entity modeli bulunuyor fakat queryler patladı. Tabloyu tanımıyor. herhangi bir errorda gözükmüyor. neden böyle bişi olabilir. Invalid object name 'dbo.BlogPost'. Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: Invalid object name 'dbo.BlogPost'. |
çözülmüş | 30/Nis/16 06:55 |
| emrensl |
|
Sürekli olarak kullandığınız facebook hesabınızın varsa sizde katılabilirsiniz. Hesabınız bizim kriterlerimize uygunsa ödemeniz haftalık olarak yapılır. Her sağlam hesap için 25 lira ödeme yapılacaktır. Daha detaylı bilgi almak isteyenler skype üzerinden ekliyebilirler. Skype: faceadd |
detay yok bilgi yok gizemli olmaya gerek yok açıkça yazarsanır isteyen yazar | 30/Nis/16 01:08 |
| paduwan |
|
1 milyon'un üzerinde Suriyeli mülteciyi kabul etmiş ülkemizin Çin'in korkunç zulmünden kaçabilmiş 220 Uygur kardeşimize yardımcı olamaması kabul edilemez. Acilen gereğinin yapılmasını T.C. Dışişleri Bakanlığı'na arz ederiz. Ülkemizin maalesef acı bir şekilde kutuplaştığı bu dönemde her kesimden destek görecek önemli bir jest olacağını belirtmek isteriz.Konu ilk olarak burada dile getirilmiştir. Ayrıntılı bilgi ve yorumları da linkte bulabilirsiniz. Katilmak icin asagidaki linke bilgileri girmeniz yeterli. Change.org |
del | 29/Nis/16 11:32 |
| cache |
|
Hocalar merhaba, Daha önce vestacp ile ilgili bir konu açmıştım. Yaklaşık 30 Adet kurumsal web sitesini yayınlayabileceğim bir web paneline ihtiyacım vardı. (hala var) Yaklaşık 6 saattir piyasadaki kontrol panellerini tek tek kurup deniyorum. Beni mutlu eden bir panelle henüz karşılaşmadım. Cpanel lisansı alayım dedim aylık 20$'mış.. ISPManager diye bi zımbırtı buldum, güzel gibi. Sınırsız lisansı 60€ imiş. Acaba bu sınırsız lisans bi ip üzerine mi tanımlanıyor ? Daha sonra ip adresini değiştirebiliyor muyuz? Birde Cpanel lisansını daha ucuza almanın bir yolu yok mudur ? aylık 10 dolar falan olsa alıp geçicem de 20 dolar vermek hoş değil. Teşekkürler |
0 | 29/Nis/16 03:55 |
| dead_march |
|
which home is your home ? sorusuna binayen şu iki cümleden hangisi doğru my home is the black one the black one is my home |
her konuyu genele acmayiniz. | 29/Nis/16 01:05 |
| patates |
|
http://lms.bilgeadam.com/ site bu içinde eğitim dökümanları var 2 gündür erşemiyorum sadece bendemi sıkıntı acaba diye emrak ettim |
http://www.downforeveryoneorjustme.com/ adresinden kontrol edebilirsiniz. | 28/Nis/16 17:26 |
| banneduser |
|
Hacular adwords böyle bir promosyon kod verdi. 30 haziran 2016 tarihine kadar kullanımı var. Öğrenciyim bir öğünlük yemeğin karşılığında vereyim dedim. 10 TL :) Bu teklifin hüküm ve koşulları: Aşağıdaki şartlarda "AdWords", hangisinin daha uygun olduğuna göre, AdWords veya AdWords Express anlamına gelebilir.1. Bu teklif sadece faturalandırma adresi [Ülke adı]’de kayıtlı müşteriler için geçerlidir. Her reklam veren yalnızca bir adet promosyon kodu kullanabilir.2. Bu teklifi aktifleştirmek için: Promosyon kodunu hesabınıza 30 Haziran 2016 tarihine kadar girmeniz gerekir. Bu tekliften yararlanmak için, ilk reklam gösteriminizin ilk AdWords hesabınızdan gerçekleştiği andan itibaren 14 gün içerisinde promosyon kodunuzu girmeniz gerekmektedir.3. Promosyon kredisine hak kazanmak için: Reklam vermeye başlayın! Promosyon kuponunun girilmesinden sonraki 31 günler günde gerçekleşen vergiler hariç reklam harcama tutarının 150TL kısmına kadarı hediye kredi olarak kullanılabilecek.4. 2 ve 3. adımların tamamlanmasının ardından krediniz genellikle 5 gün içinde hesabınıza yüklenir ve hesabınızın Fatura Özeti bölümünde gözükür.5. Krediler yalnızca gelecekteki reklam giderleri bakımından uygulanacaktır. Krediler kodun girilmesinden önceki reklam giderleri bakımından uygulanamayacaktır.6. Yüklenen promosyon krediniz tükendiğinde herhangi bir bildirim almazsınız ve ödeme yönteminize göre aldığınız tıklamalar üzerinden ücretlendirilmeye devam edersiniz. Eğer reklam vermeye devam etmek istemiyorsanız dilediğiniz zaman hesabınıza girip kampanyalarınızı duraklatabilir ya da silebilirsiniz.7. Promosyon kredisine hak kazanmak için hesabınız AdWords tarafından başarılı bir şekilde faturalandırılması ve iyi durumda olması gerekmektedir.8. Şartlar ve koşulların tamamına aşağıdaki adresten ulaşılabilecektir:http://www.google.com.tr/intl/tr/adwords/coupons/terms.html. |
adsense, adwords vb satışı yasak. | 28/Nis/16 00:37 |
| Ekerci |
|
http://www.rleonardi.com/interactive-resume/ Çok yaratıcı olmuş |
3 ayda 1 kez açılan konu. | 28/Nis/16 00:36 |
| Kalaman |
|
Kamera kurulumu için almış olduğum, ama gerek kalmayan paketi açılmamış seagate 4 tb harddiski satıyorum. İhtiyacı olan müritlere satabilirim uygun fiyata. | Fiyat ekleyip tekrar açınız.. | 27/Nis/16 14:36 |
| dead_march |
|
burdaki çoğu kişi içilmez diyor ama nette bir sitede görmüştüm arıtma tesisi neyin yapılmış bu konuda ciddi bilgisi olan varsa yazabilirmi | iç ağam iç. | 26/Nis/16 10:30 |
| kafkafkaf |
|
thanksgiving.epicm.org kapalı durumda elinde veritabanı olan arkadaş var mı? Bir kişin TC ve adresi lazım ticaret yapacağım kişi tanımam için gerekiyor, yanlış bir durum yok. | yasak | 25/Nis/16 22:57 |
| Atorgani |
|
öncelikle hayırlı akşamlar hocalarım benim sizden ricam yeni girdiğim iş yeri için logo yapılması gerekiyor yapılmazsa bu gün ki gibi bir sürü ayak işi yapacağım logo fatura da da olacağı için faturalar basılmadı daha yeni bir oluşum içindeler fatura basılınca kendi alanımda işe başlayacağım sizden ricam müsait olan abiler kardeşler benim için logo yaparsa çok sevinirim şeffaf olacakmış logo öyle dedi beyfendi lütfen yardım edin şirketin adı Plapa Plastik ihracat yapacak bir şirken ikinci el damacana alım satım ve parçalayıp kırıp konteynırlarla ihraç eden bir şirket |
konuları uygun bölümlere açalım | 25/Nis/16 21:33 |
| caglar99 |
|
Selam hocalar.. https://www.youtube.com/watch?v=97pSR-wrsAk Bu şarkıya benzer, Bass'ların doyurucu , tam olarak vurduğu ve yayıldığı başka şarkılar önerecek olan varsa kıpraştırsınlar... Güzel bir arşiv yapmak istiyorum. birkaç şarkı buldum fakat bu şarkının bassları 02:30'a kadar muazzam. Sonra sı çokta güzel değil şahsen :) Paylaşımlarınızı bekliyorum. Şimdiden tek tek teşekkürler. |
Konuları uygun bölümlere açalım. . | 25/Nis/16 17:31 |
| hacked75 |
|
Selamlar; Biraz önce sipariş verdiğim ürünü iptal ettim. Banka hesabıma bakınca para çekilmemiş. İşlem tarihi 26-28 arası gözüküyor sitede. Bu günler arası mı parayı çekerler hesabımdan ? 7/14 gün arası para iadeleri yapılıyormuş heralde. Benim tam sormak istediğim İşlem yapılmadan iptal ettiğim için parayı yinede çekerler mi ? |
Ana konu altında devam edelim. | 25/Nis/16 08:40 |
| RimPalace |
|
Arkadaşlar beni sunucusunda 2-3 ay tutabilecek bir yardımsever arıyorum.Site kişisel olacak. |
zilyontane konu var. daha 1 hafta önce açılmış konudan devam et. | 24/Nis/16 13:49 |
| Toplam 4794 kayıt | ||||
- İlk
- Önceki
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9